novi
Pješak
|
|
« Reply #165 on: December 26, 2012, 10:44:18 » |
|
To nije istina, meni ste brisali stari profil na moj zahtjev...doduše to bijaše na samom početku rada foruma.
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #167 on: December 31, 2012, 11:04:26 » |
|
registruj se na imaheshack ili photobucket, oni su najpouzdaniji.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #168 on: December 31, 2012, 16:54:12 » |
|
Šta je sa Tinypic-om??? Slika koja mi se učitavala 1 minut, sad se učitava 3 min. i na kraju piše ERROR 503... bla bla.. Tako, nakon 4 pokušaja, nisam mog'o sliku dodati na forum...
Moguće je da je i do tebe ja sam dosta slika uploadovao ovih dana i išlo je bez problema...
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #170 on: January 01, 2013, 16:02:10 » |
|
A kakve to veze snama ima makljen, to niti je naš servis, niti mi imamo kakvog utjecaja na istoga, to je do njih, tog image host provajdera za free upload fotografija... To je nešto bilo sa njihovim serverima kao što to i uvijek biva, dešava se, ali se riješi, prođe u veoma kratkom vremenskom periodu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #172 on: January 01, 2013, 19:29:15 » |
|
Pa nije ti jasno iz toga razloga zato što se ti ne razumiješ očito u web design & development, to je samo skripta od tinypic photo hosting servera postavljena na našem serveru kako bi lakše naši članovi, korisnici pristupili tome tinypic sučelju za upload fotografija, da ne bi morali svaki puta ići na www.tinypic.com kad bi htjeli da uploadaju fotografiju autobusa ovdje na forum, znači samo pojednostavljen princip na taj način što je postavljena njihova skripta za upload na naš server. Tako da ponavljam, to njihovo, greške, errori, rad, nerad, nema apsolutne veze sa nama (BHBus.net-om). Hvala na razumijevanju...
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #173 on: January 16, 2013, 17:12:57 » |
|
Ovim putem ću zamoliti Administraciju foruma da me skine sa pozicije moderatora podforuma GRAS,jer mi već pojedinci šalju poruke da zloupotrebljavam poziciju "jer mi se ne sviđaju komentari i da ih brišem".Prvo jedini komentar pobrisan je offtopic u temi Vozila na linijama kad sam novom korisniku obrisala repliku na moj komentar "Pa ti dole sjediš,i znaš bolje,pa nam javi." Za ostale postove ukoliko su obrisani,nisu sa moje strane,tako da mi sudbina istih nije poznata. Pa da ja ne bi funkcionisala kako kaže pomenuti učesnik " toliki kompleks licnosti da mozes svima po forumu "spustati",i da ne ispada da podforum ne može funkcionisati samnom i da ja forsiram samo svoje mišljenje ,i da se sakrivam iza moderature,molim kao u uvodu. I to za navodno spuštanje,ja nemam veze sa tim ako se neko doveo u tu poziciju da se osjeća "spušteno". Selam,pomoz Bog,lijep pozdrav i sve ostalo.
|
|
« Last Edit: January 16, 2013, 17:14:37 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #175 on: January 29, 2013, 16:52:01 » |
|
pa ništa. Dosta raje prati forum, ali ne piše, a neki naprave profil, ali opet prate kao gosti
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #176 on: February 20, 2013, 21:06:13 » |
|
Moze li mi neko poslati neki tekst na temu : Upucivanje vozila na prijevoz, Najava prevoza i Izbor vozila za prijevoz (moze vozila JGP)...imam prezentaciju za sutra pa mi je malo zaglibilo...Nadam se da sam pogodio temu
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #178 on: May 02, 2013, 20:35:21 » |
|
ja predpostavljam da ti je pri kraju zivota ovaj dio gdje ulazi kabl od struje , znaci napojni kabl , ili mozda hard disk ,kazem predpostavljam mada nisam neki majstor
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #179 on: May 02, 2013, 21:13:33 » |
|
Napajanje, isti problem mi se desio proslo ljeto, tako kao tebi je sljakao jedno tjedan dana, i nakon tog je u potpunosti riknuo, i moralo se zamjeniti
|
|
|
|
|
|
|
|