man 464
|
|
« Reply #855 on: August 22, 2011, 17:39:21 » |
|
Ovo je za crne hronike.Opet bi nešto rekla,ali ipak neću....nije ovo prvi put da na svašta udariš u vozilu.To znaju najbolje oni koji rade. Ali novinarski članak......................... I kad mi neko kaže GRAS ovo i ono.... To je kulturna sarajevska raja itd.... BTw odličan ti je smajli. Upravo oslikava kako raja galame na Gras.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #856 on: August 22, 2011, 17:43:44 » |
|
To je tramvaj Perex - "čistite sa lakoćom" kakva ironija.
Neka se njemu po***re neko pred vrata. Gad jedan. Izvinite na riječniku
Mjesto susreta Kie i tramvaja. Sve u jednom danu ccc.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #857 on: August 22, 2011, 18:05:16 » |
|
Pff ! kakva koincidencija
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #859 on: August 22, 2011, 22:59:23 » |
|
Danas oko 13:20 primjecen Tramvaj sa razbijenom Sofersajbom ode vjerovatno prema Remizi
I za ljubitelje Graff & Stifft naime pomenuti Autobus danas primjecen u redovnom Saobracaju negdje oko 17:20 prema Terminalu na Ilidzi , ja sam bio nebitno gdje i dok sam se vratio na terminal baterija crkla , dok sam ja se mucio hocel neceli da upali, odlucim da kupim nove , dok sam ih stavljao u aparat i trazio poziciju da mu pridjem , dolazi do mene nazovi gospodin vjerovatno zastitarska sluzba il tako nesto ( nije ona Odzacarska Uniforma ) i pita me sta to radim ja mu kazem slikam legundu od busa kad ce on sto slikas ovo ono i na kraju , mozda taj bus nije smio da ide u Saobracaj , sutra na vozaca sto je izvezao vozilo , to mi je prvi negativan slucaj bio sa tom osobom , mozda ovo ne spada ovdje al sam morao da kazem Ljudima nije stalo do slikanja
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #860 on: August 22, 2011, 23:45:00 » |
|
Ostali su u redovnom saobraćaju 668 i 673. 668 radi u Hadžićima, a 673 nisam siguran, ali mislim da ga štede koliko mogu jer ipak je star punih 30 godina, a prvi veći kvar bi značio kraj karijere.
|
|
« Last Edit: August 22, 2011, 23:47:02 by Troler »
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #861 on: August 23, 2011, 19:21:21 » |
|
413 definitivno je imao udes, oštećen prednji lijevi kraj ali je napravljen i danas je ponovo u funkciji...
e jesu ga i sredili... http://www.fotorola.com/uploads/bc7a026fe5.jpg
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #862 on: August 23, 2011, 19:40:38 » |
|
nisam ga vidio pretpostavio sam da je sredjen jer sam cuo na radio stanicu da ga proziva dispečer sa Ilidze. Eto iskren da budem ostadoh negativno iznenadjen, ali s obzirom da je problems manjkom vozila onda je bolje da putnici imaju prevoz i ovakvim nego nikakvim autobusom.
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #863 on: August 23, 2011, 20:55:37 » |
|
Damire ne se*i i ne pametuj puna mi je kapa tvojih nepovezanih odgovora i tvoga mudrose*stva. Problem je što nema farbe a ponajvise nedostaje vremena jer da bi se ovo sredilo "kako Bog zapovjeda" mora se autobus povuci najmanje 2 dana s linije a znas i sam kakav je problem s vozilima. Ovako se radi svugdje u svijetu samo kad se pocne obicno se i zavrsi a ovdje ljudi nemaju cim da zavrse....
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #864 on: August 23, 2011, 21:10:40 » |
|
hajde ba nemaju ,kome ta prica da nema se farbe pola litre ovdje vise i ne treba , koja ba 2 dana za ovo ovo se zavrsi kad smjena zavrsi , a posto nema Mehanicara koji po noci rade ove poslove to je drugaa stvar , kome da se radi svugdje po svijetu , po svijetu se vozilo povuce odredjeni vremenski period dok se ne sanira steat i ponovo se vraca na liniju
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #865 on: August 23, 2011, 21:11:33 » |
|
Primjer kako se (ne)odrzavaju vozila GRAS-a tj kako se primitivnim sredstvima koriste Žute farbe zasad nema, a kamo sreće da samo farba fali.
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #866 on: August 23, 2011, 21:15:20 » |
|
i ovakvo vozilo na liniju pustiti , da ne govorimo o Manovima koji skoro svaki dan sipaju vodu u hladnjak za sipanje vode u redu tako nalaze aktuelna vremenska situacija 40 % vozila je teh neispravno , manjak sijalica , pregrijavanje motora itd
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #868 on: August 23, 2011, 22:01:04 » |
|
znaci vama ispravnost vozila ne igra nikakvu ulogu
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #869 on: August 23, 2011, 22:24:07 » |
|
znaci vama ispravnost vozila ne igra nikakvu ulogu
Izvini šta hoćeš reći sa ovim komentarom?Mislim da te očito baš najbolje ne razumijem. Ako se tebi ogleda ispravnost vozila u puknutoj maski i ubačenom poklopcu sive boje umjesto žute onda ti kriteriji i nisu na nivou.Ako mu je skršena maska i namještena kako je namještena ne znači da je vozilo tehnički neispravno.I sada ćemo radi sive boje na bočnom poklopcu i sa strane vozilo ukloniti iz saobraćaja pošto djeluje vrlo primitivno i ugrožava ostale učesnike.I kada to uradimo onda će se neko javiti da doktorira "zašto ne vozi?" i "mogao je voziti..."
|
|
« Last Edit: August 23, 2011, 22:39:30 by MAN Lions coach »
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|