bhbus.ba
November 24, 2024, 09:29:12 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (2)  (Read 317334 times)
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #915 on: June 09, 2013, 08:55:11 »

Pretpostavljam zato sto galami motor.Ako mislimo na isto.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Troler
Mehaničar

« Reply #916 on: June 09, 2013, 11:26:33 »

Ma čini mi se da nije galamio, ali ipak čini mi se da je drugačiji zvuk. Možda griješim

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #917 on: June 10, 2013, 09:57:48 »

I ja sam vidio da je 193 jer pratim zadnja tri broja pošto nema g.b.
Možda griješim ali mi se danas učinilo da taj ne zvuči baš najbolje.

e dobro si vidio imam jednu sliku ali odpozadi pa ubacim kad dodjem

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #918 on: June 11, 2013, 13:05:31 »

Opet ja sa ovim divljim linkovima .. Ali opet malo treba pogledati pozadinu ..
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqJ,!lwFGZ-M4dR,BRtvHKfIiw~~_27.JPG

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
Eh__
Pješak
*

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol!

« Reply #919 on: June 20, 2013, 18:25:22 »

Zna l koreći zašto CTS bus koji dolazi iz Kamenice ne prima putnike u Barama, koj iimaju mjesečnu kartu GRAS-a?! U čemu je fazon, a kako jutros reče onaj ludi kondukter, već od narednog mjeseca karte GRAS-a neće važiti u CTS!
Ovi iz CTS ne znaju ni šta hoće, htjeli bi i jare i pare, ali oboje ne može!!!

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol! Cheesy
Troler
Mehaničar

« Reply #920 on: June 20, 2013, 18:30:42 »

A Koji iz kamenice, 29 (sutjeska) ili 202 (stanica)?

Eh__
Pješak
*

« Reply #921 on: June 20, 2013, 18:35:49 »

Bio je onaj za stanicu, nama na K. Glavi je dao da udjemo sa kuponom (nas je bilo max petoro) a u Barama nije htio da ih pusti, još im se smije što ne mogu ući a na stanici ih je ostalo oko 15-20

*ZABRANJENO CITIRANJE ZADNJEG POSTA
« Last Edit: June 20, 2013, 18:37:41 by The_Dubster » Logged

Troler
Mehaničar

« Reply #922 on: June 20, 2013, 18:52:53 »

E i to da čujem
Pa kojeg đavola je pustio vas sa K.glave, a nije dao ući ljudima na Barama.  Roll Eyes

man 464
Mehaničar

« Reply #923 on: June 20, 2013, 19:18:16 »

Pa Troler oni to vode brigu o građanima i pomažu im sa gradskim prijevozom, njihov interes je da pomognu građanima....  Roll Eyes
Pa kad grasove katre ne budu važile u CTS vozilima imaće 2 putnika po turi hahahha, biće 30 vozila na 31e....  Roll Eyes
Bio je onaj za stanicu, nama na K. Glavi je dao da udjemo sa kuponom (nas je bilo max petoro) a u Barama nije htio da ih pusti, još im se smije što ne mogu ući a na stanici ih je ostalo oko 15-20
Pa to je deviza CTS-a, putujte sa osmijehom, ostaneš nasmijan kad ti ne stane na stanici.... heh
« Last Edit: June 20, 2013, 19:19:55 by man 464 » Logged
Eh__
Pješak
*

« Reply #924 on: June 20, 2013, 19:19:56 »

Sorry... nesvjesno je bila reklama u pitanju
Ni meni to nije jasno, jedino ako je bio mišljenja - njih je 5-6 nije puno, neću lomit vozilo, al kad je vidio Bare onda je pomislio - ne isplati se kupiti putnike kad će 1-2 kupit kartu, za džaba slomit vozilo.
meni sedešavalo da udjem u njihov kombi za S. koloniju sa studentima  i đacima, koji imaju GRAS-ov mjesečni kupon, da bi vozač i kondukter dali komentar "kud na njih nabasasmo?!" Kad su putnici ušli s njima u raspravu zašto tako govore, priznali su da im se ne isplati kupiti pun kombi putnika a nijedan nije kupio kartu?!
Isti taj kombi je znao proći punu stanicu studenata, đaka i radnika, da bi njihov vozač na terminalu na pitanje zašto nije stao na stanici dao odgovor  da kapacitet kombija nije toliki?! Nigdje veze!!! Pa je l' oni hoće da preuzmu KS a da pri tome vode računa koliki je kapacitet vozila, ne gledajući broj putnika koji ostaje da čeka! Šta im je cilj?!

man 464
Mehaničar

« Reply #925 on: June 20, 2013, 19:21:54 »

Cilj je imati 20 vozila na 31e, ili sve linije koje oni hoće da voze da budu komercijalne.
Eh__
Pješak
*

« Reply #926 on: June 20, 2013, 19:23:27 »

Pa Troler oni to vode brigu o građanima i pomažu im sa gradskim prijevozom, njihov interes je da pomognu građanima....  Roll Eyes
Pa kad grasove katre ne budu važile u CTS vozilima imaće 2 putnika po turi hahahha, biće 30 vozila na 31e....  Roll Eyes
Pa to je deviza CTS-a, putujte sa osmijehom, ostaneš nasmijan kad ti ne stane na stanici.... heh

Oni na stanici u Barama nisu bili nasmijani nego BIJESNI DA SU GA MOGLI, ZADAVILI BI GA!
I vozač i kondukter stvarno ludi tipovi, 100%, vozač ne otvara vrata kad putnik trebada izađe a kondukter putnicima koji su kupili kartu, an poleđini piše svoj br.tel.! reklamira CTs

Eh__
Pješak
*

« Reply #927 on: June 20, 2013, 19:25:14 »

Cilj je imati 20 vozila na 31e, ili sve linije koje oni hoće da voze da budu komercijalne.

Ma znam al' kao što rekoh ne može i jare i pare, nek izabere jedno il' nek briše iz KS, jer ne može on nikad biti kao NAŠ GRAS!!! Smiley

man 464
Mehaničar

« Reply #928 on: June 20, 2013, 19:25:57 »

Inače ozbiljna firma.  Roll Eyes
Manas
Vodič puta

MAN Diesel & Turbo

« Reply #929 on: June 20, 2013, 19:26:17 »

Dobro to najvise zavisi od vozaca..mnogo puta se desavalo da vozac nece da primi vise putnika nego sto ima sjedista (za Isuzu Turk. preciznije) i to su pretezno ovi mladi novi vozaci dok ovi stariji kazu ''hajde upadajte,stacemo valjda svi'' Smiley

Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: