ecehajic
|
|
« Reply #135 on: March 12, 2011, 18:22:21 » |
|
vlasnistvo je bugojno busa sad
|
|
|
|
|
|
|
|
PU_BU
Putnik
|
|
« Reply #137 on: March 14, 2011, 23:33:34 » |
|
Extra Setrica !...samo mi se ne sviđa što su oko farova obojili u plavo, trebali su ostaviti crno, to je moje mišljenje, a ratkape od serije 400 joj extra stoje ! tvoj prijedlog poslusan i ponovo je vracena crna boja oko farova. .
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #138 on: March 14, 2011, 23:47:31 » |
|
Extra Setrica !...samo mi se ne sviđa što su oko farova obojili u plavo, trebali su ostaviti crno, to je moje mišljenje, a ratkape od serije 400 joj extra stoje ! tvoj prijedlog poslusan i ponovo je vracena crna boja oko farova. . ovo mi je drago vidjeti. da se i naš glas čuje i da se primjeti. Svaka vam čast što ste ovu primjedbu usvojili i primjenili u praksi. Zato i jeste forum ovdje, da bi pohvalili ono što treba, te eventualno ukazali na neke primjedbe, greške i slično, ali sve to da bude dobronamjerna kritika, kako bi stvari bile još bolje. Da i putnici, i vlasnici i ljudi koji vole vidjet fin bus budu zadovoljni Još jednom ,drago mi je na tome i svaka vam čast
|
|
|
|
|
|
|
PU_BU
Putnik
|
|
« Reply #139 on: March 14, 2011, 23:49:45 » |
|
Extra Setrica !...samo mi se ne sviđa što su oko farova obojili u plavo, trebali su ostaviti crno, to je moje mišljenje, a ratkape od serije 400 joj extra stoje ! tvoj prijedlog poslusan i ponovo je vracena crna boja oko farova. . ovo mi je drago vidjeti. da se i naš glas čuje i da se primjeti. Svaka vam čast što ste ovu primjedbu usvojili i primjenili u praksi. Zato i jeste forum ovdje, da bi pohvalili ono što treba, te eventualno ukazali na neke primjedbe, greške i slično, ali sve to da bude dobronamjerna kritika, kako bi stvari bile još bolje. Da i putnici, i vlasnici i ljudi koji vole vidjet fin bus budu zadovoljni Još jednom ,drago mi je na tome i svaka vam čast upravo se iz slika primjeti da je to stvarno uradjeno
|
|
|
|
|
|
|
PU_BU
Putnik
|
|
« Reply #140 on: March 14, 2011, 23:59:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #141 on: March 15, 2011, 11:59:41 » |
|
bas ekstra stvar sto se i nasi prijedlozi citaju i neki i uvaze
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #142 on: March 15, 2011, 14:46:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #143 on: March 15, 2011, 23:55:38 » |
|
ehhhh evo novi sam na ovoj stranici samo da vam javim izgleda da putnik bugojno kupio od VRANICETRANS USKOPLJE njihovu setru SPECIJAL isto plave boje ako neznate koja je vidite na njihovoj stranici.hvala
|
|
|
|
BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD ***** putujte sa najudobnijim autobusom...... Široki Brijeg-Innsbruck
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #144 on: March 16, 2011, 00:24:01 » |
|
Moguće je. Vranicatrans Uskoplje je u velekim dugovima. Novi vlasnik je prodao liniju za Zagreb Ćićku, a lokalne linije vozi Autocomerce.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #145 on: March 16, 2011, 10:26:35 » |
|
bude li to istina ja odmah idem da vidim prinovu i da slikam naravno....
|
|
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #146 on: March 16, 2011, 17:37:38 » |
|
da ispravim VRANICATRANS USKOPLJE nije ni u kakvim dugovima a novi vlasnik je prodao liniju za zagreb jer je vidio da ga vozaci kradu a sto se tice lokalnih linija vozi i VRANICATRANS i autocomerc ove godine voze pola vranica pola autocomerce a setra je danas otisla iz vranicetrans kod putnika.pozdravvv
|
|
|
|
BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD ***** putujte sa najudobnijim autobusom...... Široki Brijeg-Innsbruck
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #147 on: March 16, 2011, 20:50:21 » |
|
Ok onda sam pogrešno informisan. Izvinite.
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #148 on: March 16, 2011, 22:49:39 » |
|
Provjereno Vranicina Setra specijal je kod Putnika na parkingu. Nisam slikao jer je mracno.
|
|
|
|
|
|
|
jozip
Putnik
|
|
« Reply #149 on: March 17, 2011, 00:31:37 » |
|
eto vidite da je tako ali danas sam saznao da je putnik davao svoja 2 mana za specijalku ali vranica nije htjela i imam pitanje jesu li skinute neljepnice vranicatrans sa specijalke i ako mogu sutra slike.pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
|