makljen1123
|
|
« Reply #150 on: August 03, 2012, 02:27:28 » |
|
Ovako, već duže vrijeme, i prije mog reganja na forum, imam jedan problem; naime, kad pregledam temu i pređem na novu stranu (npr. sa strane 10 na stranu 11), nekad mi umjesto slike bude bijeli prostor! I ja čekam da se pojavi slika, čekam, čekam i kliknem desni klik/refresh - isto se ponovi - ne vidim sliku! Često mi se desilo da vidim samo znak .gif ili .jpg formata, tačnije onu malu obojenu kockicu koja odgovara veličini jednog reda... I to sam pokušavao riješiti osvježavanjem stranice ali ne ide, tako da dosta slika i ne pogledam. Da li mi možete reći kako da otklonim ovaj problem, da li mi je spor internet, ne vjerujem da mi je opterećen jer su mi svi prozori i tabovi zatvoreni... Hvala. Evo par puta pokusavam da postavim jednu sliku i uvjek mi se ovo pojavi Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 1145215233
Varnish cache server
I meni se ovo nerijetko dešava, većinom kad obavljam neke druge radnje, npr. listam forum... Znači moram buljiti u to da bi se slika uploadovala do kraja... Na isti fazon, dođe do sto posto, onda dole piše "čeka se....." i umjesto fotografije izbaci mi - grešku.
|
|
« Last Edit: February 18, 2015, 01:58:19 by makljen1123 »
|
|
Setra S 417 HDH !!!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #151 on: August 03, 2012, 09:58:21 » |
|
Pa to nema nikakve veze sa BHBus-om, to što neće da učitaje pojedine fotke itd, to je problem do odgovarajućeg host sajta za fotografije... Znači fotografije se ne postavljaju na naš server, znači to nije do nas i nema veze s nama taj problem...
|
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #153 on: September 11, 2012, 21:44:26 » |
|
nije samo kod tebe, i kod mene je tako
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #154 on: September 11, 2012, 23:18:50 » |
|
Isto.....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #155 on: September 12, 2012, 09:02:47 » |
|
svima nam je... imali smo jučer neko spammanje, pa je možda neki virus zakačen No nije ništa strašno, teme su ipak unutar podforuma i to je bitno. Dakle nikakva šteta nije učinjena, osim tog vizuelnog dijela. Btw, recimo da sad neko da post u prevoznike iz Makedonije, onda bi se vratilo to u normalu. Valjda će amar popravit to. Inače forum mi sporo radi evo treći dan već, a imam dvije poruke koje ne mogu pročitati jer kad uđem na poruke da vidim piše "Greška u bazi podataka Pokušajte ponovno. Ako ponovno dođe do ove greške, obavijestite administratora. " Pa nadam se da nije nikom hitno. Halalite nije do mene
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #156 on: September 12, 2012, 09:45:01 » |
|
Ja sam ti malo prije poslao poruku da mi ako možeš pošalješ onaj žig bh bus jer koji god skinem sa portala neće da mi bude providan na sliakama.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #157 on: September 12, 2012, 09:46:08 » |
|
nisi skinuo pravi format. Sad ću ti na mail poslat. Valjda će se javit i ko je drugu poruku poslao
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #158 on: September 12, 2012, 19:47:19 » |
|
svima nam je... imali smo jučer neko spammanje, pa je možda neki virus zakačen No nije ništa strašno, teme su ipak unutar podforuma i to je bitno. Dakle nikakva šteta nije učinjena, osim tog vizuelnog dijela. Btw, recimo da sad neko da post u prevoznike iz Makedonije, onda bi se vratilo to u normalu. Valjda će amar popravit to. Inače forum mi sporo radi evo treći dan već, a imam dvije poruke koje ne mogu pročitati jer kad uđem na poruke da vidim piše "Greška u bazi podataka Pokušajte ponovno. Ako ponovno dođe do ove greške, obavijestite administratora. " Pa nadam se da nije nikom hitno. Halalite nije do mene Meni juče sporo radio,ustvari nisam se mogla logovati,istekne veza javi grešku. Ja uvijek računam da je do moje austrougarske konekcije koja je slabija u zadnjih nekoliko dana.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #159 on: December 25, 2012, 23:13:40 » |
|
Zamolio bih da admina, da moj račun na ovom forumu izbrise, posto ja nisam u stanju to da sam sebi ucinim.
Hvala lijepo
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #160 on: December 25, 2012, 23:16:41 » |
|
Daj ba šta ti je ...
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #161 on: December 25, 2012, 23:36:17 » |
|
De ba Setra nemoj zezat, kakvo brisanje ..
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #162 on: December 25, 2012, 23:55:46 » |
|
Dobro znaš da nema brisanja profila kod nas. Tako da svi imaju priliku.
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #163 on: December 26, 2012, 00:01:21 » |
|
Ne vidim razloga zasto to da ne uciniti, ako to trazim na svoj vlasiti zahtjev, trebam li vam slati pismenu molbu il' sta vec? Onda mi spucaj te pernament ili cu se ja truditi da ga sam iznudim!
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #164 on: December 26, 2012, 00:07:21 » |
|
Takva su pravila foruma, da korisničke profile mi ne brišemo ni u kome slučaju, pa čak ni na zahtjev korisnika koji ga koristi, svaki član koji se registruje na naš forum, čitajući pravila foruma i portala BHBus.net i klikanjem na tipku da se slaže sa istim navedenim je dužan da ih i poštuje, ali očito da neki uopšte ne čitaju te stavke pravilnika... Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav... Amar...
|
|
|
|
|
|
|
|