...Pa još samo da se sjetimo lobija,da nikada ne ode žica trolejbuska za Vogošću ni "trolejbuski prsten" za Lukavicu,jer je to zastario sistem po zaključku nekog predratnog kondukterčića,koji glumi neku čivijicu,inače aktivnog člana SDA strankice...
...Vrlo bitna stvar,sam njihov ministar je izvalio da se redovi vožnje poklapaju,umjesto da ih uskladi u skladu sa Zakonom,i da mu je opravdanje što Centrotrans nema tramvaja i trolejbusa(da njihovo važi u našem ,ali ne obratno) takvi kriteriji se nigdje na svijetu ne primjenjuju,niti se donose odluke od kriznog štaba i nakon prestanka razloga za njegovo postojanje,kojim rukovodi Centrotrans...
...Ali nama su te ambicije jako jasne,između ostalog i Sjearijeve da poklopi GS...
Inače, zagađivanje zraka izduvnim stakleničkim plinovima koji remete čitavu klimu je ok i nije zastarilo, a ekološki korektna vozila su zastarila.... (Mislim ako ćemo cjepidlačit)
Ko je kriv GRAS-u što on ima trole i tramvaje... hahahaha, mi ćemo te linije proglasit osnovnim i moraju oba kupona važit...hahaha, nažalost više je žalosno nego smiješno, ali eto praonađi neko dobro u puno zla.....
A i ovo oko Sejarija je čisto ko dan, valja vozila neupotrebljiva utrapit sa lagera... prilika se ukazala zašto da ne?