bhbus.ba
December 29, 2024, 04:30:40 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 70   Go Down
  Print  
Author Topic: Špedicija turist, Bugojno  (Read 235006 times)
tufko
Putnik
*

« Reply #795 on: March 23, 2012, 14:36:00 »

danas sky ponovo poceo voziti Bugojno-Sarajevo a dobiio je i nove rege

bugojno-sky
Pješak
*

« Reply #796 on: March 23, 2012, 15:23:42 »

sky je ekstra autobus, ima klimu, to je sada presudno, bit će i putnika sigurno, dosta se Sejo patio sa onim kršem
mirza
Vodič puta

« Reply #797 on: March 23, 2012, 15:51:29 »

sky je ekstra autobus, ima klimu, to je sada presudno, bit će i putnika sigurno, dosta se Sejo patio sa onim kršem
Koliko je extra to ćemo da vidimo unarednom periodu. Skyliner je zapušten kao i stali Špedicijini busevi. Jedino je Mujo koji ga je vozio brinuo o njemu, stalno je nešto čačkao oko njeg. Ali imalo se tu još dosta poraditi, npr. prokišnjavao je, klima koju spominješ nije radila, ...

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #798 on: March 23, 2012, 18:30:17 »

Skyliner je star 20 godina od kojih je najmanje 10 katastrofalno loše održavanje, pa sad sami skontajte kakav može biti autobus koji je 10 zadnjih godina maksimalno ekspolatisan a u njega nije ulagano skoro ništa. Može li se sve to riješiti za par dana sitnih popravki. Ja mislim da ne može...
mirza
Vodič puta

« Reply #799 on: March 23, 2012, 19:34:10 »

Skyliner je star 20 godina od kojih je najmanje 10 katastrofalno loše održavanje, pa sad sami skontajte kakav može biti autobus koji je 10 zadnjih godina maksimalno ekspolatisan a u njega nije ulagano skoro ništa. Može li se sve to riješiti za par dana sitnih popravki. Ja mislim da ne može...
Slažem se s tobom transformers. Maximalno je bio na cesti a minimalno na kanalu. A iskreno nje bio nešto extra ni kad ga je hozić kupio 2000.god.

SlimShady
Vodič puta

I pjan i trijezan za volan sam vezan :)

« Reply #800 on: March 23, 2012, 20:35:54 »

Koliko je extra to ćemo da vidimo unarednom periodu. Skyliner je zapušten kao i stali Špedicijini busevi. Jedino je Mujo koji ga je vozio brinuo o njemu, stalno je nešto čačkao oko njeg. Ali imalo se tu još dosta poraditi, npr. prokišnjavao je, klima koju spominješ nije radila, ...
Što se tiće klime nema je zasigurno, a grijanje ima i njega je mogao iskljuciti samo na kanalu rucno,kada ga je Mujo vozio i brinuo se za njega na nesto je licio,jer ga je licno nekad uredjivao i iznutra i vani.Ali ljudi moji 20 godina star bus znate i sami auto koje je 20 godina staro na sto lici i koje se ne voze koliko bus....ipak drago mi je da su ga uspjeli registrovati jer je to CUDO !!

flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #801 on: March 23, 2012, 20:38:57 »

Što se tiće klime nema je zasigurno, a grijanje ima i njega je mogao iskljuciti samo na kanalu rucno,kada ga je Mujo vozio i brinuo se za njega na nesto je licio,jer ga je licno nekad uredjivao i iznutra i vani.Ali ljudi moji 20 godina star bus znate i sami auto koje je 20 godina staro na sto lici i koje se ne voze koliko bus....ipak drago mi je da su ga uspjeli registrovati jer je to CUDO !!
Pa dobro sad ne mozes kontati auto od 20 godina i bus 20 godina Wink
Ipak 92 godiste se moze naci solidna trojka golf prve generacije . ali stvarno onaj Skyliner pravi buku da Bog sacuva :/

The Doctor
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #802 on: March 23, 2012, 23:17:19 »

danas sky ponovo poceo voziti Bugojno-Sarajevo a dobiio je i nove rege

onda su mu to treće nove tablice...

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #803 on: March 24, 2012, 16:25:35 »

Table od Skylinera su ostale iste, M34-T-696.
« Last Edit: March 24, 2012, 16:27:51 by Adin_Zne » Logged

Neoplan VIP Class
tufko
Putnik
*

« Reply #804 on: March 24, 2012, 18:08:53 »

ma nisu nego nije jos dobio nove tablice ima sve papire uredne da je ponovo registrovan

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #805 on: March 24, 2012, 18:36:32 »

ma nisu nego nije jos dobio nove tablice ima sve papire uredne da je ponovo registrovan

to su priče za malu djecu. Vozilo je registrirano kada posjeduje validnu potvrdu o registraciji sa tablicama koje su na vozilu. Osim toga ako mu registracija nije bila istekla duže od mjesec dana tablice su mu svakako trebale ostati iste jer se nove tablice ne mijenjaju ukoliko registracija nije istekla duže od mjesec dana odnosno ukoliko nisu fizički oštećene..
tufko
Putnik
*

« Reply #806 on: March 24, 2012, 18:48:32 »

njemu je registracija bila istekla prije pola godine i otad je lezo u garazi

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #807 on: March 24, 2012, 20:07:10 »

znači da je neregistrovan i dan danas, što mu je  jedan prekršaj a drugi prekršaj je što je po isteku registracije više od 30 dana DUŽAN vratiti registarske tablice nadležnom MUPu
tufko
Putnik
*

« Reply #808 on: March 24, 2012, 20:22:44 »

znači da je neregistrovan i dan danas, što mu je  jedan prekršaj a drugi prekršaj je što je po isteku registracije više od 30 dana DUŽAN vratiti registarske tablice nadležnom MUPu

ma kod nas se tablice inace nevracaju msm nece narod da vrati vozaju dok ih policija nezaustavi

mirza
Vodič puta

« Reply #809 on: March 24, 2012, 20:24:30 »

Bio je sličaj da je jedan Špedicijin autobus hodao ne registrovan više od pola godine. A što se tiče registracije, čudim se kako ijedan Špedicijin autobus može bit registrovan - jedino cityliner da bi trebao bit 100% ispravan, ovo ostalo ništa. Al opet nije mi jasno, moje auto nije moglo proć tehnički pregled jer mi jedan točak slabije kočio od ostalih - rebalo samo ozračit cilinder kočenja, a Špedicijin autobus kad ide zauzme desnu i trečinu lijeve trake i ima nove tablece. A koliko znam tablice se ne mogu dobit ak tehnički nije ispravan. Al jbg. svako ima svoju cijenu.

Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 70   Go Up
  Print  

Jump to: