Kako su drama dobri, prelijepi.
Dobri su slažem se....
Vozio sam se danas i u onom tamnoplavom, identičan je unutra kao svijetlo-plavi ali vuče bolje, ili je do vozača....
Što se tiče Almirovog posta, manje-više stoji. Da u glavnom gradu prijevoz kako treba na rentabilnim linijama, a dobri CTS se ne sjeti pomoći građanima Breke II ili Donjih velešića... ne, oni poboljšavaju prijevoz na Linijama na kojima gras većinom i sam vozi prema redu vožnje... danas su u Vogošći malo kafenisali CTS vozači, nisu radila sat-dva nikako, oba busa u Vogošći, znate svojom ljepotom busevi pomažu napaćenom narodu koji nema prevoza na najredovnijim GRASovim linijama, da bi se nakon sat iposjetili da bi možda valjalo vozit.... (Busa oba stajala od 11-12:30 u Vogošći, ni jedan nije mrdnuo, ja bio svjedok.)
Javašluk vrhunski, da nije bilo GRAS-ovih buseva bili bi odjsečeni Vogošćani, pardon ne bi, jer ima 22a koju vozi samo GRAS, jer CTS-u se to ne isplati...
Uostalom evo izvještaja...
20.07.2013. godine - subota
*Autobus,minibus
21-688,690
21b-793
22-121,914
31-ne održava se
31e-314,988,976,981 (Danas se nisu razvlačili, bila su 4 mana nl263 i idu na 00,20,40, a Gras na 10,30,50, tako je bilo oko 3.)