ekky
Kondukter
|
|
« Reply #75 on: March 06, 2012, 21:22:02 » |
|
Stvarno Kassbohrer čestitam, svaka čast pročitao sam svako slovo tvog predstavljanja i mislim da je ovo najbolje predstavljanje na ovom forumu.Jos jednom svaka čast!!
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #76 on: March 06, 2012, 21:51:19 » |
|
Transliner o ovakvim krivinama uzima svaki centimetar ceste, znači obe trake. Zapitam se ja kako prođe ovdje i onaj Globtour-ov Irmaos Mota Atomic. On je mislim još duži od Translinera U svakom slučaju pravi izazov za svakog vozača!!! Duži je Transliner nego Irmaos Motta..prošao sam ovuda puno puta i uvijek mi je "šega" bilo gledati reakciju putnika jer autobus bukvalno "češe" liticu tj "obalu" puta prednjim krajem a putnici imaju osjećaj da će se autobus zabiti u liticu...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #77 on: March 06, 2012, 21:54:11 » |
|
Stvarno Kassbohrer čestitam, svaka čast pročitao sam svako slovo tvog predstavljanja i mislim da je ovo najbolje predstavljanje na ovom forumu.Jos jednom svaka čast!! Hehe hvala, ma ja onako volim podijeliti sa vama šta ima kod mene novoga i tako, kao što volim i saznati šta se dešava kod ostalih članova, za to nam i služi ovaj dio foruma...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #78 on: March 06, 2012, 21:55:48 » |
|
Transliner o ovakvim krivinama uzima svaki centimetar ceste, znači obe trake. Zapitam se ja kako prođe ovdje i onaj Globtour-ov Irmaos Mota Atomic. On je mislim još duži od Translinera U svakom slučaju pravi izazov za svakog vozača!!! Duži je Transliner nego Irmaos Motta..prošao sam ovuda puno puta i uvijek mi je "šega" bilo gledati reakciju putnika jer autobus bukvalno "češe" liticu tj "obalu" puta prednjim krajem a putnici imaju osjećaj da će se autobus zabiti u liticu... Ma autobus ti je vozilo kaje ima neku draž u sebi, onaj prednji kraj može visiti iznad neke litice po metar - dva, a da bus stoji na čvrstom, ehhehe, a svakako da putnicima koji sjede napred zastane dah...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #79 on: March 08, 2012, 16:08:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #80 on: March 08, 2012, 16:14:30 » |
|
Čestitam
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #81 on: March 08, 2012, 16:15:31 » |
|
Cestitam
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #82 on: March 08, 2012, 16:45:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #83 on: March 08, 2012, 18:11:54 » |
|
Čestitam, znas sta ta Coca Cola znaci??
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #84 on: March 08, 2012, 19:23:28 » |
|
Čestitam druže!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #85 on: March 08, 2012, 19:34:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #86 on: March 08, 2012, 19:39:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #87 on: March 08, 2012, 20:09:28 » |
|
Pizza može druže, koliko hoćeš, a to drugo....hmmm alkohol ne preferiram...
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #88 on: March 08, 2012, 22:15:52 » |
|
ja bih radije coca colu,
Cesitam na 100 postova
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #89 on: March 08, 2012, 23:07:19 » |
|
Pizza može druže, koliko hoćeš, a to drugo....hmmm alkohol ne preferiram... ja čekam kahvu, a pizza iz Panere uvijek može hahahah
|
|
|
|
|
|
|
|