Može i to jer su tu kulturniji ljudi. Slažem se, Ali jesu li ti busevi za grada?
Mislio sam umjesto nekog busa koji je tu (na 22,28,30,33) ubaciti turistički, a maknuti gradski bus u grad gdje mu je i mjesto, ali može ovako kao što si i ti rekao.
Npr: 407 na neku gradsku liniju, a 315 na 22. Sad koliko je to moguće ?
Nisam vidio ovu poruku
Nemože zbog frekfencije putnika na tim linijama. Pa šta misliš zašto se tamo šalju isključivo zglobni već godinama, možda iz zafrkancije?
Hajde, probaj se probiti do vrata u prepunom turističkom autobusu, koji ima jako uzak prostor između sjedišta. imao sam priliku voziti se u prepunom Sanosu 315, kad je radio na zamjeni trole i mogu ti reći nemoguća misija.
Od prigradskih oni mogu na 29, 35, 46, 47/47a, 75
Nisu to autobusi ni za grada a ni za prigrada, ali nevolja tjera da se ubacuju ti busevi.
Slažem se za Skylinere i nadam se da će se nešto pokrenuti na bolje prije nego Skylineri 324, 326 te MAN 325 dođu na red, ali ako do ljeta ništa ne krene naprijed i ako se desi repriza ljeta 2011 , onda je moguće da se i to desi, makar u varijanti da povremeno upadaju na par tura.
Koliko sam upratio trenutno su stalno zaduženi 321 na 47 i 323 na 37 a 322 bude par tura dnevno na 39. Po potrebi upadaju 315, 318, i 320, a čini mi se da se 317 od zadnjih padavina nije pomakao s mjesta, pa sumnjam na kvar.