|
Troler
|
|
« Reply #916 on: June 09, 2013, 11:26:33 » |
|
Ma čini mi se da nije galamio, ali ipak čini mi se da je drugačiji zvuk. Možda griješim
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #917 on: June 10, 2013, 09:57:48 » |
|
I ja sam vidio da je 193 jer pratim zadnja tri broja pošto nema g.b. Možda griješim ali mi se danas učinilo da taj ne zvuči baš najbolje.
e dobro si vidio imam jednu sliku ali odpozadi pa ubacim kad dodjem
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
|
Eh__
Pješak
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!
|
|
« Reply #919 on: June 20, 2013, 18:25:22 » |
|
Zna l koreći zašto CTS bus koji dolazi iz Kamenice ne prima putnike u Barama, koj iimaju mjesečnu kartu GRAS-a?! U čemu je fazon, a kako jutros reče onaj ludi kondukter, već od narednog mjeseca karte GRAS-a neće važiti u CTS! Ovi iz CTS ne znaju ni šta hoće, htjeli bi i jare i pare, ali oboje ne može!!!
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #920 on: June 20, 2013, 18:30:42 » |
|
A Koji iz kamenice, 29 (sutjeska) ili 202 (stanica)?
|
|
|
|
|
|
|
Eh__
Pješak
|
|
« Reply #921 on: June 20, 2013, 18:35:49 » |
|
Bio je onaj za stanicu, nama na K. Glavi je dao da udjemo sa kuponom (nas je bilo max petoro) a u Barama nije htio da ih pusti, još im se smije što ne mogu ući a na stanici ih je ostalo oko 15-20
*ZABRANJENO CITIRANJE ZADNJEG POSTA
|
|
« Last Edit: June 20, 2013, 18:37:41 by The_Dubster »
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #922 on: June 20, 2013, 18:52:53 » |
|
E i to da čujem Pa kojeg đavola je pustio vas sa K.glave, a nije dao ući ljudima na Barama.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #923 on: June 20, 2013, 19:18:16 » |
|
Pa Troler oni to vode brigu o građanima i pomažu im sa gradskim prijevozom, njihov interes je da pomognu građanima.... Pa kad grasove katre ne budu važile u CTS vozilima imaće 2 putnika po turi hahahha, biće 30 vozila na 31e.... Bio je onaj za stanicu, nama na K. Glavi je dao da udjemo sa kuponom (nas je bilo max petoro) a u Barama nije htio da ih pusti, još im se smije što ne mogu ući a na stanici ih je ostalo oko 15-20 Pa to je deviza CTS-a, putujte sa osmijehom, ostaneš nasmijan kad ti ne stane na stanici.... heh
|
|
« Last Edit: June 20, 2013, 19:19:55 by man 464 »
|
|
|
|
|
Eh__
Pješak
|
|
« Reply #924 on: June 20, 2013, 19:19:56 » |
|
Sorry... nesvjesno je bila reklama u pitanju Ni meni to nije jasno, jedino ako je bio mišljenja - njih je 5-6 nije puno, neću lomit vozilo, al kad je vidio Bare onda je pomislio - ne isplati se kupiti putnike kad će 1-2 kupit kartu, za džaba slomit vozilo. meni sedešavalo da udjem u njihov kombi za S. koloniju sa studentima i đacima, koji imaju GRAS-ov mjesečni kupon, da bi vozač i kondukter dali komentar "kud na njih nabasasmo?!" Kad su putnici ušli s njima u raspravu zašto tako govore, priznali su da im se ne isplati kupiti pun kombi putnika a nijedan nije kupio kartu?! Isti taj kombi je znao proći punu stanicu studenata, đaka i radnika, da bi njihov vozač na terminalu na pitanje zašto nije stao na stanici dao odgovor da kapacitet kombija nije toliki?! Nigdje veze!!! Pa je l' oni hoće da preuzmu KS a da pri tome vode računa koliki je kapacitet vozila, ne gledajući broj putnika koji ostaje da čeka! Šta im je cilj?!
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #925 on: June 20, 2013, 19:21:54 » |
|
Cilj je imati 20 vozila na 31e, ili sve linije koje oni hoće da voze da budu komercijalne.
|
|
|
|
|
|
|
Eh__
Pješak
|
|
« Reply #926 on: June 20, 2013, 19:23:27 » |
|
Pa Troler oni to vode brigu o građanima i pomažu im sa gradskim prijevozom, njihov interes je da pomognu građanima.... Pa kad grasove katre ne budu važile u CTS vozilima imaće 2 putnika po turi hahahha, biće 30 vozila na 31e.... Bio je onaj za stanicu, nama na K. Glavi je dao da udjemo sa kuponom (nas je bilo max petoro) a u Barama nije htio da ih pusti, još im se smije što ne mogu ući a na stanici ih je ostalo oko 15-20 Pa to je deviza CTS-a, putujte sa osmijehom, ostaneš nasmijan kad ti ne stane na stanici.... heh Oni na stanici u Barama nisu bili nasmijani nego BIJESNI DA SU GA MOGLI, ZADAVILI BI GA! I vozač i kondukter stvarno ludi tipovi, 100%, vozač ne otvara vrata kad putnik trebada izađe a kondukter putnicima koji su kupili kartu, an poleđini piše svoj br.tel.! reklamira CTs
|
|
|
|
|
|
|
Eh__
Pješak
|
|
« Reply #927 on: June 20, 2013, 19:25:14 » |
|
Cilj je imati 20 vozila na 31e, ili sve linije koje oni hoće da voze da budu komercijalne.
Ma znam al' kao što rekoh ne može i jare i pare, nek izabere jedno il' nek briše iz KS, jer ne može on nikad biti kao NAŠ GRAS!!!
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #928 on: June 20, 2013, 19:25:57 » |
|
Inače ozbiljna firma.
|
|
|
|
|
|
|
Manas
|
|
« Reply #929 on: June 20, 2013, 19:26:17 » |
|
Dobro to najvise zavisi od vozaca..mnogo puta se desavalo da vozac nece da primi vise putnika nego sto ima sjedista (za Isuzu Turk. preciznije) i to su pretezno ovi mladi novi vozaci dok ovi stariji kazu ''hajde upadajte,stacemo valjda svi''
|
|
|
|
|
|
|
|