Manas
|
|
« Reply #195 on: June 23, 2013, 17:13:21 » |
|
meni je bh telecom ADSL...sinoc sam mogao uci ali jutros ne
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #196 on: June 24, 2013, 10:58:38 » |
|
Nesto se desava po pitanju operatera i prijemnika u nasem regionu.
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #197 on: June 24, 2013, 11:39:56 » |
|
ko je na Telemahu, nazovite centar za korisnike, tražite Google DNS brojeve i ručno ih unesite...
Evo ja sam to uradio i sad mi radi.
nek i oni koji ne koriste Telemah nazovi i nek probaju ovo pa nek iznesu svoje iskustvo kako bi što prije riješili ovo...
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #198 on: June 24, 2013, 13:02:26 » |
|
U mene proradio sam od sebe..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #199 on: June 24, 2013, 15:13:30 » |
|
Da, nije bilo do nas, do njih je, do operatera, DNS-ovi im nešto poludili, i ja sam ručno unjeo DNS-ove i sad ide bez problema...
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #200 on: June 24, 2013, 17:06:36 » |
|
Odlično radi. Hvala vam na ažurnosti.
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #201 on: June 25, 2013, 20:23:13 » |
|
Nije radio ni u N.Sadu ni u Beogradu, all sada radi bolje neg sto je radio, heheheh svaka cast na brzini rjesavanja problema....
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter
|
|
« Reply #203 on: August 16, 2013, 22:16:12 » |
|
Imam problem, potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da ga rijesim. Nadam se da sam potrefio temu, dakle problem je sledeci.. Na sve siteove,forume, stranice,znaci sve sve na Netu mogu normalno uci,samo kada na Facebook zelim, pojavi mi se u ovom formatu Znaci nema onog standardnog facebook panela, nego ovo, reinstal sam chrome,pokusao preko mozile, obrisao historiju, ali opet ovako. Na laptopu vec mogu normalno na fb, samo na kompu ne. Kako da vratim onaj "stari" fb izgled ? Hvala unaprijed, lijep pozdrav.
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #204 on: August 17, 2013, 08:57:39 » |
|
Jarane, cini se da je do Facebooka neki problem, i mene jutros malo zaj*bava...tako da nis se ne brini
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #205 on: August 17, 2013, 10:56:11 » |
|
Imam problem, potrebna mi je pomoc jer ne znam kako da ga rijesim. Nadam se da sam potrefio temu, dakle problem je sledeci.. Na sve siteove,forume, stranice,znaci sve sve na Netu mogu normalno uci,samo kada na Facebook zelim, pojavi mi se u ovom formatu Znaci nema onog standardnog facebook panela, nego ovo, reinstal sam chrome,pokusao preko mozile, obrisao historiju, ali opet ovako. Na laptopu vec mogu normalno na fb, samo na kompu ne. Kako da vratim onaj "stari" fb izgled ? Hvala unaprijed, lijep pozdrav. Kolega, problem se nalazi najvjerovatnije u tvojoj internet konekciji, odnosno internet provajderu, zbog toga ti se to dešava, vjerovatno oni već rade na odklanjanju kvara tog, tako da će biti sigurno u najbržem mogućem vremenu to rješeno. Nažalost po tome pitanju ti mi nemožemo ni u kome pogledu dalje pomoći. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav želim u svakome slučaju. Amar.
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #206 on: August 17, 2013, 13:23:38 » |
|
Ne znam bas, meni je isto jutros FCB poludio, dok pr. preko mobitela je sve u redu, a konekcija mi je i dalje normalna, sve ostalo radi normalnim tokom...
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #207 on: August 17, 2013, 13:37:26 » |
|
Meni se ništa u negativnom kontekstu po pitanju online surfanja danas, nije dogodilo, barem za sada...
|
|
|
|
|
|
|
|
Setra Top Class
Kondukter
|
|
« Reply #209 on: August 17, 2013, 14:33:14 » |
|
Ne znam bas, meni je isto jutros FCB poludio, dok pr. preko mobitela je sve u redu, a konekcija mi je i dalje normalna, sve ostalo radi normalnim tokom...
Upravo to, preko mobitela i laptopa normala udjem na fb, dok na kompu ovako bude :O Tako je vec nekih 5-6 dana. U svakom slucaju hvala Amare i Mate.
|
|
|
|
|
|
|
|