bhbus.ba
November 25, 2024, 14:19:25 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: GRAS - Razno/Diskusije  (Read 325696 times)
man 464
Mehaničar

« Reply #855 on: August 22, 2011, 17:39:21 »

Ovo je za crne hronike.Opet bi nešto rekla,ali ipak neću....nije ovo prvi put da na svašta udariš u vozilu.To znaju najbolje oni koji rade.
Ali novinarski članak.........................
I kad mi neko kaže GRAS ovo i ono....

To je kulturna sarajevska raja itd.... BTw odličan ti je smajli. Upravo oslikava kako raja galame na Gras.
Troler
Mehaničar

« Reply #856 on: August 22, 2011, 17:43:44 »

To je tramvaj Perex - "čistite sa lakoćom" kakva ironija.

Neka se njemu po***re neko pred vrata. Gad jedan. Izvinite na riječniku

Mjesto susreta Kie i tramvaja.

Sve u jednom danu ccc.

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
man 464
Mehaničar

« Reply #857 on: August 22, 2011, 18:05:16 »

Pff ! kakva koincidencija
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #858 on: August 22, 2011, 20:28:08 »

Ne djeluje mi s traga SATRA uništena toliko s traga u odnosu na lom vozila,ali joj je šoferšajba razbijena nepotrebno u divljaštvu.Ma neću da idem u offtopic,ali vala sigurno je neko vidio ovu današnju idiotariju nije baš moglo napamet maltene u špici da prođe neopaženo.
« Last Edit: August 22, 2011, 20:30:33 by MAN Lions coach » Logged

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
damir050
Vodič puta

« Reply #859 on: August 22, 2011, 22:59:23 »

Danas oko  13:20 primjecen Tramvaj  sa razbijenom Sofersajbom ode  vjerovatno prema Remizi

I  za  ljubitelje  Graff & Stifft  naime pomenuti Autobus  danas    primjecen u redovnom Saobracaju  negdje  oko 17:20 prema Terminalu na Ilidzi , ja sam  bio nebitno  gdje  i dok sam se vratio na terminal  baterija  crkla , dok sam  ja  se  mucio  hocel  neceli  da upali, odlucim da  kupim nove , dok sam ih stavljao u aparat i  trazio poziciju da mu pridjem , dolazi do mene  nazovi  gospodin vjerovatno  zastitarska sluzba il tako nesto ( nije ona Odzacarska Uniforma ) i  pita  me  sta  to radim  ja mu kazem slikam legundu od  busa kad  ce on  sto slikas ovo ono  i na kraju  , mozda  taj  bus nije  smio da ide u Saobracaj , sutra  na  vozaca  sto je  izvezao vozilo  ,  to mi je  prvi negativan  slucaj  bio sa tom osobom ,  mozda  ovo ne  spada ovdje  al  sam morao da kazem  Ljudima  nije  stalo  do slikanja

Troler
Mehaničar

« Reply #860 on: August 22, 2011, 23:45:00 »

Ostali su u redovnom saobraćaju 668 i 673. 668 radi u Hadžićima, a 673 nisam siguran, ali mislim da ga štede koliko mogu jer ipak je star punih 30 godina, a prvi veći kvar bi značio kraj karijere.
« Last Edit: August 22, 2011, 23:47:02 by Troler » Logged

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #861 on: August 23, 2011, 19:21:21 »

413 definitivno je imao udes, oštećen prednji lijevi kraj ali je napravljen i danas je ponovo  u funkciji...

e jesu ga i sredili...
http://www.fotorola.com/uploads/bc7a026fe5.jpg

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #862 on: August 23, 2011, 19:40:38 »

413 definitivno je imao udes, oštećen prednji lijevi kraj ali je napravljen i danas je ponovo  u funkciji...

e jesu ga i sredili...
http://www.fotorola.com/uploads/bc7a026fe5.jpg

nisam ga vidio pretpostavio sam da je sredjen jer sam cuo na radio stanicu da ga proziva dispečer sa Ilidze. Eto iskren da budem ostadoh negativno iznenadjen, ali s obzirom da je problems  manjkom vozila onda je bolje da putnici imaju prevoz i ovakvim nego nikakvim autobusom.
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #863 on: August 23, 2011, 20:55:37 »

Damire ne se*i i ne pametuj puna mi je kapa tvojih nepovezanih odgovora i tvoga mudrose*stva. Problem je što nema farbe a ponajvise nedostaje vremena jer da bi se ovo sredilo "kako Bog zapovjeda" mora se autobus povuci najmanje 2 dana s linije a znas i sam kakav je problem s vozilima. Ovako se radi svugdje u svijetu samo kad se pocne obicno se i zavrsi a ovdje ljudi nemaju cim da zavrse....
damir050
Vodič puta

« Reply #864 on: August 23, 2011, 21:10:40 »

hajde ba   nemaju ,kome ta  prica da nema se  farbe pola litre  ovdje  vise i ne treba , koja  ba  2 dana   za ovo ovo  se zavrsi  kad  smjena  zavrsi  , a posto  nema Mehanicara koji po  noci rade  ove poslove  to  je  drugaa stvar , kome  da se  radi  svugdje  po svijetu , po  svijetu se  vozilo povuce odredjeni vremenski  period  dok se ne  sanira steat  i ponovo  se vraca  na liniju

Troler
Mehaničar

« Reply #865 on: August 23, 2011, 21:11:33 »

Primjer  kako se (ne)odrzavaju vozila GRAS-a tj kako se primitivnim sredstvima  koriste

Žute farbe zasad nema, a kamo sreće da samo farba fali.

damir050
Vodič puta

« Reply #866 on: August 23, 2011, 21:15:20 »

i ovakvo  vozilo  na liniju  pustiti , da ne  govorimo o Manovima koji skoro svaki  dan  sipaju   vodu u hladnjak  za  sipanje  vode u redu  tako  nalaze  aktuelna  vremenska situacija  40 % vozila  je teh neispravno , manjak  sijalica , pregrijavanje motora  itd

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #867 on: August 23, 2011, 21:31:29 »

Bitno je da vozilo fercera,maska je najmanje bitna.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
damir050
Vodič puta

« Reply #868 on: August 23, 2011, 22:01:04 »

znaci vama  ispravnost  vozila ne igra  nikakvu ulogu

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #869 on: August 23, 2011, 22:24:07 »

znaci vama  ispravnost  vozila ne igra  nikakvu ulogu

Izvini šta hoćeš reći sa ovim komentarom?Mislim da te očito baš najbolje ne razumijem.
Ako se tebi ogleda ispravnost vozila u puknutoj maski i ubačenom poklopcu sive boje umjesto žute onda ti kriteriji i nisu na nivou.Ako mu je skršena maska i namještena kako je namještena ne znači da je vozilo tehnički neispravno.
I sada ćemo radi sive boje na bočnom poklopcu i sa strane vozilo ukloniti iz saobraćaja pošto djeluje vrlo primitivno i ugrožava ostale učesnike.I kada to uradimo onda će se neko javiti da doktorira "zašto ne vozi?" i "mogao je voziti..."
« Last Edit: August 23, 2011, 22:39:30 by MAN Lions coach » Logged

Pages: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: