The_Dubster
|
|
« Reply #15 on: August 24, 2010, 17:14:12 » |
|
amare da li bi ikako mogao, barem u grubo, da sastaviš spisak vozila GIPSa, pošto si često u tom kraju Sastavio sam ja u grubo prema slikama koje sam našao ovdje aj možeš li mi poslat na pp spisak, pa da vidim, jer nemamo baš puno slika, a znam da imaju dosta vozila Poslao sam amaru,Nije problem samo u tome,problem je šta su slike kako-tako i nisam iz svih uspio izvući reg. broj. ma dovoljno je samo tip busa i gbr
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #16 on: August 24, 2010, 17:22:16 » |
|
amare da li bi ikako mogao, barem u grubo, da sastaviš spisak vozila GIPSa, pošto si često u tom kraju Sastavio sam ja u grubo prema slikama koje sam našao ovdje aj možeš li mi poslat na pp spisak, pa da vidim, jer nemamo baš puno slika, a znam da imaju dosta vozila Poslao sam amaru,Nije problem samo u tome,problem je šta su slike kako-tako i nisam iz svih uspio izvući reg. broj. ma dovoljno je samo tip busa i gbr Nemaju svi G.B a kad radimo mislim da je red da napravimo kako valja
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #17 on: August 24, 2010, 17:22:46 » |
|
naravno da je tako
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #18 on: August 25, 2010, 00:29:15 » |
|
naravno da je tako Ja sam poslao amaru ono šta sam mogao izvući i sad je na njemu da sasavi tabelu
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #19 on: August 26, 2010, 22:37:10 » |
|
naravno da je tako Ja sam poslao amaru ono šta sam mogao izvući i sad je na njemu da sasavi tabelu pošalji ti to meni, izgled da je on to zagubio
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #20 on: August 26, 2010, 23:42:48 » |
|
naravno da je tako Ja sam poslao amaru ono šta sam mogao izvući i sad je na njemu da sasavi tabelu pošalji ti to meni, izgled da je on to zagubio Sad točno znam šta bi moj stari rekao Obrisao sam ga,reci da pogleda u inbox
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #21 on: September 14, 2010, 23:27:05 » |
|
tooo , ovih nam slika uvijek dobro dodje, svaka cast almire ...
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #22 on: September 14, 2010, 23:29:21 » |
|
tooo , ovih nam slika uvijek dobro dodje, svaka cast almire ...
hehehe pa otici u tuzlu a ne slikat autobuse od GIPS-a to je ko da i nisi bio u tuzli hehe
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #23 on: September 14, 2010, 23:30:23 » |
|
i to sto kazes
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #24 on: September 15, 2010, 09:59:20 » |
|
... i ovdje će bit belaja oko popisa voznog parka...
|
|
|
|
|
|
|
Mile
|
|
« Reply #25 on: September 15, 2010, 17:00:55 » |
|
... i ovdje će bit belaja oko popisa voznog parka...
U mene sumnjaš Samo pitaj kume šta ti got nije jasno tu sam
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #26 on: September 15, 2010, 19:49:53 » |
|
ma nesumnjamo druze u tebe, hvala ti na podrsci i velikoj pomoci, nece ti biti zaboravljeno ...
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #27 on: September 15, 2010, 20:19:50 » |
|
mislio sam na raznolikost voznog parka, pa nemaju svi ni gbr, nemamo od svih registracije, oni dafovi i berhovi den oudsteni i šta već ne znamo im tačne tipove, ne zna se konačan broj vozila... tako da biće nam teško pohvatat sve, tim više što nemamo nikog odozgo, al eto, još jedan izazov više za nas
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #28 on: September 15, 2010, 20:24:45 » |
|
mislio sam na raznolikost voznog parka, pa nemaju svi ni gbr, nemamo od svih registracije, oni dafovi i berhovi den oudsteni i šta već ne znamo im tačne tipove, ne zna se konačan broj vozila... tako da biće nam teško pohvatat sve, tim više što nemamo nikog odozgo, al eto, još jedan izazov više za nas Ne sikiraj se ti druze po pitanju toga da nemamo konacan broj vozila...znam gdje im je baza..juce sam htio slikat al me kondukter zeznu dodje da naplati kartu i dok ja nadjoh pare prodje voz sto bi se reklo hehe..al sljedeci put ce bit 100%
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #29 on: September 15, 2010, 20:27:15 » |
|
hahha nije prošao voz - prošao bus a uzmi u obzir da nisu sva vozila u bazi uvijek jer ima ih i po terenu
|
|
|
|
|
|
|
|