|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #17 on: March 20, 2012, 16:58:45 » |
|
Šofer, ja ću do Zborišta, hehe super slika druže...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
|
the_ahmed
Kondukter
|
|
« Reply #19 on: March 20, 2012, 20:27:06 » |
|
EXTRA Muhamede!
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #20 on: March 20, 2012, 21:16:54 » |
|
EXTRA Muhamede!
Hvala the_ahmed, ja se sprijateljijo sa vozacem pa sam ga pitao da se uslikam!! A planiram se ako Bog da uslikati u njihovom Jetlineru!
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #21 on: April 14, 2012, 22:40:44 » |
|
Selam komšo... Moram te ovako malo javno pohvaliti, jer nisam u zadnje vrijeme puno na forumu, a evo sad malo pregledavam, i vidim da si nam priredio dosta dosta slika prevoznika iz Krajine, i par iznenađenja, poput onog TAM-a u Izana, ili Starlinera iz Zavidovića u Kladuši. Znači, gdje god je bilo autobusa, bilo je i tebe. Svaka čast, samo tako nastavi...
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #22 on: April 14, 2012, 22:44:55 » |
|
Selam komšo... Moram te ovako malo javno pohvaliti, jer nisam u zadnje vrijeme puno na forumu, a evo sad malo pregledavam, i vidim da si nam priredio dosta dosta slika prevoznika iz Krajine, i par iznenađenja, poput onog TAM-a u Izana, ili Starlinera iz Zavidovića u Kladuši. Znači, gdje god je bilo autobusa, bilo je i tebe. Svaka čast, samo tako nastavi... Wesellam.. Hvala na pohvali, moje su me kolege danas cijeli dan zezale sto slikam sve autobuse, ali to meni nije smetalo i nije mi bilo prepreka da slikam sve autobuse koje nemam u svojoj kolekciji slika, i da ih podijelim s vama!! U zadnje vrijeme, moji roditelji mi kažu da sam opsjednut sa tim autobusima, ali sta cu kad toliko volim autobuse!! Jos jedom HVALA...
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #23 on: April 14, 2012, 22:49:20 » |
|
Ma tako je to u početku, ali s vremenom će te shvatiti, i onda neće biti problema. I meni nekad govore da sam opsjednut time, ali su shvatili koliko volim autobuse i da mi je životna želja baviti se prevozom putnika, i sada su mi i podrška. Ja se samo trudim da druge obaveze ne zapostavim zbog autobusa. Čak mi je sestra za 19. rođendan naručila tortu u obliku autobusa i, tako da....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #24 on: April 14, 2012, 22:55:50 » |
|
slažem se sa Adisom, napredak se vidi i drago mi je
|
|
|
|
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #25 on: April 14, 2012, 22:59:43 » |
|
slažem se sa Adisom, napredak se vidi i drago mi je Hvala Hole Ja ću se i dalje truditi da doprinosim ovom forumu, što sa slikama što i sa informacijama! A kada krenem u Sr. Školu očekujte puno slika, zavisi od obaveza!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #28 on: April 16, 2012, 20:03:09 » |
|
Jordanke na skejt ? Bojim se da ces ih poderat za 2 mjeseca Ali style ti je perfekt
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
ekky
Kondukter
|
|
« Reply #29 on: April 16, 2012, 20:09:08 » |
|
Jordanke na skejt ? Bojim se da ces ih poderat za 2 mjeseca Ali style ti je perfekt Ma necu ih poderat 100%, nekad znam u skoli kad nemam drugih poigrati lopte u njima, pa im nista... Ima jos slika..
|
|
|
|
|
|
|
|