mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #15 on: June 18, 2011, 00:29:03 » |
|
Almire, napredak se vidi, to priznajem, ali ima jos stvari na kojima se mora raditi... Mihaele, izbjegavaj sto vise moguce da ti sunce upada u fotoaparat, promjeni lokaciju s obzirom na sunce, tj.predi na drugu stranu ceste, posto vidim lokaciju odakle slikas znam da mozes preci na drugu stranu, a jos nesto (to se svakome potkrade), mozda pusti jos koji djelic sekunde da ti bus ude u kadar, ovako malo se prerano okine, ali s vremenom bi trebao dobiti taj osjecaj...
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #16 on: June 18, 2011, 11:52:40 » |
|
Almire, napredak se vidi, to priznajem, ali ima jos stvari na kojima se mora raditi... Mihaele, izbjegavaj sto vise moguce da ti sunce upada u fotoaparat, promjeni lokaciju s obzirom na sunce, tj.predi na drugu stranu ceste, posto vidim lokaciju odakle slikas znam da mozes preci na drugu stranu, a jos nesto (to se svakome potkrade), mozda pusti jos koji djelic sekunde da ti bus ude u kadar, ovako malo se prerano okine, ali s vremenom bi trebao dobiti taj osjecaj...
U redu Mate. Probati ću prijeći na drugu stranu, a ovo da pustim još malo u kadar bus, pokušat ću i to, jer moram pazit da mi se ne ''izgubi'' dio busa, ali ću vježbat malo
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #17 on: June 18, 2011, 14:16:01 » |
|
U redu Mate. Probati ću prijeći na drugu stranu, a ovo da pustim još malo u kadar bus, pokušat ću i to, jer moram pazit da mi se ne ''izgubi'' dio busa, ali ću vježbat malo O tome ti ja pricam, moras pogoditi tocno, tj. da ti ne okine prerano, niti prekasno (da odreze dio busa), ali s vremenom ces uci u stos kada treba tocno okinuti, i meni je to bilo prvih par dana s ovim novim Samsungom, ali brzo se ude u stos
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #18 on: June 18, 2011, 14:27:16 » |
|
Vježbao sam malo sad na autu, pa ćemo vidjeti rezultate
|
|
|
|
|
|
|
Almir
|
|
« Reply #19 on: June 27, 2011, 21:16:39 » |
|
Bravo mihael, moram da te pohvalim jer u zadnje vrijeme imas super slike, kao sto je amar rekao poslusao si savijete iskusnijih i vidis da odmah ide bolje, izgleda da i novi aparat ima uticaja jer daje extra slike..Samo tako nastavi .
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #20 on: June 27, 2011, 22:32:00 » |
|
Bravo mihael, moram da te pohvalim jer u zadnje vrijeme imas super slike, kao sto je amar rekao poslusao si savijete iskusnijih i vidis da odmah ide bolje, izgleda da i novi aparat ima uticaja jer daje extra slike..Samo tako nastavi . Hvala Almire, i nije aparat nego mobitel, ali nema veze. Puno je bolji od onog Sony Ericssona. Sad sam malo više na ''terenu'' jer je ljeto.
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #21 on: June 27, 2011, 23:55:46 » |
|
Mihael, napredak se vidi i to ocit, sam ovdje kad slikas kod SVC, znam lokaciju (izlaz iz Milanoviceve na SVC), vidim da imas mjesta, pridi jos pol metra ka cesti, to bi jos moglo poboljsati slike...ali napredak se vidi, i vidis sada sam da se moze bolje
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #22 on: June 28, 2011, 00:11:13 » |
|
Može mate
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #23 on: June 28, 2011, 01:03:33 » |
|
Može mate A doći ću i ja uskoro u SB, ako treba samo da tebe podučim....
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #24 on: June 28, 2011, 13:47:06 » |
|
Može mate A doći ću i ja uskoro u SB, ako treba samo da tebe podučim.... Gdje se možemo naći, i kada, jer ja bi trebao uskoro na more?
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #25 on: August 11, 2011, 09:09:26 » |
|
sretan rodjus
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #26 on: August 11, 2011, 11:08:21 » |
|
Nek je sa srećom
|
|
|
|
|
|
|
zeyd_96
Kondukter
|
|
« Reply #27 on: August 11, 2011, 13:35:50 » |
|
Sretan i od mene
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #28 on: September 11, 2011, 19:19:05 » |
|
Želio bih se isključiti sa foruma, obrisati korisnički račun, kako to da učinim?
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #29 on: September 11, 2011, 19:35:44 » |
|
Želio bih se isključiti sa foruma, obrisati korisnički račun, kako to da učinim?
zasto to sada kad si postao stvarno vrijedan clan...
|
|
|
|
|
|
|
|