EM4
Pješak
|
|
« Reply #90 on: March 09, 2012, 01:38:20 » |
|
Čestitam ti dragi kolega,stvarno si aktivan neka,neka...........
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #91 on: March 09, 2012, 03:18:02 » |
|
ja bih radije coca colu,
Cesitam na 100 postova
Čemu žurba ? Vidiš da je 1.000 postova, a ne 100
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #92 on: March 09, 2012, 09:24:31 » |
|
Lupa kao i obično u zadnje vrijeme. Samo da se bilo šta napiše. Ovakvo ponašanje bi ga moglo i koštati....
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #93 on: March 09, 2012, 16:11:52 » |
|
Čestitam ti dragi kolega,stvarno si aktivan neka,neka........... Hvala kolega, ma i nije to neka aktivnost, godinu i po dana na forumu, 1000 postova... to je onako, tek solidno... Al sam se trudio da koliko mogu doprinesem radu foruma, a i saznao sam mnogo toga o autobusima, prevoznicima i raznim drugim stvarima... Definitivno, priključivanje forumu mi je bila jedna od najkorisnijih stvari koje sam uradio...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #94 on: March 18, 2012, 16:36:23 » |
|
Dečki, bujrum na jednu kljukušicu u mojoj izvedbi...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
allen_A
Kondukter
|
|
« Reply #95 on: March 18, 2012, 17:04:18 » |
|
hahaa druze, dobro si je pomastio, nadji malo i crvenog luka..
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #96 on: March 18, 2012, 17:09:37 » |
|
hahaa druze, dobro si je pomastio, nadji malo i crvenog luka.. Heheh nisam imao crvenog luka, imao sam malo bijelog, a polio sam jogurta po njoj kasnije.... Nema do krajiške batakuše...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #98 on: April 06, 2012, 21:37:46 » |
|
Mahh, slabo skroz koristim internet u zadnje vrijeme, možda sat vremena dnevno, a svakim danom i fakultet pritišće više i više. Ali sad sam kod kuće, sinoć sam došao kući, firmom Mix comerc, autobusom MAN-om, i odličnom raspričanom i ljubaznom posadom Sejom i mojim "novootkrivenim" dalekim rođakom Elvirom (kraj kojeg sam duže vrijeme sjedio na suvozačkom sjedištu)...
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #100 on: May 30, 2012, 15:33:42 » |
|
Sinoć kad sam stigao kući dočekao me je jedan lijep poklon, izneneđenje - dva časopisa koje izdaje Setra koje sam dobio od komšije Mirsada koji je vozač u Koraturu u Sloveniji, a ove časopise je dobio u Ulmu gdje je bio na svečanosti povodom 60 godina Setre prošle godine. Također uz njih je došao i jedan CD sa kratkim filmom o historiji i razvoju Setre. Ovi časopi se mogu naći i na internetu u PDF-u ali lijepo ih je ovako imati, dosta su kvalitetni, ma ipak je to SETRA! Možda ih malo i poslikam iznutra i postavim slike u temu Setra - katalozi... Hvala Mirso!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #101 on: August 11, 2012, 13:44:17 » |
|
Nisam odavno postavljao slika, pa evo jedna, tako reći, "šoferska"...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #102 on: August 11, 2012, 14:00:13 » |
|
za Kantića
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #103 on: August 11, 2012, 18:24:35 » |
|
Rodjen si za vozaca, a vako kad stois podsjecas me na Envera Onog sto je vodio Folk Show na FTV :-D
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #104 on: August 11, 2012, 18:39:17 » |