Gospodine adnane kad ti ja već spuštam ugled i prekucavam sa fejsa nešto, odo ja sa ove šugoljubive stranice kao mnogi koje ste otjerali s sajta. Ovo sam prvi put napravio odma se**te po meni a to je meni se čini tvoj brat Adin radio. (bez uvrede Adine, nemam ništa protiv tebe) Imam ja pametnijeg posla i ne visim na fejsu, tako da me nemaš šta vrijeđat gospodine.
Nisam derao svoju guzicu za forum i portal ali me NEMAŠ pravo omaložavati - klinac se jednom prehladio kad je čekao da uslika slavonija busev Neoplan za OVAJ forum - klinca su zafrkavali po školi što je bus lover , pojedinci pretežito 8.razred naravno što su vidjeli da djelujem na OVOM forumu - klinac se crvenio i strahovao od munjenih vozača kad je slikao da ga ne napadaju i ne psuju po njemu - klinac je trčao i upadao da slika premijere za OVAJ forum, nitko nije ni pohvalio ali ok.. Trpim ja vas i vaša s*anja ali gotovo je sad
Mihael, ja sam citirao matu kako bi se izrazio općenito stanje. Nisam mislio striktno na tebe, ako sam te uvrijedio - izvini. To što si došao i šta si sve preživljavao je tvoj izbor, sam si došao, sam ćeš donijeti odluku kad ćeš otići, ali PRAVILA se MORAJU poštovati, sviđalo se to kome ili ne. A evo vidim šta zapravo misliš o forumu, tako da hvala ti. A ti si još zelen i kad narasteš i prođeš svašta u životu skontat ćeš neke stvari. Mile nije otjeran sa foruma, Mario je sam sebe banovao kao i Nenad, a i Miću nije niko otjerao, sam je odlučio da više ne dolazi tako da, pokazao si još jednom nezrelost uzrokovanu tvojim godinama, pa si odmah povjerovao jednoj strani. Također, ovo ne shvati kao nešto loše, nego dobronamjeran savjet. Još si ti zelen.
Slažem se sa Mustafom - forum ne čine samo SLIKE. Pogledajte članove kilometar, doBus ili transformersa i sve će vam biti jasno.
Ahmede, napisao sam "klinci" jer je evidentno da u zadnje vrijeme sve frke koje su ispale, sva kršenja pravila i slično su učinila -18 lica tako da sam u pravu kad sam napisao klinci.
Ja se još jednom izvinjavam Mihaelu, ako je shvatio osobno ono, nije bilo namjere. A za vas sve ostale - ko ne želi poštovati pravila, meni je žao, ali nam ni ne treba. Svi mi imamo škole, fakultete, poslove i ovo nam je hobi. Što meni treba da kad dođem sa faxa da ostanem po 6 sati na ovom samo da vaše greške ispravljam. Neću i nećemo, i mi imamo svoj život. Dakle pravila se MORAJU poštovati. Nadam se da shvatate da nismo balav forum gdje se mogu raditi razne gluposti. Trebaju nam pravi članovi sa pravim informacijama i koji su voljni poštovati pravila.
Ovo je naša kuća. Bi li vi voljeli da neko dođe u vašu kuću i da radi šta on hoće?
Tema ostaje zaključana dok admin team ne odluči suprotno.