The_Dubster
|
|
« Reply #285 on: December 27, 2013, 21:49:32 » |
|
Mate, ti kao VIP bi trebao bolje znati i primjenjivati Pravnilnik. druga stavka: - Nije dozvoljena upotreba foruma u političko-propagandne svrhe.
|
|
|
|
|
|
|
Kokošar
Pješak
|
|
« Reply #286 on: December 27, 2013, 21:52:24 » |
|
I onda još moderator podržava vip člana u kršenju pravila. Vala svaka čast
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #287 on: December 27, 2013, 21:58:44 » |
|
Tebi bi bilo bolje da se ostaviš moderatora...
|
|
|
|
|
|
|
Kokošar
Pješak
|
|
« Reply #288 on: December 27, 2013, 22:05:58 » |
|
Ispričavam se.
|
|
|
|
|
|
|
novi
Pješak
|
|
« Reply #289 on: December 27, 2013, 22:11:39 » |
|
Može li se učiniti nešto da se barem preko Tapatalka može pristupiti forumu. Ovo sam uspio napisati nakon što mi je jedno dvadeset puta izbacilo Internal Server Error? Boli glava...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #290 on: December 27, 2013, 22:13:47 » |
|
meni evo već pola sata radi normalno...
A za ta tehnička pitanja vam je amar zadužen i samo vam on može dati odgovor na ista. Ja sa tim faktorima nemam ništa, pa vam ne mogu dati željeni odgovor...
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #291 on: December 27, 2013, 22:17:21 » |
|
Mate, ti kao VIP bi trebao bolje znati i primjenjivati Pravnilnik. druga stavka: - Nije dozvoljena upotreba foruma u političko-propagandne svrhe.
Dubster ja znam pravila, meni potpis stoji dugi niz vremena, pa skoro 2 godine, i nitko nije posegao pitanje znacenja, sve do nedavnih dogadaja, tako da nikome ni ne smeta. A mene i kao VIPa i iskusnog clana, je zasmetao potez pojedinca (a i pretpostavljam koga), balavca koji je nasao meni brisati post gdje sam ja pitao zasto su slike takve kakve jesu, na meni on svoju silu ne bude provodio, malo mu postovanja prema starijim i iskusnijim kolegama ne bi skodilo... Da mi je znati samo gdje je on bio 2007-2008., kada su neki krenuli u aktivno slikanje buseva, vjerojatno trckarao po pjesku s igrackama...
|
|
|
|
|
|
|
Kokošar
Pješak
|
|
« Reply #292 on: December 27, 2013, 22:22:25 » |
|
Ja evo kao novi član imam namjeru se aktivno uključiti u rad foruma, imam nekih slika na aparatu i budem ih stavio kad mi se sestra vrati sa putovanja. Ali da li se trebam pridržavati pravila ili ne? Vidim da se nemožete dogovoriti jel pravila vrijede ili ne
|
|
|
|
|
|
|
Ante
Kondukter
|
|
« Reply #293 on: December 28, 2013, 00:05:48 » |
|
Pa naravno da pravila vrijede . Samo od makiljena nije u redu što nije odgovorio već je obrisao post ali ne želim se miješati u to .
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #294 on: December 28, 2013, 00:37:15 » |
|
Mate , rekao sam da prestaneš i to odmah... Kokošar - apsolutno me nije briga za slike tvoje seste i njenog putovanja jer je jasno zašto si se odjednom izrodio ovdje... Ante - smiri hormone.... makljen će biti riješen...
|
|
|
|
|
|
|
Kokošar
Pješak
|
|
« Reply #295 on: December 28, 2013, 01:08:09 » |
|
Nisu slike moje sestre nego moje slike. Čitaj sa razumijevanjem.
|
|
« Last Edit: December 28, 2013, 01:10:55 by Kokošar »
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #296 on: December 28, 2013, 10:09:27 » |
|
Ispuhali ste ste dovoljno, a sad se smirite. Kad se smirite, onda ćemo da nastavimo
|
|
|
|
|
|
|
SenoHD
Pješak
|
|
« Reply #297 on: December 29, 2013, 17:48:47 » |
|
pa dajte uključite da se vidi Statistika pa vidimo kolko ima nepotrebnih grupa, tema, članova......
ja dam ruku u vatru da neko nešto tu mulja. Il onaj koji plaća nema para ma to radi kako radi, il su ga zajebali, il ima uz ovo još nešto treće pa je zato sporo. Ako treba skupit ćemo pare da proradi kako spada, al nedam pare a da nije sve transparetno
|
|
|
|
|
|
|
marsovac
Putnik
|
|
« Reply #298 on: December 29, 2013, 19:06:27 » |
|
Po mom misljenju prvo bi trebalo obrisati podforum za kamione jer je ipak ovo BHBUS,pa onda u chat room ima tema od 56 stranica ''Stanje na putevima - Web kamere, Google Earth '' koju bi trebalo kompletnu obrisati,puno slika koje su totalno nekvalitetne a i busevi koji se nalaze tu su vec bolje uslikani,ako bude prinova na tom onda ubacite u temu prevoznika... Dobar je ovo forum i pratim ga od prvih dana i steta bi bilo da propadne,neke se teme moraju obrisati.
|
|
|
|
|
|
|
makljen1123
|
|
« Reply #299 on: December 29, 2013, 19:31:09 » |
|
A čuj, manje više smo svi prije autobusa bili na kamionima, ali opet, s druge strane, ne bi mi bilo žao da se obriše taj dio, jer pak baš baš puno zauzima prostora. Skontajte samo da tema Mercedes ima 40-ak stranica, MAN 35, Sacnia 20, Volvo i Iveco po 10-ak itd.. A i neke teme u Prevoznicama imaju više stranica... Tako da bi ja to 'ladno delete
|
|
|
|
Setra S 417 HDH !!!
|
|
|
|