Ima ovdje istine što govori Hodo, u stvari sve osim ovogaa za Bašića je istina. I meni se Kadić činio pametnim, štaviše uradio je čak i neke jako dobre stvari, počeo razvijati marketing preduzeća, otpisani autobusi su prodati po solidnoj cijeni, imao je prilično dobru komunikaciju s radnicima, međutim ovo zadnje što je uradio je bacilo mrlju na sve to. Da li je potkupljen ucijenjen vrbovan ili mu je zaprijećeno pojma nemam ali nije mu ovo trebalo. Takođe nije se riješio Biminih i Hasanovih "satelita" koji i dan danas "rovare" po firmi za što čak primaju jako dobre plate i nalaze se na jako dobrim radnim mjestima....vidjećemo šta će biti ali ovako definitivno neće ići
Haris je mnogo uradio od svog dolaska,primjer vrlo osjetljiva revizija invalida.
Pa znaš i sam ko je štancao razne papire o "nesposobnosti" pojedinaca.
Hasanova supruga.Dok jedni idu na Institut za vještačenje drugi dobivaju preko Zavoda za zaštitu radnika u saobraćaju papir da su "truhli" i ne mogu raditi.Istina je da i među njima ima ljudi koji su stvarno bogalji.
Tužno je imati doista bolesne ljude,koje neće zamijeniti mlađi i zdraviji,ako ništa da ih sadašnji uvedu u posao.
Neki ljudi su i umrli koliko im je bolest uzela maha,jer se nisu stigli liječiti.
Bilo je tu dosta drugih stvari za pozitivan primjer,ali sa Centrotransom potez mi je potpuno nerazumljiv i nejasan.
Menadžment CTS-a je i znaš sam viđen u Remizi nemali broj puta od zimus.
Čak štaviše mislim da Hasan hoće sebe da istisne nazad na mjesto Direktora.
Jednom sam davno napisala kad se ubacio neki padobranac ovdje u prvoj temi kad je falio Hasana za vozila,to nisu njegove zasluge,zna se kako se vozila nabavljaju.Samo je realizirano ono što je zastalo još u doba Šaćira.Npr.trolejbusi.
Dosta nelegalnosti je uradio i Hasan,samo ne znam hoćel Hodo i o tome pričati.
Šta je Hasan nanio štete nelegalnim upošljavanjem,to sam zaboravila napisati.
I omastio se obukom za vozače tramvaja i specijalizacijom za trolejbuse.
Ne znam hoće li pričati i sabotažama raznih idiota u proteklom vremenu.
Prema njegovim riječima ispade jedino da je Direktor odgovoran za haos u preduzeću.On hoće da uništi,a jednim dobrim dijelom ih je provalio kako su dijelove nabavljali i iscrpljivali naftu u rezervne gume i sakrivali.
Da ne pričam o super situiranim majstorima kućama itd dok neko nema ni za kifle.
@Troler
Pošto vlada rasulo po Sindikatima,vjeruj ima dosta ljudi kojima je sve svejedno.
Oni bi samo da rade i da dobiju platu,i znaju koliko sindikati ustvari ne valjaju.
Jedino Ministarstvo je nadležno za linije,mene zanima njihovo mišljenje.