damir050
|
|
« Reply #1125 on: September 27, 2011, 22:29:22 » |
|
ja stvarno neznam sta da kazem na pomenutu situaciju povodom GRASA , istina je da imaju prestario vozni park svaka cast odredzenim voznim jedinicama , mada su i one u jako trosnom stanju , od radnika GRASA dok sam bio u Sa cuo sam da grad uplacuje redovno donacije ali te pare zavrsavaju u privatnim dzepovima tako sam cuo od radnika GRASA
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #1126 on: September 28, 2011, 08:02:32 » |
|
ja stvarno neznam sta da kazem na pomenutu situaciju povodom GRASA , istina je da imaju prestario vozni park svaka cast odredzenim voznim jedinicama , mada su i one u jako trosnom stanju , od radnika GRASA dok sam bio u Sa cuo sam da grad uplacuje redovno donacije ali te pare zavrsavaju u privatnim dzepovima tako sam cuo od radnika GRASA
Kakve donacije?
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1127 on: September 28, 2011, 10:07:12 » |
|
Koliko ja kontam to je kao da ja radim za poslodavca a on da mi umjesto plate daje donacije!
A da pare u zadnjih najmanje 10 godina nisu završavale u privatnim džepovima, danas bi stanje u GRAS-u vjerovatno bilo puno drugačije.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1128 on: September 28, 2011, 19:19:11 » |
|
Nije donacije pogresno sam se izrazio vec kako se zove to sto grad daje GRASU , nemam pojma
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1129 on: September 28, 2011, 20:28:58 » |
|
Nije donacije pogresno sam se izrazio vec kako se zove to sto grad daje GRASU , nemam pojma
grad nema nikakve veze sa grasom i ne daje ništa grasu jer je gras u "vlasništvu" kantona i kanton "daje" GRASu tj vraća ono što je gras zaradio u "umanjenom" Iznosu...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1130 on: September 28, 2011, 20:45:24 » |
|
I sta ima novo?
Škole i faxovi ne rade "do daljnjeg" a koliko čujem od 20.00 trebaju tramvaji krenuti, pa...?
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1131 on: September 28, 2011, 20:49:42 » |
|
I sta ima novo?
Škole i faxovi ne rade "do daljnjeg" a koliko čujem od 20.00 trebaju tramvaji krenuti, pa...?
ma prije ce ti krenuti autobusi jer tramvajdzije su puno sloznije i solidarnije....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1132 on: September 28, 2011, 20:50:22 » |
|
danas sam bio na faxu cijeli dan, pa nisam upratio nista, a ne da mi se googlat umoran sam - ima li kakvih pomaka, dogovora...?
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1133 on: September 28, 2011, 20:53:12 » |
|
danas sam bio na faxu cijeli dan, pa nisam upratio nista, a ne da mi se googlat umoran sam - ima li kakvih pomaka, dogovora...?
ma ništa drug. Music i Lulic se prave španci pokušavaju da prljavim sredstvima uguše štrajk bojim se da neće biti nekih pomaka i da će stranka koja će praviti ustupke i ovaj put biti radnici GRASa
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1134 on: September 28, 2011, 20:56:59 » |
|
Ako se u nekom narednom periodu ne nabave dijelovi, i minibusi, onda im nikakav štrajk neće trebati jer minibusa, a možda ni autobusa neće biti!
Kad nestane vozila onda neće biti svrhe da nagovaraju grasovce da odustanu od štrajka!
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #1135 on: September 28, 2011, 21:00:07 » |
|
Ako se u nekom narednom periodu ne nabave dijelovi, i minibusi, onda im nikakav štrajk neće trebati jer minibusa, a možda ni autobusa neće biti!
Kad nestane vozila onda neće biti svrhe da nagovaraju grasovce da odustanu od štrajka!
upravo tako drug...polahko ali sigurno sistematski se firma uništava a loptica se tendenciozno prebacuje na radnike GRASa.- DA budemo jasni dobrim dijelom su krivi i neki radnici ali ipak je vecina krivice na vladi odnosno resornom ministarstvu
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #1136 on: September 28, 2011, 21:40:13 » |
|