bhbus.ba
November 25, 2024, 12:17:12 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 100   Go Down
  Print  
Author Topic: Centrotrans - Razno/Diskusije (2)  (Read 318029 times)
Troler
Mehaničar

« Reply #450 on: January 13, 2013, 12:23:22 »

EDIT

Upravo vidjeh da je gore spomenuti napravio još jedan krug. Probaću vidjeti hoće li imati putnika prema gradu, ako mi prođe ispod prozora.

Translinera sam, vidio da je prazan otišao prema gradu, 15-20 minuta nakon što je gras krenuo.
« Last Edit: January 13, 2013, 12:27:54 by Troler » Logged

Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #451 on: January 13, 2013, 13:17:29 »

Nadam se da će Safudin Čengić dati izjavu povodom ovog događaja.I priče o "CentroGRAS-u".

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Troler
Mehaničar

« Reply #452 on: January 13, 2013, 13:58:12 »

Na Dobrinju je prvi trolejbus ušao u 10 sati, a ovaj NL je u ta doba krenuo od Vijećnice.

Nakon toga je imao najmanje još po jedan polazak sa Dobrinje (oko 10:30) i sa Vijećnice (oko 11)

Sad ne mogu tvrditi dali je ostvario polazak sa Dobrinje u 11:30 i otišao pored hotela/pumpe Imzit, ili je otišao u garažu jer ga nisam vidio.

Ako mu oprostimo polazak oko 10, jer je tek krenuo saobraćaj, vozilo g.b. 517 ostvarilo je najmanje 2 polaska u vrijeme kada je GRAS-ov saobraćaj već bio uveliko uspostavljen.
« Last Edit: January 13, 2013, 14:02:17 by Troler » Logged

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #453 on: January 13, 2013, 14:30:30 »

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/putnik-kamenom-razbio-staklo-na-centroransovom-kombiju/130113063

Potpuno nepotrebno i bijedno.

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
Troler
Mehaničar

« Reply #454 on: January 13, 2013, 14:34:31 »

Možda mu je krivo što je morao platiti kartu? Valjda naučio da ne plaća GRAS-ov prevoz.

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #455 on: January 13, 2013, 15:58:52 »

oni imaju stav oko naplate svoje usluge i to postujem i zao mi je sto se to desilo
sve dok se divljacki neke stvari ne suzbiju u nasem drustvu nema napretka
vjerovatno nije bilo mjesecnih,pemzionerskih i sl.verbalnih karata pri ulasku

nadam se da ce raja sa foruma koja se vozi centrom malo snimiti vozila u kakvom su stanju ostala poslije aktivnosti u SA proteklih dana
« Last Edit: January 13, 2013, 16:04:03 by MAN Lions coach » Logged

Troler
Mehaničar

« Reply #456 on: January 13, 2013, 17:35:05 »

Pa eto ja se juče vozio u njihovom NL-u. Odmah u prednjem dijelu sam vidio bačenu lotos maramicu na sred hodnika, i 2-3 omota od bombona. Nisam vidio ni jedan potpis, a da nije raspust možda bi bilo i toga.

Možda su to sitnice, ali takve stvari se GRAS-u nabijaju na nos.

I nešto što me jako, ama baš jako iznenadilo je da putnik, čija se odjeća osjeti na duhanski dim, smrdi i u Centrotransovom autobusu, jer po pisanju na raznim forumima, portalima, klixovima se da zaključiti da samo u Grasovim vozilima ima smrada, pa sam ja onda pomislio da je nemoguće da u Centrotransovim vozilima ima smrada i da bi se bilo ko mogao usuditi da smrdi u CTS-ovom busu.

Dok se nisam probio prema sredini busa malo mi je falilo da povratim.
« Last Edit: January 13, 2013, 17:47:56 by Troler » Logged

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #457 on: January 13, 2013, 17:45:53 »

Ja vjerujem da nova vozila koja kupe odrzavaju redovno i cuvaju.

Troler
Mehaničar

« Reply #458 on: January 13, 2013, 17:51:53 »

Ma vidi se da se održava i da je većim dijelom čist, ali uvijek ima stoke koja ostavlja smeće po vozilima.

Troler
Mehaničar

« Reply #459 on: January 14, 2013, 00:05:04 »

Zadnja vožnja im je bila nekih sat-sat i po nakon što je gras počeo voziti.

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #460 on: January 14, 2013, 01:28:22 »

Pa eto ja se juče vozio u njihovom NL-u. Odmah u prednjem dijelu sam vidio bačenu lotos maramicu na sred hodnika, i 2-3 omota od bombona. Nisam vidio ni jedan potpis, a da nije raspust možda bi bilo i toga.

Možda su to sitnice, ali takve stvari se GRAS-u nabijaju na nos.

I nešto što me jako, ama baš jako iznenadilo je da putnik, čija se odjeća osjeti na duhanski dim, smrdi i u Centrotransovom autobusu, jer po pisanju na raznim forumima, portalima, klixovima se da zaključiti da samo u Grasovim vozilima ima smrada, pa sam ja onda pomislio da je nemoguće da u Centrotransovim vozilima ima smrada i da bi se bilo ko mogao usuditi da smrdi u CTS-ovom busu.

Dok se nisam probio prema sredini busa malo mi je falilo da povratim.

haha prevario si se...
Smatram da bi nemoguce bilo i uz odredjena dnevna povlacenja vozila i ciscenja postici to sto neki zamisljaju.Dovoljan je jedan smrdo da ugusi cijelo vozilo.Svijet cesto kaze od smrada se niko nije ugusio.To je totalna glupost.Smatram gdje je smrad tu je prljavo,gdje je prljavo ima i zaraze.
Svijet se dobro okomio na GRAS kad je svojevremeno izasla u javnost analiza cega sve ima na rukohvatima vozila.Niko nije dobro razmislio da se vozilo ne moze samo uprljati.I to je kao sramota GRAS-a,a nije sramota sto neki jos uvijek ne kontaju da se poslije koristenja WC-a moraju ruke oprati,da se ne moze iskasljavati u ruku i hvatati sve oko sebe,ili se kupati jednom u mjesec dana.Istina fali ciscenja poslije radnog dana,ali to nije nikakav izgovor za nespominjanje primitivizma korisnika.Ne razumiju ti koji rondaju da sutra mogu bolescugu navuci radi takvih i da vozilo njih ne moze oprati pri ulasku.Ali sta je tu je.
Na kraju krajeva ljudima koji boluju neke zarazne bolesti i tako prijete okolo i prljavim je zabranjen ulaz u vozilo.

damir050
Vodič puta

« Reply #461 on: January 14, 2013, 21:39:58 »

Te takve  bolesne osobe  treba  da leze  kuci u krevetu ,a ne  da se  vozaju po  Sredstvima javnog prevoza   , izuzev  da  moraju  do  doktora , dalje  za  dezinfekciju  vozila ona  je propisana  zakonom  mislim  jednom u  god ,ili  svakih  6 mjeseci  dobro  ja sam  vidjao  na Terminalu da  cistacica  samo  mahne onom  metlom poo  Tramvaju i  to  bi  bilo  to

MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #462 on: January 14, 2013, 21:54:19 »

Dezinfekciju inače ne provodi GRAS ,već firma ovlaštena za takav vid posla.
Na terminalu metla znači čišćenje boca papira i sl. i nikako ne predstavlja temeljito čišćenje,koje se na terminalu ne može sprovoditi.
Za radikalne slučajeve poput povraćanja vozilo se povlači za garažu.

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #463 on: January 14, 2013, 22:03:28 »

Te takve  bolesne osobe  treba  da leze  kuci u krevetu ,a ne  da se  vozaju po  Sredstvima javnog prevoza   , izuzev  da  moraju  do  doktora , dalje  za  dezinfekciju  vozila ona  je propisana  zakonom  mislim  jednom u  god ,ili  svakih  6 mjeseci  dobro  ja sam  vidjao  na Terminalu da  cistacica  samo  mahne onom  metlom poo  Tramvaju i  to  bi  bilo  to

jeste jeste Damire kazem ti ja da su najgori oni što prde po tramvajima i autobusima, tu ti ne pomaže nikakva dezinfekcija samo prirodni proces "ozračivanja" prostorije Smiley Smiley Smiley Smiley
damir050
Vodič puta

« Reply #464 on: January 14, 2013, 22:05:05 »

da ali  ne  stalno , onaj  slucaj  kada se  pas ( il ko  ) uneredio  vozilo je  napravilo  2 kruga dok nije  poveceno u  Garazu

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 100   Go Up
  Print  

Jump to: