Sad ce Misko opet reci da ga napadam, ali neka se protumaci kako se hoce boli me vise briga. Naime kolega tomo je jednom prilikom u obavjestenju napisao da nije dovoljno samo napisati, pr. izvor: FCB profil..., nego da treba postupiti po pravilima, i zna se sto se onda stavlja u izvor. Ako su se vec postavile neke norme pisanja i sl. onda je valjda u nekom redu da se to i postuje, a ne da se to ignorira. K, tome jos je post bio prvotno i u krivoj temi, i onda neke isprike umoran i sl. Pa sinko ako si umoran, na spavanac onda idi, a ne raditi greske koje vise nisu slucajne, slucajno je 1-2 puta, ali sve ostalo je vise previse. Ako hoces s tim nekog isprovocirati, i neku zadovoljstinu postici, onda malo preispitaj svoje djelovanje na forumima opcenito. Lako je tako pisat gluposti na forumu gdje nema nikakvog praga tolerancije i gdje se moze pisati sve i svasta, gdje caruje nemar i nebriga, ali negdje se red ipak mora postovati. A, i nekima bi se moglo smanjiti dezurstvo po Facebook stranicama, cekajuci da prinove iskoce...
Slažem se sa matom! Čak šta više čitav BHBus.net admin team se slaže sa ovim.
Ponovo Vam, svim članovima, skrećemo pažnju na čitanje
PRAVILNIKA i dodatnih upozorenja i obavještenja!
Nismo mi ničiji privatni sajt pa da može raditi ko šta hoće. Mislim da smo vam spustili prag tolerancije na dno i ako nas ne možete, a pojedini očito ne mogu, poštovati, molimo vas da se onda odlogujete i da nas napustite.
Pojedinci su derali svoju guzicu za neke stvari i da forum i portal dođu gdje su danas i nećemo, dakle NEĆEMO, dopustiti da nam ugled srozavaju neki klinci, koji nemaju pametnijeg posla nego visiti po facebook-u i "prekucavati" informacije bez validnog izvora i slično.
Dakle - UOZBILJITE SE!
Hvala lijepo i ugodan boravak D: