Troler
|
|
« Reply #450 on: January 13, 2013, 12:23:22 » |
|
EDIT
Upravo vidjeh da je gore spomenuti napravio još jedan krug. Probaću vidjeti hoće li imati putnika prema gradu, ako mi prođe ispod prozora.
Translinera sam, vidio da je prazan otišao prema gradu, 15-20 minuta nakon što je gras krenuo.
|
|
« Last Edit: January 13, 2013, 12:27:54 by Troler »
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #452 on: January 13, 2013, 13:58:12 » |
|
Na Dobrinju je prvi trolejbus ušao u 10 sati, a ovaj NL je u ta doba krenuo od Vijećnice.
Nakon toga je imao najmanje još po jedan polazak sa Dobrinje (oko 10:30) i sa Vijećnice (oko 11)
Sad ne mogu tvrditi dali je ostvario polazak sa Dobrinje u 11:30 i otišao pored hotela/pumpe Imzit, ili je otišao u garažu jer ga nisam vidio.
Ako mu oprostimo polazak oko 10, jer je tek krenuo saobraćaj, vozilo g.b. 517 ostvarilo je najmanje 2 polaska u vrijeme kada je GRAS-ov saobraćaj već bio uveliko uspostavljen.
|
|
« Last Edit: January 13, 2013, 14:02:17 by Troler »
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #454 on: January 13, 2013, 14:34:31 » |
|
Možda mu je krivo što je morao platiti kartu? Valjda naučio da ne plaća GRAS-ov prevoz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #456 on: January 13, 2013, 17:35:05 » |
|
Pa eto ja se juče vozio u njihovom NL-u. Odmah u prednjem dijelu sam vidio bačenu lotos maramicu na sred hodnika, i 2-3 omota od bombona. Nisam vidio ni jedan potpis, a da nije raspust možda bi bilo i toga.
Možda su to sitnice, ali takve stvari se GRAS-u nabijaju na nos.
I nešto što me jako, ama baš jako iznenadilo je da putnik, čija se odjeća osjeti na duhanski dim, smrdi i u Centrotransovom autobusu, jer po pisanju na raznim forumima, portalima, klixovima se da zaključiti da samo u Grasovim vozilima ima smrada, pa sam ja onda pomislio da je nemoguće da u Centrotransovim vozilima ima smrada i da bi se bilo ko mogao usuditi da smrdi u CTS-ovom busu.
Dok se nisam probio prema sredini busa malo mi je falilo da povratim.
|
|
« Last Edit: January 13, 2013, 17:47:56 by Troler »
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #458 on: January 13, 2013, 17:51:53 » |
|
Ma vidi se da se održava i da je većim dijelom čist, ali uvijek ima stoke koja ostavlja smeće po vozilima.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #459 on: January 14, 2013, 00:05:04 » |
|
Zadnja vožnja im je bila nekih sat-sat i po nakon što je gras počeo voziti.
|
|
|
|
|
|
|
MAN Lions coach
|
|
« Reply #460 on: January 14, 2013, 01:28:22 » |
|
Pa eto ja se juče vozio u njihovom NL-u. Odmah u prednjem dijelu sam vidio bačenu lotos maramicu na sred hodnika, i 2-3 omota od bombona. Nisam vidio ni jedan potpis, a da nije raspust možda bi bilo i toga.
Možda su to sitnice, ali takve stvari se GRAS-u nabijaju na nos.
I nešto što me jako, ama baš jako iznenadilo je da putnik, čija se odjeća osjeti na duhanski dim, smrdi i u Centrotransovom autobusu, jer po pisanju na raznim forumima, portalima, klixovima se da zaključiti da samo u Grasovim vozilima ima smrada, pa sam ja onda pomislio da je nemoguće da u Centrotransovim vozilima ima smrada i da bi se bilo ko mogao usuditi da smrdi u CTS-ovom busu.
Dok se nisam probio prema sredini busa malo mi je falilo da povratim.
haha prevario si se... Smatram da bi nemoguce bilo i uz odredjena dnevna povlacenja vozila i ciscenja postici to sto neki zamisljaju.Dovoljan je jedan smrdo da ugusi cijelo vozilo.Svijet cesto kaze od smrada se niko nije ugusio.To je totalna glupost.Smatram gdje je smrad tu je prljavo,gdje je prljavo ima i zaraze. Svijet se dobro okomio na GRAS kad je svojevremeno izasla u javnost analiza cega sve ima na rukohvatima vozila.Niko nije dobro razmislio da se vozilo ne moze samo uprljati.I to je kao sramota GRAS-a,a nije sramota sto neki jos uvijek ne kontaju da se poslije koristenja WC-a moraju ruke oprati,da se ne moze iskasljavati u ruku i hvatati sve oko sebe,ili se kupati jednom u mjesec dana.Istina fali ciscenja poslije radnog dana,ali to nije nikakav izgovor za nespominjanje primitivizma korisnika.Ne razumiju ti koji rondaju da sutra mogu bolescugu navuci radi takvih i da vozilo njih ne moze oprati pri ulasku.Ali sta je tu je. Na kraju krajeva ljudima koji boluju neke zarazne bolesti i tako prijete okolo i prljavim je zabranjen ulaz u vozilo.
|
|
|
|
Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #461 on: January 14, 2013, 21:39:58 » |
|
Te takve bolesne osobe treba da leze kuci u krevetu ,a ne da se vozaju po Sredstvima javnog prevoza , izuzev da moraju do doktora , dalje za dezinfekciju vozila ona je propisana zakonom mislim jednom u god ,ili svakih 6 mjeseci dobro ja sam vidjao na Terminalu da cistacica samo mahne onom metlom poo Tramvaju i to bi bilo to
|
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #463 on: January 14, 2013, 22:03:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
damir050
|
|
« Reply #464 on: January 14, 2013, 22:05:05 » |
|
da ali ne stalno , onaj slucaj kada se pas ( il ko ) uneredio vozilo je napravilo 2 kruga dok nije poveceno u Garazu
|
|
|
|
|
|
|
|