bhbus.ba
November 22, 2024, 11:07:23 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Go Down
  Print  
Author Topic: Eurotours, Bihać  (Read 82347 times)
jozip
Putnik
*

« Reply #165 on: January 04, 2013, 23:25:14 »

ja bi samo rekao dagojin neoplan jest dobar autobus sto je je koliko mu je godina starno je dobro ocuvan i jak je znaci autobus pravi ali onaj bus vise nije za inostranstva da se ide ja msm da i dagoja kad ide u eu sa njim da riskira jer je taj bus malo i ostario dagojin bus je dusu dao po bih pa i po hrvatskoj da se voza po linijama gdje ima puno putnika npr. bugojno busu ali on vise nije za dalje puteve moje misljenje e sad svako drugacije misli

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #166 on: January 04, 2013, 23:29:17 »

Ma pričajte vi šta želite, onaj Neoplan nije puno prešao, ima jak motor, i što je najbitnije očuvan je, ima dosta prijevoznika i tamo vozaju onakve skylinere,eto ima ih i po BiH mnogo koji rade inostranstvo. A moj jozipe mali je broj prijevoznika koji mogu da pune katne autobuse na redovnim linijama, ali ja mirzi želim sreću u narednoj kupovini,

jozip
Putnik
*

« Reply #167 on: January 04, 2013, 23:34:09 »

nisam ja rekao enese da nevalja on je dobar ali pomalo mu je star rodni list ali je ucuvan sigurno kad sam vidio gazdu kako ga pazi i skida retrovizore  na parkingu digao sam odmah ruke i cestito njemu sve najbolje a i eurotoursu sve cestitke na vozilima i preoruka bez setre nema nista.lijep pozdrav

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
mirza 2001
Putnik
*

Šoferska je tuga pregolema puče guma rezerve nemam

« Reply #168 on: January 11, 2013, 16:26:01 »

http://www.pik.ba/artikal/2177516/mercedes-0404-dd-katni-37-500/

"EUROTOURS-BIHAĆ"
 zauzmi svoje mjesto...i uživaj u pokretu 
borislav
Kondukter
**

« Reply #169 on: January 11, 2013, 16:34:02 »

Sad je sigurno u planu kupovina nekog novijeg busa. Moze li se znati kupac?

SETRA THE BEST
the_ahmed
Kondukter
**

« Reply #170 on: January 17, 2013, 18:11:45 »

bus je još malo pa prodan,u Njemačku !

mirza 2001
Putnik
*

« Reply #171 on: January 17, 2013, 18:18:21 »

Završeno je to Ahmede, samo čekam ljepše vrijeme da ga otjeram, jer mi ćemo ga voziti za Nirnberg akobogda, uglavnom rješava se papirolpgija...lp

"EUROTOURS-BIHAĆ"
mirza 2001
Putnik
*

« Reply #172 on: January 17, 2013, 18:24:51 »

Ma pričajte vi šta želite, onaj Neoplan nije puno prešao, ima jak motor, i što je najbitnije očuvan je, ima dosta prijevoznika i tamo vozaju onakve skylinere,eto ima ih i po BiH mnogo koji rade inostranstvo. A moj jozipe mali je broj prijevoznika koji mogu da pune katne autobuse na redovnim linijama, ali ja mirzi želim sreću u narednoj kupovini,

Upravu je cehajic, jer ja sam Manom isao za Španiju i cijeli put sam ga pratio ide neoplan nema šta, a i ja sam ga vozio za Pariz 2009. iznajmio ga ja bio pa mene Dino poslao sa svojim vozačem bus je extra, ali i ako budem šta uzimao nevjerujem da će biti katni.
Jedino mana u tom neoplanu je što je dosta natiskan, ima 75+2 sjedišta, ali na katu ekskurzija se žali da je tijesno a zamisli odrasle kad voziš hmmm........

"EUROTOURS-BIHAĆ"
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #173 on: January 18, 2013, 16:59:30 »

Da raja se žali na kat jer ima previše sjedišta pošto su Francuzi njegov prvi vlasnik tražili toliko sjedišta, ono što jest jest bus je održavan maksimalno i odrađuje te ture koje treba. A eto kao što si mogao i ti da vidiš,a i  ja Neoplan je odličan po auto putu dere jednostavno, a ni MAN kod tebe nije loš,dobro je vozilo što je je, a i dalo se vidjeti po auto putu jer smo se čitavo vrijeme pratili, stvarno sam se iznenadio mirza kako je očuvan MAN i želim ti da što više kilometara pređeš s njim,a možda nekad se opet sretnemo u Europi.. Pozz druže....Wink

borislav
Kondukter
**

« Reply #174 on: January 18, 2013, 21:27:20 »

koji si planirao uzimati bus, hoce li biti neki noviji?

SETRA THE BEST
mirza 2001
Putnik
*

« Reply #175 on: January 18, 2013, 22:24:18 »

Da raja se žali na kat jer ima previše sjedišta pošto su Francuzi njegov prvi vlasnik tražili toliko sjedišta, ono što jest jest bus je održavan maksimalno i odrađuje te ture koje treba. A eto kao što si mogao i ti da vidiš,a i  ja Neoplan je odličan po auto putu dere jednostavno, a ni MAN kod tebe nije loš,dobro je vozilo što je je, a i dalo se vidjeti po auto putu jer smo se čitavo vrijeme pratili, stvarno sam se iznenadio mirza kako je očuvan MAN i želim ti da što više kilometara pređeš s njim,a možda nekad se opet sretnemo u Europi.. Pozz druže....Wink

Hvala drug na lijepim željama, a možda te i ja kad budem vozio u nekim od svojih buseva hehe nikad se nezna... lijep pozdrav...

koji si planirao uzimati bus, hoce li biti neki noviji?

Za sad nemam ništa u planu, a i ako budemo šta uzimali znat ćete prvi vi na forumu... vidjet ćemo...... pozzzzzz....
« Last Edit: January 18, 2013, 22:35:55 by The_Dubster » Logged

"EUROTOURS-BIHAĆ"
mirza 2001
Putnik
*

« Reply #176 on: January 21, 2013, 23:18:31 »

Evo i posljednjih slika od Mercedesa od mene, jučer je otišao u Njemačku.......

, Evo njemac ga preuzeo u Austriji, inače mi smo odradili papire na Izačiću i na Macelju, a jesam se slovencima ismijao nemogu da vjeruju da je izvoz BIH u Njemačku... hahaha to se nedešava često ali eto priča je završila što se tiče Mercedesa, bio je tačno 5 lijepih godina kod nas........

"EUROTOURS-BIHAĆ"
tomo
Vozač Autobusa

« Reply #177 on: January 21, 2013, 23:22:15 »

Šteta... sad barem kad si se opario, ima barem da platiš ćevape sljedeći put kad se vidimo Cheesy Ponavljam, šteta, ali drago mi je da je tu bio za mog vijeka i da sam se poslikao s njim....

Almir
Mehaničar

« Reply #178 on: January 21, 2013, 23:24:03 »

Šteta, ode jedini primjerak ovog busa  Undecided

Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #179 on: January 21, 2013, 23:33:04 »

Počele i Švabe uvozit autobuse iz BiH. Grin Šalim se, naravno i meni je žao što nam je otišao, i što nisam imao priliku da ga vidim i naravno slikam.

Neoplan VIP Class
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Go Up
  Print  

Jump to: