Baš krasno...Imate tri slike dnevno,nemate moderatora,sli siguran sam da će se naći jedan jedinstveni koji će ovo moje da pobriše u rekordnom roku.
Kako ste o sebi govorili i sebe uzdizali,reklo bi se da ste najbolji forum u vasioni,pa i šire.Ovo se odnosi na nekoliko samodopadnih glavonja koje su se bahato i samodopadno šepurili po portalu i fejkzbuku i drugima djelili lekcije zbog predanog rada.Sada nemate ni fejsbuk ni portal, a bilo je pitanje dana...Živjeli
moram ti rec da si upravu
kao prvo,ako se nekakva suradnja raskida to se lijepo objavi,kulturno,al to nemre upravo ta kako kazes samodopadnost i nedodirljivost da podnese
pa iskljuci se fb stranica,,,sve nesto bez objasnjenja,ali dobro,""projekt"" je solidno osmisljen iako mu dosta fali
dosta se gomila nekakvih nekvalitetnih stvari
pa jedno te istih fotosa pa utrka ko ce vise postova da nabije za te nekakve titule
pa nekake svadje rasprave i licni motivi za brisanje komentara pojedinaca nekakva nesnosljivost pa smeta i ovo i ono i tako na tu temu
ko da je predanost za doktorat na oksfordu,,,a ne neka zanimacija,,,ali to je mozda bolje..,da ne gledamo ispade i gluposti
kako i sam govoris bilo je pitanje dana