ekky
Kondukter
|
|
« on: February 13, 2012, 15:06:22 » |
|
Pozz evo ja se tek sad predstavljam na ovom forumu! Zovem se Muhamed Ekić dolazim iz Velike Kladuse mjesto Zboriste volim kamione i tako sam zavolio i autobuse! Imam 14 god. 8 sam razred osnovne skole i to je to!
|
|
|
|
|
|
|
Adin_Zne
|
|
« Reply #1 on: February 13, 2012, 15:06:42 » |
|
Dobrodošao !
|
|
|
|
Neoplan VIP Class
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #2 on: February 13, 2012, 15:13:15 » |
|
Hvala e evo ima 15 dana kako sam na forumu i pravo mi se sviđa to sto se sve lahko dogovarate i nesvađate se! Prava ste mala zajednica!
|
|
|
|
|
|
|
Suljo Nakic
Pješak
|
|
« Reply #3 on: February 13, 2012, 17:04:54 » |
|
Dobrodosao...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #4 on: February 13, 2012, 17:15:36 » |
|
Komšija, dobro došao!!!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #6 on: February 13, 2012, 17:58:43 » |
|
Dobrodošlica i od mene! Prije svega, preporučujem ti čitanje Pravilnika kako bi se upoznao sa pravilima ovog foruma i načinom na koji isti funkcioniše. Ugodno druženje
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
SIKIIIIIdo
Kondukter
|
|
« Reply #7 on: February 13, 2012, 18:58:03 » |
|
dobrodoslica i sve najbolje, takodje i od mene
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #9 on: February 13, 2012, 19:11:01 » |
|
Hvala e evo ima 15 dana kako sam na forumu i pravo mi se sviđa to sto se sve lahko dogovarate i nesvađate se! Prava ste mala zajednica! Ko ne sluša, imat će problema sa mnom. Zato svi moraju slušati Drago mi je da ti se sviđa forum i način na koji funkcionišemo
|
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #11 on: March 06, 2012, 21:27:41 » |
|
Evo da vam kazem da svaki dan sve vise volim autobuse i sve se vise trudim da poslikam sve autobuse i da slike podijelim s vama.Doduše moje slike nisu sve najbolje ali eto moze se tu naci par dobrih slika!:)Svaki dan odvojim po 2 sata više-manje za slikanje autobusa i kamiona! Da nije ovog foruma moja ljubav prema autobusima i kamionima vjerovatno nebi bila ovoliko velika! Jako puno sam naučijo o autobusima i ono sto neznam nadam se da ću naučiti uz pomoć vas. Pozdrav i svako dobro!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #12 on: March 06, 2012, 21:58:41 » |
|
Ovaj forum je pravo mjesto za sve nas ljubitelje.... prije nego što sam se ovdje registrovao, pratio sam ove susjedne forume ali ni u jednom nisam učestvovao. a kao što ti kažeš, sazna se ovdje puno punoo, i mogu reći da neki prosječan član ovog foruma zna mnogo više o ovoj tematici od nekih vozača autobusa ili vlasnika firmi.... A tvoje slike su već svakim danom bolje i bolje...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #13 on: March 07, 2012, 18:31:15 » |
|
Hvala ti Kassbohrer to mi puno znači i daje mi moral da slikam jos dobrih slika!!
|
|
|
|
|
|
|
dtmaki
Pješak
|
|
« Reply #14 on: March 07, 2012, 23:07:31 » |