bhbus.ba
November 22, 2024, 16:13:58 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Go Down
  Print  
Author Topic: Vranicatrans - prevoz, G.Vakuf  (Read 80791 times)
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #60 on: April 08, 2011, 21:23:54 »

Uploaded with ImageShack.us

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #61 on: April 15, 2011, 10:29:23 »

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #62 on: April 22, 2011, 21:53:45 »

Kuky_Luar
Putnik
*

« Reply #63 on: April 26, 2011, 21:04:31 »

23.4.2011, Sarajevo (Skenderija)

« Last Edit: November 20, 2011, 22:03:21 by The_Dubster » Logged
jozip
Putnik
*

« Reply #64 on: April 26, 2011, 21:08:17 »

http://img855.imageshack.us/i/fotografija1155001.jpg/   sad je ovaj u zeleno ofarban i izgleda super

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #65 on: April 27, 2011, 09:38:09 »

probaj ga uslikat Cheesy

a ova zadnja slika kroz lišće je baš extra ispala Cheesy

jozip
Putnik
*

« Reply #66 on: April 27, 2011, 10:30:51 »

probat cu ga uslikat ali nece mi slika dobra ispast bit ce magle na njoj ali ja cu uslikat pa da vidite pa onda izbrisite sliku dok neko bolju ne uslika ali ja mislim to ce nas cehajic sredit on je najbolji na ovom podrucju sto se slika tice.pozdrav

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
mirza
Vodič puta

« Reply #67 on: April 27, 2011, 19:37:06 »

probat cu ga uslikat ali nece mi slika dobra ispast bit ce magle na njoj ali ja cu uslikat pa da vidite pa onda izbrisite sliku dok neko bolju ne uslika ali ja mislim to ce nas cehajic sredit on je najbolji na ovom podrucju sto se slika tice.pozdrav
Mora bit najbolji kad mu ispred kuće prolazi skoro svaki autobus Wink

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #68 on: April 27, 2011, 20:33:19 »

bice slike uskoro prijatelji.a to je samo sreca sto zivim pored magistrale....inace u boji je kao i setra s 315 ul od travnik transa....

jozip
Putnik
*

« Reply #69 on: April 27, 2011, 21:17:40 »

ljudiiiii da nema enesa sto se tice slika odavde iz ovog podrucja nista slika ne biste imali ovim putem mu se zahvaljujem na njegovom trudu i strpljenju jer nije to lako radit uskoro cu mu se i ja malo pridruzit sa slikama pa cemo vas zajedno obogaatit forum sa dobrim slikama.pozz

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
mirza
Vodič puta

« Reply #70 on: April 27, 2011, 23:32:09 »

Ma Enes i ja smo jednom pricali das se nađemo i poslikamo buseve s našeg kraja, ali nikad to nismo uradili nažalost. Enes ide u školu a ja radim. Ali nadam se da ćemo i to jednom odradit. A mogli bi se sastati nas 3 pa to obavit, samo trebamo naći pravo vrijeme.

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #71 on: April 28, 2011, 03:13:56 »

Mora bit najbolji kad mu ispred kuće prolazi skoro svaki autobus Wink
Ma iskreno to nije nikakva povlastica ili u kontra smjeru gledano prepreka, moja kuća nije pored puta (magistralnoga, regionalnoga) ali opet ne gledajući na to, često odem do magistralnog puta koji prolazi pokraj grada Gračanica, kroz industrijsku zonu grada i slikam autobuse, pored toga, fotoaparat ide uz mene i gdje god idem, za kojim god obavezama, bilo kojim poslom, slikam usput autobuse koje sretnem, tako možete i Vi Wink Jer i cehajic na BHBus ne postavlja samo slike sa lokacije gdje živi, istina, ima ih podosta i sa te lokacije, ali pored tih fotografija postavi nam i fotografije načinjene iz auta prilikom putovanja u istome, sa AS Bugojno itd itd Wink Sve se može kada se hoće i voli... Wink

ljudiiiii da nema enesa sto se tice slika odavde iz ovog podrucja nista slika ne biste imali ovim putem mu se zahvaljujem na njegovom trudu i strpljenju jer nije to lako radit uskoro cu mu se i ja malo pridruzit sa slikama pa cemo vas zajedno obogaatit forum sa dobrim slikama.pozz
Da, u potpunosti se slažem sa ovim tvojim napisanim sadržajem, a to sam već ja i većina članova foruma rekla, pomenula, da stvarno smo mu zahvalni, i da ga uveliko cijenimo i poštujemo za veoma dobar "posao" koji odradi, stvarno donosi nam dosta dosta dobrih fotografija autobusa, a i veoma često autobusa od kojih imamo veoma rijetko ili nikako slike na našem forumu, stvarno njegovim registrovanjem i pridruživanjem našem kolektivu, smo dobili veoma važnu osobu iz regiona oko Bugojna, kojeg veoma dobro pokriva i informiše nas iz istoga, tako da svi mi koji koristimo i čitamo ovaj forum, zahvaljujući našem vrijednome članu enesu imamo friške i dobre informacije sa toga područja, na taj način nas enes hrani veoma dobrim informacija, na koje smo mi ponosni da ih dobijemo i pročitamo... Thnx Enese, i nadam se da ćeš nastaviti tako a i još bolje, kao što i sam ja to sve više i više pokušajem, od sve boljih i boljih slika, informacija, izgleda foruma, funkcija foruma, nuđenja informacija i usluga foruma itd ... Samo zajedničkim trudom i radom možemo uspjeti... Zajedno smo jači, sigurno !

Ma Enes i ja smo jednom pricali das se nađemo i poslikamo buseve s našeg kraja, ali nikad to nismo uradili nažalost. Enes ide u školu a ja radim. Ali nadam se da ćemo i to jednom odradit. A mogli bi se sastati nas 3 pa to obavit, samo trebamo naći pravo vrijeme.
Veoma lijepa ideja i zamisao, i mislim da bi bila veoma jaka i dobra stvar kada bi se sastali sve trojica i uradili to kako ste zamislili, počevši od upoznavanja izmeđuse, sticanja prijateljstva, slikanja buseva te dijeljenje tih fotografija sa ostalim istomišljenicima, članovima foruma itd itd ... Svi mi imamo svojih ličnih, privatnih obaveza, poslova, tako da je često teško uskladiti da se odvoji određen vremenski period kako bi se napravio sastanak sa nekom osobom, a pogotov kada je riječ o 3 osobe, još teže, ali znam sam po sebi, da i to dođe na red kada tada, tako čisto sam ubjeđen i vjerujem u to da će doći vrijeme kada će te se i Vas trojica naći i odraditi ovo gore navedeno zamišljeno Wink Samo polako, nema žurbe, sve dođe na svoje, kada tada Wink Samo treba biti strpljiv i načekati Wink
« Last Edit: April 28, 2011, 03:17:34 by amar » Logged

mirza
Vodič puta

« Reply #72 on: April 28, 2011, 19:06:34 »

A nadam se Amare i ja. Jednostavno svi smo zaokupljeni svojim obavezama i problemima. Ali važno je da se ima volje za nešto. Iskreno odmorim se uz ovaj mogu lobodno reći NAŠ forum.

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #73 on: April 29, 2011, 09:12:16 »

« Last Edit: April 29, 2011, 10:29:03 by Mustafa YJM » Logged

jozip
Putnik
*

« Reply #74 on: April 29, 2011, 10:54:57 »

evo ljudi rekao sam vam ko ce ga prvi uslikat niko osim enesa bravo.super slika i bus zar nee

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Go Up
  Print  

Jump to: