|
Kassbohrer
|
|
« Reply #106 on: January 28, 2012, 21:42:27 » |
|
Ehh super izgledaju ali.... lako je njemu isprintati autobus i samo ga saviti i zalijepiti...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
mini Kopa
Pješak
Neoplan vs. Setra :)
|
|
« Reply #107 on: January 28, 2012, 21:50:14 » |
|
Kassbohhrer, ali i tebi treba cestitati na ovome sto radis, ne moze to svako. tu treba mirna i precizna ruka svaka cast!
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #108 on: January 28, 2012, 21:51:01 » |
|
Ehh super izgledaju ali.... lako je njemu isprintati autobus i samo ga saviti i zalijepiti... Ali to sam stavio link da prema njima mozemo praviti ankete od kartona!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #109 on: January 28, 2012, 23:07:10 » |
|
Kassbohhrer, ali i tebi treba cestitati na ovome sto radis, ne moze to svako. tu treba mirna i precizna ruka svaka cast! Hvala kolega, mirna ruka i dobri živci :-) ;-)
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #110 on: January 28, 2012, 23:07:55 » |
|
Ehh super izgledaju ali.... lako je njemu isprintati autobus i samo ga saviti i zalijepiti... Ali to sam stavio link da prema njima mozemo praviti ankete od kartona! Ma nema problema )) i ja koristim dimenzije autobusa sa interneta da bi ispali u pravom mjerilu ))
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #111 on: January 29, 2012, 22:07:34 » |
|
Kako napredujes sa Man-om? Daj slike ako imas vremena?
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #112 on: January 29, 2012, 22:12:12 » |
|
Gotova je karoserija, slikao sam postupke kako sam ga radio, al ne bih da slikama pokvarim dojam pa ću postaviti slike kad bude cjelokupno gotov...
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #113 on: January 29, 2012, 22:19:50 » |
|
Gotova je karoserija, slikao sam postupke kako sam ga radio, al ne bih da slikama pokvarim dojam pa ću postaviti slike kad bude cjelokupno gotov... Uredu Ok je necu te vise ometati samo kad bude gotov daj slike! I ja sam otvorio temu o mojim "Maketama" pa ce biti slika sta sam ja napravio pa mozes pogledati! Sad za sad nema slika sutra aBd!
|
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #115 on: January 29, 2012, 23:48:38 » |
|
E Kassbohrer mozes li mi reci s cim i kako pravis ovo oko tockova i tockove! Je li u pitanj šestar??
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #116 on: January 30, 2012, 17:39:57 » |
|
Malo radim sa šestarom, više sa slobodnom rukom... A evo uskoro slika MAN Regia, napokon sam ga završio. Biće postuci pa možeš vidjeti tačno kako se šta radi...
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #117 on: January 30, 2012, 18:22:51 » |
|
Jedva cekam da vidi moj omiljeni autobus! Mozda ja dođem jedan dan kod tebe da vidim kako ti to radis ako ima Bujruma??
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #118 on: January 30, 2012, 18:29:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|