bhbus.ba
December 29, 2024, 04:31:31 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 70   Go Down
  Print  
Author Topic: Špedicija turist, Bugojno  (Read 235007 times)
mirza
Vodič puta

« Reply #675 on: February 11, 2012, 13:19:01 »

izvinite ali mirza ja mislim da ga autocommerce nije kupio jer je vranicatrans bila duzna autocommercu za gorivo i vranicatrans nije imala valjda novac i dali im dafa umjesto novca kako sam ja bio cuo e sad kako je on dosao u spediciju i kada to neznam samo znam da S.M  ima svojih dionica u spediciji pa se valjda zbog toga nesto gonjaju po sudu i zbog dafa.
Bilo je nekog prebijanja i za gorivo ali ne bih o tome. A kako je došao u Špedicijaturist, pa pročitaj šta si napisao i samo će ti se pojasnit Cheesy

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
bugojno-sky
Pješak
*

« Reply #676 on: February 14, 2012, 05:05:52 »

ja se divim ovom čovjeku kako izdrži, svaka mu čast, vrhunski vozača ima uključujući i Seju, a vozaju neispravne autobuse, eee sram da ih bude i Špediciju i Hozića, glume gazde, dok se nešto ne pokvari, vozi
tufko
Putnik
*

« Reply #677 on: February 14, 2012, 11:11:48 »

ja se divim ovom čovjeku kako izdrži, svaka mu čast, vrhunski vozača ima uključujući i Seju, a vozaju neispravne autobuse, eee sram da ih bude i Špediciju i Hozića, glume gazde, dok se nešto ne pokvari, vozi

kako mislis sram da bude i Špediciju i Hozica i ovo da glume gazde to nisi trebao ni pisat jer nema veze s vezom

mirza
Vodič puta

« Reply #678 on: February 14, 2012, 12:42:47 »

kako mislis sram da bude i Špediciju i Hozica i ovo da glume gazde to nisi trebao ni pisat jer nema veze s vezom
Ne vidim razlog zašto bi trebalo Špediciju da bude sram??? Nije Špedicija kriva što je došao takav čovjek poput Hozića na čelo firme. Hozić je taj koji treba da se srami!!!

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #679 on: February 15, 2012, 17:24:24 »

bugojno-sky
Pješak
*

« Reply #680 on: February 15, 2012, 17:55:38 »

Mislio sam na ljude koji vode, profit glavni, jadni studenti se pate i ne vozili se sa Travnikom...Šprediciji svaka čast, prije rata je svako čuo u Jugoslaviji za Špediciju, gdje je danas? gdje su održavani autobusi? to sve ide prema dnu dok ne ode pod stečaj, a doći će i to ako ne kupi neko ko misli ozbiljno nešto uraditi...
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #681 on: February 15, 2012, 19:01:54 »

Mislio sam na ljude koji vode, profit glavni, jadni studenti se pate i ne vozili se sa Travnikom...Šprediciji svaka čast, prije rata je svako čuo u Jugoslaviji za Špediciju, gdje je danas? gdje su održavani autobusi? to sve ide prema dnu dok ne ode pod stečaj, a doći će i to ako ne kupi neko ko misli ozbiljno nešto uraditi...
Ja koliko znam Travnik trans ne vozi studente nego Zenica bus u Mostar i P.Bugojno i Centrotrans u Sarajevo Wink

The Doctor
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #682 on: February 15, 2012, 19:54:14 »

upravu je bugojno-sky za studente oba prevoznika voze studente,mada u posljednje vrijeme od kada je ofarban cityliner n116 studenti nemaju na sta da se bune jer taj autobus je samo na liniji za mostar.

mirza
Vodič puta

« Reply #683 on: February 15, 2012, 20:25:32 »

Ja koliko znam Travnik trans ne vozi studente nego Zenica bus u Mostar i P.Bugojno i Centrotrans u Sarajevo Wink
de jedan broj studenata i sa Travnik transom za Mostar ili Zenicu ko tamo studira.

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #684 on: February 15, 2012, 20:52:06 »

uglavnom nikada nije prazan bus za mostar ili od tamo.ni kod jednog prevoznika.

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #685 on: February 16, 2012, 18:37:53 »

cityliner umjesto starlinerove prednje ratkape sada dobio od siderala ratkapu.bio je na vanrednoj liniji bugojno donji vakuf
« Last Edit: February 16, 2012, 19:18:53 by Almir » Logged

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #686 on: February 16, 2012, 20:19:36 »

Možda spala Globtourovom Sideralu, pa stavili.

Neoplan VIP Class
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #687 on: February 21, 2012, 14:22:04 »

Toliko o odrzavanju Sad

The Doctor
mirza
Vodič puta

« Reply #688 on: February 21, 2012, 18:11:21 »

Kakvom ba održavanju??? A ovo je i posljedica dobre popravke poslije udesa 2003. To je tako "dobro" urađeno da svako malo vremena puca. A i ostalo sve što ide uz održavanje.

flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #689 on: February 21, 2012, 19:59:02 »

Kakvom ba održavanju??? A ovo je i posljedica dobre popravke poslije udesa 2003. To je tako "dobro" urađeno da svako malo vremena puca. A i ostalo sve što ide uz održavanje.
Pa zar i to nije jedan od nacina neodrzavanja busa ?

The Doctor
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 70   Go Up
  Print  

Jump to: