transformers
|
|
« Reply #990 on: April 25, 2015, 16:20:05 » |
|
posada Starlinera ostaje na njemu i vozit ce ono sto su vozili i do sada. Cityliner ce raditi na linijama za Njemacku prvenstveno....
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #991 on: April 27, 2015, 19:57:17 » |
|
Kako lose uradeni natpisi tj. ne znam zasto su ovako male stavili..plava traka ispod bi takode popravila utisak.. moglo se mnogo bolje uraditi..al bus ko bus je vrh
|
|
« Last Edit: April 27, 2015, 20:01:51 by Manas »
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #992 on: April 27, 2015, 20:07:19 » |
|
istog sam mišljenja kao i ti s tim da bi možda bilo ok i da se branici ofarbaju u plavo... posada Starlinera ostaje na njemu i vozit ce ono sto su vozili i do sada. Cityliner ce raditi na linijama za Njemacku prvenstveno....
Pogledao vozača prilikom slikanja, doduše nabrzaka, ali mi se nije učinio kao član od tročlane posade sa Starlinera...
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #993 on: April 30, 2015, 23:17:52 » |
|
Časopis "Info bus" broj 114TEMA BROJAUtjecaj niskobudžetnih avio kompanija na stabilnost poslovanja U cilju zadržavanja i povećanja broja putnika na međunarodnim linijama, a posebno dugim relacijama koje su najugroženije radom avio prijevoznika, Centrotrans Eurolines mora zadržati visok nivo kvaliteta usluge. PREPORUČUJEMOAktuelnosti oko usklađivanja redova vožnje U toku mjeseca januara 2015.godine započeo je proces usklađivanja redova vožnje na federalnim autobuskim linijama. PREDSTAVLJAMOPetrol BH Oil Company U poslovnom okruženju Bosne i Hercegovine Centrotrans Eurolines stvara veliki broj srodnih privrednika koji ostvaruju dobre rezultate i pored nepovoljne privredne situacije u BiH. Mart 2015. godinehttp://centrotrans.com/casopis/info_bus_114.pdf
|
|
|
|
|
|
|
majer
Pješak
|
|
« Reply #994 on: May 01, 2015, 09:09:30 » |
|
do prije godinu dvije bila je inzenzivirana prica oko nelegalnih prijevoznika i po njihovim rijecima nelojalne konkurencije tokom ljetnog perioda koji imaju sasvim solidne i pristojne cijene prijevoza do mora i nazad
iako je rizicno upadati u takve seme u odlascima ima ljudi koji su izgradili imidz pouzdanih i kvalitetnih i lako je do njih doci
tako da su od ove godine intenzivirali napade i na avio kompanije,nadam se da i njih nece prozvati nelojalnom konkurencijom osim,ako ne misle se baviti i avio saobracajem
a putnike nece sigurno zadrzati visokim cijenama i pocesto nekvalitetnom uslugom lose izreklamiranom....
bude m o vidjeli
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #995 on: May 01, 2015, 11:21:42 » |
|
istog sam mišljenja kao i ti s tim da bi možda bilo ok i da se branici ofarbaju u plavo... posada Starlinera ostaje na njemu i vozit ce ono sto su vozili i do sada. Cityliner ce raditi na linijama za Njemacku prvenstveno....
Pogledao vozača prilikom slikanja, doduše nabrzaka, ali mi se nije učinio kao član od tročlane posade sa Starlinera... ma dobro si ti vidio....Citylinera zadužio čovjek koji je do sada vozio Lions Coacha EEV
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #996 on: May 01, 2015, 11:33:14 » |
|
Citiram: "TEMA BROJA Utjecaj niskobudžetnih avio kompanija na stabilnost poslovanja U cilju zadržavanja i povećanja broja putnika na međunarodnim linijama, a posebno dugim relacijama koje su najugroženije radom avio prijevoznika, Centrotrans Eurolines mora zadržati visok nivo kvaliteta usluge".
Iskreno smatram da prevoznike moze spasiti samo ono sto rade prevoznici i HR tj DB.. Bogato opremljeni Neoplani (sumnjam da ce setra ikad doci kod njih) wi-fi, 220v, 44+1+1 (dvoosovnici) ili 52+1+1 (troosovinci) sa prikolicama ili skylboxovima, te ljubazno osobolje, sto brze vrijeme od tacke A do tacke B
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #997 on: May 01, 2015, 13:13:33 » |
|
posada Starlinera ostaje na njemu i vozit ce ono sto su vozili i do sada. Cityliner ce raditi na linijama za Njemacku prvenstveno....
Cityliner upravo je na ulasku u EU, ode za Njemacku, dok je za Wien otisao Gbr.530
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #998 on: May 01, 2015, 13:17:42 » |
|
Jucer sam sa starom za Zenicu, vozac je isti, mislim da su mu neki djelovi mjenjani, udobniji je malo od posljednjeg puta kad sam se vozio
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
Palalija Kiseljak
Putnik
|
|
« Reply #999 on: May 01, 2015, 14:09:51 » |
|
Cityliner je na Frankfurtu koji ide ponedjeljkom i petkom ..
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1000 on: May 01, 2015, 14:25:11 » |
|
Dali ima naznaka da (Neoplan Cityliner ) ponekada ide za Dortmund , jel na Dortmundu su Lions Coach ,(ponekada ) Ayats
|
|
|
|
|
|
|
dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1001 on: May 01, 2015, 15:22:03 » |
|
Pa otiso ti je danas
|
|
|
|
BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1002 on: May 01, 2015, 16:07:40 » |
|
prema Palaliji on ide samo do Frankfurta , i samo ko je posada sto je do Frankfurta , to je navjerovatnije Biss iz Frankfurta ,mada ima iz Frankfurta skoro pa ( osim Nedjelje ) svaki dan veza za Sarajevo
|
|
|
|
|
|
|
majer
Pješak
|
|
« Reply #1003 on: May 03, 2015, 14:07:44 » |