Troler
|
|
« Reply #1395 on: November 28, 2011, 22:45:51 » |
|
Trolejbuski saobraćaj se normalizvao prije 5 minuta.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1396 on: November 28, 2011, 22:47:09 » |
|
Hval Troler, Drago mi je Već najmanje sat i po ne rade Trolejbusi za Dobrinju. Za sad neznam dali je u pitanju samo potez Dobrinja-Mojmilo ili dalje. od 21:00 su počeli raditi zamjenski autobusi.
Bojim se da su se sumnje ostvarile..... Kontaktna mreža u obliku kruga neće ići nikako... Nadam se da nisam upravu Ne prdi. 4144 imao udes sa renoom kod Bosmala. UUUUUUU Lijep ti je vokabular.... Mislim da je ovo krajnje bezobrazno i indolentno ponašanje jednog od članova foruma koji je dugo tu. Kada naučiš osnove bontona i lijepog ponašanja onda se uključi u raspravu.
|
|
|
|
|
|
|
edin MAN LIon
Pješak
|
|
« Reply #1397 on: November 28, 2011, 22:49:35 » |
|
a što to nisu trole za Dobrinju radile ?
|
|
|
|
Edin
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #1398 on: November 28, 2011, 22:51:27 » |
|
Hval Troler, Drago mi je Već najmanje sat i po ne rade Trolejbusi za Dobrinju. Za sad neznam dali je u pitanju samo potez Dobrinja-Mojmilo ili dalje. od 21:00 su počeli raditi zamjenski autobusi.
Bojim se da su se sumnje ostvarile..... Kontaktna mreža u obliku kruga neće ići nikako... Nadam se da nisam upravu Ne prdi. 4144 imao udes sa renoom kod Bosmala. UUUUUUU Lijep ti je vokabular.... Mislim da je ovo krajnje bezobrazno i indolentno ponašanje jednog od članova foruma koji je dugo tu. Kada naučiš osnove bontona i lijepog ponašanja onda se uključi u raspravu. Vidiš kako je kad ti neko odgovori. Upravo si ti jedan od razloga zašto sam i tražila da se uključi blokada u forumu iz računa. Pratim ja tvoj vokabular duže vrijeme,pa je došao i red na mene. Kontaš? I najvažniji dio:Samo me moderatori mogu ukloniti iz rasprava u forumu,a ne ti. Kontaš i to?
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1399 on: November 28, 2011, 22:58:18 » |
|
Znaš šta. Ja nikad tebi nisam rekao: Otvoren citat: Ne prdi, zatvoren citat. Nikada nisam vrijeđao tebe, a ti si i mene sad a i druge u mnogo navrata pa zato molim te da ne "odgovaraš" minimalističkim i nemprimjerenim vokabularom u raspravi.
Doviđenja,...Zbogom.
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #1400 on: November 28, 2011, 23:00:55 » |
|
Znaš šta. Ja nikad tebi nisam rekao: Otvoren citat: Ne prdi, zatvoren citat. Nikada nisam vrijeđao tebe, a ti si i mene sad a i druge u mnogo navrata pa zato molim te da ne "odgovaraš" minimalističkim i nemprimjerenim vokabularom u raspravi.
Doviđenja,...Zbogom.
Znaš šta ,sine...dovoljna mi je tvoja provincijska patetika u nekoliko navrata i komentara i najvažnije tvoje slobode i to primarne prema meni. U skladu sa tim žali se učiteljici.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1401 on: November 28, 2011, 23:10:48 » |
|
Ljudi, imate pp za prepucavanja, a sad udahnite duboko tri puta pa pročitajte naziv teme i onda se vratite normalnoj diskusiji
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1402 on: November 28, 2011, 23:41:29 » |
|
Postavljena mreža na kružni tok i odma je to. Kao da se ranije nije dešavalo da trolejbusi stanu iz x razloga poput udesa, nestanaka struje, kvarova na KM itd...
Nije puno vezano za trenutnu raspravu ali sjetio sam se jedne godine, (mislim da je 1999 ili krajem 98) možda 2 dana nije radio trolejbus do Mojmila, a neznam iz kojih razloga. Mislim da je bilo angažovano u svakom trenutku najmanje 5 autobusa, ako ne i više da prevoze putnike na relaciji Dobrinja-Mojmilo Vozili su tipovi Ikarus IK-161, Ikarus 280 "Berlinac", Graf & Stift zglobni, MAN SL222, MAN Avtomontaža i vjerovatno još neki. Mislim da je Sanos g.br. 437 vozio direktno do Drvenije, bar je imao tablu 103 Dobrinja-Drvenija.
|
|
« Last Edit: November 28, 2011, 23:43:41 by Troler »
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #1403 on: November 29, 2011, 00:00:07 » |
|
Moram dodati da zapravo 4144 nije udaren niti oštećen već su se yugo i reno sudarili ispred dok je 4144 bio na stajalištu Kad sam ja prolazila yuge nije bilo a djelovalo je od krša--- Koja sreća
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #1404 on: November 29, 2011, 00:15:57 » |
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKIWaCkmTZQ&feature=player_embedded#![/youtube] Na 00:10 Trola se vidi .
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1405 on: November 29, 2011, 09:05:22 » |
|
Da li ima išta od one priče sa potpisivanjem ugovora sa nekom mađarskom kompanijom sa dobivanje novih buseva ili je i to bila jedna od praznih priča?
Bio bih zahvalan kada bi mi neko odgovorio.
|
|
« Last Edit: November 29, 2011, 09:08:38 by man 464 »
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1406 on: November 29, 2011, 10:13:25 » |
|
Da li ima išta od one priče sa potpisivanjem ugovora sa nekom mađarskom kompanijom sa dobivanje novih buseva ili je i to bila jedna od praznih priča?
Transformers je nekidan spominjao Ukraince, a gdje si ti čuo za Mađare?
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1407 on: November 29, 2011, 12:32:17 » |
|
Transformers je nekidan spominjao Ukraince, a gdje si ti čuo za Mađare? Sorry, na njih sam mislio.
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1409 on: November 29, 2011, 17:27:56 » |
|
Transformers je nekidan spominjao Ukraince, a gdje si ti čuo za Mađare? Sorry, na njih sam mislio. mislim da od te priče nema ništa definitivno. Naime radi se o još jednoj "patki" koju smišljeno u eter puštaju u glavnom oni ljudi koji su doveli do ovakvog stanja i koji nastoje odrzati ovakvo stanje a da ni oni sami ne znaju do kada. Dakle to je kantonalna vlada odnosno resorno ministarstvo. Štrajkače su ušutkali "tematskom" sjednicom čiji se sazivanje smišljeno i planski razvlači u nedogled. Ako se ikad i sazove sjednica i ako se na njoj donesu zaključci oni će ići u pravcu nove sistematizacije, efektivnije naplate, boljeg tarifnog sistema i sl. Međutim sve to ne odlaže rekonstrukciju i obnovu voznog parka. Sve što se prije odluči za nabavku vozila to je manja mogućnost da bude pokvareno i ono malo ispravnih vozila. Bez obzira kakve "reforme" i " rezove" uradili GRASu ce trebati najmanje 5 godina da od vlastitih sredstava nabavi vozila. Zato gospodo iz kantonalne vlade kupite vozila da se ima čime raditi a eksperimente sa brojem zaposlenih, smanenjem broja neradnika i sl radite " u hodu"-----
|
|
|
|
|
|
|
|