Mihael_2646
|
|
« Reply #30 on: September 11, 2011, 19:46:02 » |
|
Ma riješio sam da izbrišem FB, i ovaj forum i ostale forume.. Još ću razmislit jel ostajem ili idem.. Javim vam u roku 5 dana..
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #31 on: September 11, 2011, 20:19:47 » |
|
Ma ostani bolan....
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #32 on: September 11, 2011, 20:31:21 » |
|
Mihael iskreno nije mi jasan ovaj tvoj potez nikako. Cemu odjednom brisanje sa foruma ? u par navrata sam pohvalio tvoj rad kao i mnogi clanovi na forumu.Ja mislim da si ti jedini clan koji je tako brzo uspio napredovat sto se tice slikanja.Stvarno mi nije jasno zasto se brises, ako imas neki problem u vezi foruma javi na pp pa cemo pokusat rijesit, volio bih kad bi ostao sa nama ali eto na tebi sve.
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #33 on: September 11, 2011, 22:24:46 » |
|
Ma riješio sam da izbrišem FB, i ovaj forum i ostale forume.. Još ću razmislit jel ostajem ili idem.. Javim vam u roku 5 dana..
Izbrisat profil sa našeg foruma ne možeš, to sam ti već jednom prilikom rekao, to mi ne dozvoljavamo, možeš ga ne koristiti, ali brisanje se neće dogoditi, tako da i ako se nekada predomisliš, možeš se vratiti ...
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #35 on: September 12, 2011, 19:37:52 » |
|
Reko sam ti ja sinoć
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #36 on: September 16, 2011, 03:54:33 » |
|
Kolega mihaelsb mi se javio na pp i zamolio me ukoliko postoji mogućnost da mu promjenim nickname iz mihaelsb u Mihael_2646, te sam ja pristao na tu molbu/zahtjev našeg člana, jer nisam vidio nikakvu prepreku ili negativnost po tome pitanju promjene... Tako da Vas ovdje obavještajem sve da od danas mihaelsb se vodi pod imenom Mihael_2646, a mihaelsb je nick koji ostaje iza njega, kao ex nickaname. Ovu temu ću preimenovati iz mihaelsb u : "Mihael_2646 , ex. mihaelsb" pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
neobuscitta
Pješak
|
|
« Reply #37 on: September 16, 2011, 11:42:36 » |
|
Menjanje nickova je sad postao trend?
|
|
|
|
|
|
|
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #38 on: September 16, 2011, 12:24:04 » |
|
Menjanje nickova je sad postao trend? Ovo je tek drugi nickname od nekog accounta od naših registrovanih članova, te sam to uradio zato što me ljubazno fino zamolio, a i zaslužio je to on svojim doprinosom forumu. Mjenjanje neće biti trend niti redovna/česta pojava, jer bi se promjenom čestom načinio kaos, ne bi određen član više znao koje ko itd itd...
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #39 on: September 23, 2011, 11:57:28 » |
|
Evo, odlučio sam ovih dana postavljati fotke s mora, fotorola koliko vidim ne radi više, pa ću koliko budem mogao postaviti danas a sutra i prekosutra ću probati sve riješiti...
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #40 on: September 23, 2011, 13:26:30 » |
|
Menjanje nickova je sad postao trend? Ovo je tek drugi nickname od nekog accounta od naših registrovanih članova, te sam to uradio zato što me ljubazno fino zamolio, a i zaslužio je to on svojim doprinosom forumu. Mjenjanje neće biti trend niti redovna/česta pojava, jer bi se promjenom čestom načinio kaos, ne bi određen član više znao koje ko itd itd... Ovo nije mobilna telefonija da se omogućuje svakog mjeseca mijenjanje friends broja.... Dokazao se nakon sitnih nesuglasica, za koje vjerujem da nijedna strana nije uzela nikome ništa za zlo, i kao takvome ovo mu je opravdano.... Ovo mu je sada nick i to je to....Ukoliko ga i kada ga on svojevoljno odluči prestati koristiti to će biti njegova osobna volja.... On valjda zna da pomoć i podršku ima što od moje strane to i strane ostalih članova, mada se nekada i nismo slagali u određenim stvarima.... Ali ću podsjetiti Mihaela na dan susreta sa gospodinom Tomićem koji mi je isti već par puta prepričavao u pozitivi, a sad na Mišku je želi li to održati ili ne....
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #41 on: September 23, 2011, 21:42:41 » |
|
Menjanje nickova je sad postao trend? Ovo je tek drugi nickname od nekog accounta od naših registrovanih članova, te sam to uradio zato što me ljubazno fino zamolio, a i zaslužio je to on svojim doprinosom forumu. Mjenjanje neće biti trend niti redovna/česta pojava, jer bi se promjenom čestom načinio kaos, ne bi određen član više znao koje ko itd itd... Ovo nije mobilna telefonija da se omogućuje svakog mjeseca mijenjanje friends broja.... Dokazao se nakon sitnih nesuglasica, za koje vjerujem da nijedna strana nije uzela nikome ništa za zlo, i kao takvome ovo mu je opravdano.... Ovo mu je sada nick i to je to....Ukoliko ga i kada ga on svojevoljno odluči prestati koristiti to će biti njegova osobna volja.... On valjda zna da pomoć i podršku ima što od moje strane to i strane ostalih članova, mada se nekada i nismo slagali u određenim stvarima.... Ali ću podsjetiti Mihaela na dan susreta sa gospodinom Tomićem koji mi je isti već par puta prepričavao u pozitivi, a sad na Mišku je želi li to održati ili ne.... Jel ti to g. Tomić pričao o meni ili ja o njemu, nisam razumio
|
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #43 on: October 31, 2011, 16:32:48 » |