Mile
|
|
« Reply #135 on: August 31, 2010, 00:15:45 » |
|
Ako taj njegov elektrmotor još uvijek radi ja ću ga gurat svaki puta kad krepa idučih godinu dana,ali svejedno šta GRAS radi od buseva to je strava
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #136 on: August 31, 2010, 18:10:11 » |
|
Ako taj njegov elektrmotor još uvijek radi ja ću ga gurat svaki puta kad krepa idučih godinu dana,ali svejedno šta GRAS radi od buseva to je strava Nema se šta tu gurati, elektromotor im jednostavno nije bio kompatibilan sa našom mrežom, i ono što su radili na trolejbuskim linijama, pola su radili u autobuskom režimu, jer su stalno iskakali.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #137 on: August 31, 2010, 20:05:58 » |
|
Nisi me skužio htio sam reć AKO TAJ EM JOŠ RADI znaći da ga spojiš na mrežu da radi da ću ja gurati 491 svojim rukama svaki put godinu dana Ajmo dubstere seli ovo u razno
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #138 on: September 01, 2010, 00:10:10 » |
|
Ovi minibusi/midibusi nisu tako stari a izgledaju stvarno očajno
|
|
|
|
|
|
|
saledoboj
Putnik
|
|
« Reply #139 on: September 01, 2010, 00:25:14 » |
|
stvarno sto malo ne povedu racuna o njim bar njih nije tesko dovest u OK stanje,uostalom ako nece radiona nek sofer utegne bus i stavi "veto na njega" jbt mene bi bilo sramota vozit ovakva vozila
|
|
|
|
Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #140 on: September 01, 2010, 00:28:20 » |
|
stvarno sto malo ne povedu racuna o njim bar njih nije tesko dovest u OK stanje,uostalom ako nece radiona nek sofer utegne bus i stavi "veto na njega" jbt mene bi bilo sramota vozit ovakva vozila
To se kod nas u Čazmatransu može na taj način se više čuvaju autobusi. Evo živi primjeri su Otoyoli koji su 2005 godište i stvarno su očajni.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #141 on: September 01, 2010, 01:19:30 » |
|
To se kod nas u Čazmatransu može na taj način se više čuvaju autobusi. Evo živi primjeri su Otoyoli koji su 2005 godište i stvarno su očajni. Inače voze po uskim ulicama i po makadamu, i lošem asfaltu. Pogledajte garažni broj 50, on je star 12 godina, i sve osim pozada je original farba, tako izgleda zato što nije vozio standardne minibus linije. Veći dio minibusa 1996-1998 godište je sređen i ofarban u zadnju godinu dana. Pogledajte MAN-ove iz japanske donacije, sjećam se kako su grozno izgledaliprije dvije godine a sad su skoro svi pofarbani
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #142 on: September 01, 2010, 01:45:28 » |
|
To se kod nas u Čazmatransu može na taj način se više čuvaju autobusi. Evo živi primjeri su Otoyoli koji su 2005 godište i stvarno su očajni. Inače voze po uskim ulicama i po makadamu, i lošem asfaltu. Pogledajte garažni broj 50, on je star 12 godina, i sve osim pozada je original farba, tako izgleda zato što nije vozio standardne minibus linije. Veći dio minibusa 1996-1998 godište je sređen i ofarban u zadnju godinu dana. Pogledajte MAN-ove iz japanske donacije, sjećam se kako su grozno izgledaliprije dvije godine a sad su skoro svi pofarbani Još da ih ofarbaju kako valja i pokrpaju to bi bilo ok al ovak u 3 nijanse žute to je ubi me majko sekirom
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #143 on: September 01, 2010, 12:39:02 » |
|
da se vratimo iz OT-a 411 na liniji 31e,a 462 na 31
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #144 on: September 01, 2010, 13:19:29 » |
|
Evo slika od jučer sa Dobrinje. Prvo pa tri odjednom pa dva i po xD pa dva i evo kako izgledaju sjedišta na zglobu u NAW/HESS trolama
|
|
|
|
|
|
|
saledoboj
Putnik
|
|
« Reply #145 on: September 01, 2010, 19:28:30 » |
|
To se kod nas u Čazmatransu može na taj način se više čuvaju autobusi. Evo živi primjeri su Otoyoli koji su 2005 godište i stvarno su očajni. Inače voze po uskim ulicama i po makadamu, i lošem asfaltu. Pogledajte garažni broj 50, on je star 12 godina, i sve osim pozada je original farba, tako izgleda zato što nije vozio standardne minibus linije. Veći dio minibusa 1996-1998 godište je sređen i ofarban u zadnju godinu dana. Pogledajte MAN-ove iz japanske donacije, sjećam se kako su grozno izgledaliprije dvije godine a sad su skoro svi pofarbani Za te linije su i namjenjeni i to voze svuda u svjetu,al tamo se zna mora bit tip top a ovde kako kome padne...aj ok stari nisu mogli odrzavat al de brate ako nabave novo vozilo nek povedu o njemu racuna za sta je amortizacija
|
|
|
|
Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #146 on: September 01, 2010, 23:06:51 » |
|
Takva debela kožna smo i mi imali u tramvajima samo se bojim da ova neće dugo isto kao i naša
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #147 on: September 04, 2010, 22:27:34 » |
|
kakve li se procedure moraju odobriti da se neko upusti ovdje? ima pravo zanimljivih buseva dole kod remize što su u rashodu, al pristup im je nula bodova...
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #148 on: September 05, 2010, 01:27:08 » |
|
kakve li se procedure moraju odobriti da se neko upusti ovdje? ima pravo zanimljivih buseva dole kod remize što su u rashodu, al pristup im je nula bodova...
Ne brini frende vidjet ćeš,stručnjak je tu samo da izdrže još malo
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|