bhbus.ba
November 22, 2024, 21:28:00 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: GRAS - Razno/Diskusije (3)  (Read 282014 times)
dresdener
Putnik
*

« Reply #1305 on: April 10, 2013, 20:51:27 »

Akcija

i reakcija
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1306 on: April 10, 2013, 20:53:39 »

Građani Sarajeva su glasali za SDA stranku,koja godinama mešetari GRAS-om,Ajnadžić,Branković,Horman,Jusufranić itd itd
Što se tiče imanja odnosno nemanja muda,od 500.000 ljudi,nije ni jedan došao pred Vladu da pita one koje je izabrao.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Ins
Putnik
*

« Reply #1307 on: April 10, 2013, 20:56:43 »

Mogu li clanovi ovog foruma a koji su uposlenici GRAS-a dobiti svoju posebnu temu na ovom forumu, s obzirom da je ovo postalo degutantno, i nema nikakvih naznaka da tema ima bilo kakvu sansu za diskusiju, a sto bi po njenom nazivu valjda trebalo postojati?

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1308 on: April 10, 2013, 20:58:00 »

Poenta je?
Mislim da si dovoljno odvojen što ne koristiš prevoz od 1998....
Klasični cyber apartheid.
« Last Edit: April 10, 2013, 21:07:48 by MAN Lions coach » Logged

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #1309 on: April 10, 2013, 21:01:51 »

iz ovog teksta vidljivo je da vam je lakse gledati one koji vas godinama kradu nego one koji se bore za svoja prava . Za svoja prava za ono sto su zaradili i zasluzili. Građani sarajeva mi smo vec nazvani teroristima a kada bi "zarobili" skupštinske delegate mislim da bi bili i više nego teroristi. Građani sarajeva glupi ste VI koji mislite da smo mi policija ili neka druga oruzana formacija pa da mozemo nekoga UHAPSITI. Te koji se moraju uhapsiti ste birali upravo VI .....vi gradjani Sarajeva, kvazigradjani kvazidemokrate i obični tuboglavci koje zmija ujeda iz iste rupe više od 5 puta ......SRAMITE SE
« Last Edit: April 10, 2013, 21:04:03 by The_Dubster » Logged
Ins
Putnik
*

« Reply #1310 on: April 10, 2013, 21:09:14 »

Clanovi Man lions coach i transformers svojim komentarima najbolje oslikavaju koliko ovakav GRAS nema nikakve buducnosti...

Ovom drugom su gradjani Sarajeva krivi, i po njemu treba da crknu  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

A covjek je uposlenik JAVNOG KOMUNALNOG preduzeca...
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1311 on: April 10, 2013, 21:11:17 »

Cyber apartheid.

doBUS
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #1312 on: April 10, 2013, 21:13:15 »

Kad krece povlacenje Banjalucana i ostalih prevoznika.
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #1313 on: April 10, 2013, 21:16:00 »

Clanovi Man lions coach i transformers svojim komentarima najbolje oslikavaju koliko ovakav GRAS nema nikakve buducnosti...

Ovom drugom su gradjani Sarajeva krivi, i po njemu treba da crknu  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

A covjek je uposlenik JAVNOG KOMUNALNOG preduzeca...

ako vec nisi onda me baš čudi zašto nisi kakav parlamentarac jer sereš bolje od njih. U oči gledaš a sereš. Izvlačiš stvari iz konteksta i što je još gore lažeš tj svoje "želje" inputiraš drugome tj mojoj malenkosti. Nigdje nisam napisao da zelim da građani "crknu". Očigledno je to negdje u tvojoj podsvijesti. Drugo ja jesam uposlenik javnog komunalnog preduzeca koji ima 31 godinu i radi vec 9 i za svoj rad nikada nije dobio ni jednu prituzbu putnika kako u gradskom tako i u medjunarodnom saobracaju. Svoju platu zaradjujem korektno i posteno i ne trazim nista tvoje niti nesto sto pripada slicnim moronima kao sto si ti .....
Tvoje moralne pridike i ponizavanja uposlenika GRASa su zaista suvišne......
Ins
Putnik
*

« Reply #1314 on: April 10, 2013, 21:22:05 »

Zanimljivo je da upravo ti koji konstantno drzis moralna predavanja svima, i gradjanima i forumasima i banderama, drugim clanovima foruma napises "Tvoje moralne pridike i ponizavanja uposlenika GRASa su zaista suvišne......"

Cheesy Cheesy Cheesy

A mimo toga, ako tvoji postovi nisu za ban, ja ne znam sta jeste...
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #1315 on: April 10, 2013, 21:23:42 »

zanimljivo da si ti ovdje dosao s ciljem da provociras ......to što si frustriran GRASom i njegovim uposlenicima to je tvoj problem i to je ono što je zrelo za medicinskog vjestacenja.....
Troler
Mehaničar

« Reply #1316 on: April 10, 2013, 21:29:16 »

Mogu li clanovi ovog foruma a koji su uposlenici GRAS-a dobiti svoju posebnu temu na ovom forumu, s obzirom da je ovo postalo degutantno, i nema nikakvih naznaka da tema ima bilo kakvu sansu za diskusiju, a sto bi po njenom nazivu valjda trebalo postojati?

Neznam odakle ti pravo da tražiš odvajanje prekaljenih učesnika ovog foruma u posebnu temu?
Vjerovatno ti je krivo što je ovo jedan od rijetkih medija u kojem se piše istina o GRAS-u

Pa druže, evo tačno 2 godine kako si se registrovan, a imaš 79 postova i javljaš se samo povodom ovakvih belaja u GRAS-u. Nisi sjeo u gradski prevoz 15 godina (znači nisi baš najmjerodavniji), i sad bi ti odvajao naše forumaše.
Ako ne želiš da diskutuješ sa njima eno ti klix i tvoji istomišljenici!

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #1317 on: April 10, 2013, 21:31:26 »

Pošto je (B)ubica obezbijedio svoju familiju,zna li se koja bi to vozila mogla da ostanu,da li svi NL-ovi,minibusi i sl.?
Pretpostavke?

The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #1318 on: April 10, 2013, 21:32:46 »

Ja bio zamolio da se tenzije smire i držite se okvira teme, ostavite nerelevantne stvari kao i privatne razmirice po strani, inače ću biti primoran na određene akcije.

dani-ze
VIP Član
Vozač Autobusa
*

« Reply #1319 on: April 10, 2013, 21:35:51 »

Najbolje opet zakljucaj temu Smiley

BHbus.net - prvi portal o autobusima u BiH
Pages: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: