The_Dubster
|
|
« Reply #30 on: January 14, 2011, 21:03:10 » |
|
E super... a nadam se da ćemo dobiti uskoro i slike i temu o Izan transu
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #31 on: January 14, 2011, 21:09:01 » |
|
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #32 on: January 29, 2011, 11:49:38 » |
|
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #33 on: February 19, 2011, 15:16:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #34 on: February 19, 2011, 15:37:22 » |
|
a stvarno dobro ti ovo radis, svaka ti cast !
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #35 on: February 19, 2011, 16:21:28 » |
|
Hvala, a čak sam razmišljao da Travega obojim Prošićevom šemom (jer on jedini ovdje kod nas ima ovakvog Travega). A Setru, pa to bar nije teško odlučiti, jer čim se spomene S 431 DT, odmah se sjetimo Kantića
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #36 on: February 19, 2011, 16:29:01 » |
|
fino bi bilo i to vidjeti
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #37 on: February 26, 2011, 18:53:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #38 on: February 26, 2011, 19:03:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #39 on: February 26, 2011, 19:11:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #40 on: February 26, 2011, 22:20:00 » |
|
svaka čast! sviđa mi se i Kantićeva, al još više ovaj zglobni.... Za zglobnog ti preporučujem šemu od CTSa, jer je najlakša, plava linija, običan natpis i pokoji balončić
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #41 on: February 26, 2011, 22:28:05 » |
|
Kraljica je odlično ispala, naravno i ostala dva su dobra ali 431 mi je favorit
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #42 on: February 27, 2011, 04:37:19 » |
|
smatram da je fin prijedlog dao kolega dubster sto se tice zglobne setre i kicenja njenog semom nekoga prevoznika, CTS nije nista komplikovano a predpostavljam da ce fino se uklopiti i sloziti sa dizajnom autobusa.
sto se tice Setre 431 dt "Kraljice" , misljenja sam da je veoma dobro uradjen autobus, stvarno predobro i dosta priblizno realnom izgledu urdjena maketa, i naravno kad sam cuo da imas u planu nabaciti joj Kantic semu, bilo mi je drago, jer ja licno dosta dosta obozavam kantic touristik firmu, zbog profesionalnosti, identicnog dizajna svih autobusa, ponude najboljih svjetski autobusa i naravno najudobnijih. Imo sam malo sumnji u konacan rezultati kraljicinog izgleda / dizajna nakon zavrsetka seme kantic na samoj kraljici, medjutim stvarno si tim djelom pokazao da si stvarno sposoban i talentovan za ktakav vid pravljenja maketa...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #43 on: February 27, 2011, 12:45:56 » |
|
Hvala drugovi!!! Stvar je u tome, da se ja fino opustim dok pravim ove makete, malo "pustim mozak na pašu" Veliki mi je cilj napraviti Starlinera II, ali se bojim početi, izgleda mi nekako komliciran... A znam ja Amare da si ti veliki fan Kantića. I ja otkako sam član ovog foruma i otkako sam bolje upoznao tu firmu, postao sam ljubitelj. A kako i ne bi, kad čovjek u svom voznom parku ima 17 Setri serije 400!!! Ta cifra govori sve..... A čim nabavim odgovarajuće flomastere uradiću aBd zglobnoj Setri CTS-ovu šemu. Pozzz
|
|
« Last Edit: February 27, 2011, 12:50:29 by Kassbohrer »
|
|
|
|
|
Goran SK
VIP Član
Vodič puta
|
|
« Reply #44 on: February 28, 2011, 02:00:38 » |
|
Aj probaj napraviti jednu Setru S 317 HDH, bas dobro izgledaju makete
|