Setra 417 HDH
|
|
« Reply #1095 on: August 01, 2013, 14:08:53 » |
|
Oko 100KM karte + takse oko 180 maraka takse. Tako mi rece the_ Dubster jednom
|
|
« Last Edit: August 01, 2013, 14:11:14 by Setra 417 HDH »
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #1096 on: August 01, 2013, 14:33:31 » |
|
Evo povratna .
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #1097 on: August 01, 2013, 14:40:26 » |
|
Oko 100KM karte + takse oko 180 maraka takse. Tako mi rece the_ Dubster jednom tako bilo kad sam se raspitivao... al bus će def. biti jeftiniji, ali i puno sporiji, pa nek se raja odluči pored osnovna tri pitanja koja sam već postavio, zanima me da li ćemo viđati Alpara u Sarajevu ili je on samo na papiru?
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #1098 on: August 01, 2013, 14:43:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #1099 on: August 01, 2013, 16:10:47 » |
|
Oko 100KM karte + takse oko 180 maraka takse. Tako mi rece the_ Dubster jednom tako bilo kad sam se raspitivao... al bus će def. biti jeftiniji, ali i puno sporiji, pa nek se raja odluči pored osnovna tri pitanja koja sam već postavio, zanima me da li ćemo viđati Alpara u Sarajevu ili je on samo na papiru? Trebalo bi da viđamo Alpara jer prva tura kreće iz Turske dole,a u interesu je bilo našim prijevoznicima da uspostave linijski saobraćaj za Tursku sa autobusom jer je avion skuplji,a dosta naroda putuje na te dole destinacije.vidimo kakva je situacija u Sandžaku,tačnije u Novom Pazaru koliko ih samo vozi dole za Tursku,tako da se nadam da će biti relativno dobra linija ovo
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #1100 on: August 01, 2013, 16:39:33 » |
|
Liniju u svakom slucaju bi trebalo produziti do Mostara ..
|
|
|
|
Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #1102 on: August 01, 2013, 17:42:00 » |
|
S obzirom da je 3 puta jeftnije kako se ne bih isplatilo. Doduše jest da se gubi na vremenu, voznja autobusom ima i pozitivnih stvari kao npr. nesto usput i vidis .. Ko ima vremena i ko nije u trci sigurno ce radije krenuti sa autobusom..
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1103 on: August 01, 2013, 19:13:02 » |
|
Ne isplati se to putovati tako dugo,avion je bolja varijanta.
Išao i jednom i drugom varijantom, sve ima svoje čari.... "slomivrat" je busom ako se ne prave pauze makar svakih 3-4 sata...Ja sam se polomio do Soluna, pa onda drugi dio do Istanbula, a obratno do Sofije pa u SA, ima se dobro navozit..... Ovo mora ići Starliner jer bilo šta drugo, možda još i ayats, bilo bi katastrofa.....A avionom je predobro ako ideš baš da se odmoriš i uživaš u svoji 7 ili 10 dana koliko si uplatio, a ako ćeš busem onda je to baš ćeif... da razgledaš, mada da vam pravo kažem sve je autoput nemaš šta puno gledat nego kukuruze, pa kukuruze... ha ya
|
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #1105 on: August 01, 2013, 19:16:42 » |
|
Do Turske što se tiče putovanja ja bih sada izabrap avion jer nisam nikako išao sa njim,eh sad autobusom imaš šta da gledaš do kideš kroz Bosnu i jednim dijelom Srbije,dok ne se ne iziđe na auto-put,kad iziđeš na auto-put do Turske imaju samo kukuruzi i benzinske pumpe,ja ništa drugo ne vidjeh.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #1106 on: August 01, 2013, 19:24:26 » |
|
I moj glas ide za avion....
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1107 on: August 01, 2013, 20:41:08 » |
|
sta je vama mislite da je CTS onako otvorio tu liniju ,naime oni znaju gdje se pare ubiru i neka je otvorio da je barem prije ,al tu je visa sila poprijeko bila
drugo Do Turske ima oko 1170 km iz Sarajeva tu treba 3 Vozaca najmanje ako ne i 4 , za putovanja do Turske koristi ce se vozila Starliner obadva Ayatsa naravno zahtjevno od drugih linija , naravno zasto i ne Mann Top Coach to je izdrzljivo vozilo , ne bi me iznedadilo i da ubace Lions Coacha jer su pr3ema Njemackoj pogazali kao izvanrendna vozila
|
|
|
|
|
|
|
Setra 417 HDH
|
|
« Reply #1108 on: August 01, 2013, 20:59:05 » |
|
De bola Damire malo se uozbilji i prokontaj sta i o cemu pricas. Sarajevo - Dortmund 1500km rade 2 vozaca.. a kazes Istanbul 1200km da rade 4 gdje je tu logika? Ako nije crno jest bijelo, osim ayatasa, starlinera, i manova nemaju vise nijedno auto za te linije!
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #1109 on: August 01, 2013, 21:31:36 » |
|
Ako te interesuje Liniju Dortmund - Sarajevo nekada znaju i 3 Vozaca da rade , ne lupam jer sam se sam uvjerio par puta
|
|
|
|
|
|
|
|