ecehajic
|
|
« Reply #60 on: September 15, 2011, 21:03:13 » |
|
hvala svima na cestikama,da ga docekam i dogodine u ovakvoj i boljoj atmosferi...
|
|
|
|
|
|
|
flatić
Kondukter
flatić
|
|
« Reply #61 on: September 16, 2011, 17:15:06 » |
|
E idemo li sutra u Poljice na otvorenje dzamije da poslikamo to malo Znam dje je praking saznao sam
|
|
|
|
The Doctor
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #62 on: October 04, 2011, 11:39:33 » |
|
za neko vrijeme bi mogli ja i flatic da napravimo jednu reportazicu.a volili bismo se upoznati sa nasim tomom.naime idemo u posavinu a onda i do zagreba pa cemo nociti najvjerovatnije noc dvije,i da nam pokaze zagreb kao grad,a sutra sam u zenici pa ako neko zna gdje su dobri cevapcici da se najedem dobro...
|
|
|
|
|
|
|
mate
VIP Član
Glavni Mehaničar
|
|
« Reply #63 on: October 04, 2011, 12:49:46 » |
|
za neko vrijeme bi mogli ja i flatic da napravimo jednu reportazicu.a volili bismo se upoznati sa nasim tomom.naime idemo u posavinu a onda i do zagreba pa cemo nociti najvjerovatnije noc dvije,i da nam pokaze zagreb kao grad,a sutra sam u zenici pa ako neko zna gdje su dobri cevapcici da se najedem dobro... Kolega di si ti to tocno u Posavini, jel to negdje kod mene u susjedstvu ili?
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #64 on: October 04, 2011, 19:04:18 » |
|
za neko vrijeme bi mogli ja i flatic da napravimo jednu reportazicu.a volili bismo se upoznati sa nasim tomom.naime idemo u posavinu a onda i do zagreba pa cemo nociti najvjerovatnije noc dvije,i da nam pokaze zagreb kao grad,a sutra sam u zenici pa ako neko zna gdje su dobri cevapcici da se najedem dobro... moja preporuke je ćevabdžinica "BEŠLIĆ" Jel vas to Fazlija vodi na ZEPS?
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #65 on: October 04, 2011, 19:45:56 » |
|
msm da bismo trebali ici do orasja,a ne ne vodi nas fazlija vec idemo mi skolski....;)bit ce iz bugojna najmanje 5 autobusa pa izvolite slikati ko se nadje u prisustvu...
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #66 on: October 04, 2011, 22:26:12 » |
|
msm da bismo trebali ici do orasja,a ne ne vodi nas fazlija vec idemo mi skolski....;)bit ce iz bugojna najmanje 5 autobusa pa izvolite slikati ko se nadje u prisustvu... Kad ćete biti na GP Brod?
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #67 on: October 04, 2011, 22:32:32 » |
|
ma to su tek pregovori da idemo,imamo jos destinacija na koje bi trebali otici,ali posto smo zagreb vec jednom zaobisli,red bi bio da im sada dodemo u posjet.znaci jos nista od toga svako zeli da im dodemo u posjet,imamo poziv i iz istambula pa sad gdje da idemo to cemo tek da odlucimo...,;)
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #68 on: October 04, 2011, 22:34:35 » |
|
ma to su tek pregovori da idemo,imamo jos destinacija na koje bi trebali otici,ali posto smo zagreb vec jednom zaobisli,red bi bio da im sada dodemo u posjet.znaci jos nista od toga svako zeli da im dodemo u posjet,imamo poziv i iz istambula pa sad gdje da idemo to cemo tek da odlucimo...,;)
Ako budete đe tako išli, odmah mi javi kad da vas čekam na GP Brod(naravno ako budem mogao)
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #69 on: October 10, 2011, 01:23:11 » |
|
za neko vrijeme bi mogli ja i flatic da napravimo jednu reportazicu.a volili bismo se upoznati sa nasim tomom.naime idemo u posavinu a onda i do zagreba pa cemo nociti najvjerovatnije noc dvije,i da nam pokaze zagreb kao grad,a sutra sam u zenici pa ako neko zna gdje su dobri cevapcici da se najedem dobro... Ja se radujem svakom susretu, bilo bi mi drago.... Ispričavam se što nisam ranije pročitao post, nadam se da to već niste obavili te da ću par dana prije posjete biti obavješten putem pp... te pokušati i s matom nešto dogovoriti, što više to bolje Ako želite neke prijedloge vaših destinacija u ovom dijelu, molim vas da me kontaktirate na pp... za zagreb, također imamo stručnjaka, ali u mojoj pratnji heheh xD p.s. Samo vas molim da to ni u kojem slučaju ne bude idući vikend tj. srijeda - utorak/srijeda kada sam na poslovnom putu na Jadranu
|
|
« Last Edit: October 10, 2011, 01:26:29 by tomo »
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #70 on: November 10, 2011, 21:05:29 » |
|
ponovio sam se novim aparatom,slike nesto kasnije....
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #71 on: November 10, 2011, 21:22:04 » |
|
ajde nek je sa srećom i puno slika A slike ćemo sačekati
|
|
|
|
|
|
|
Mihael_2646
|
|
« Reply #72 on: November 10, 2011, 21:36:56 » |
|
ponovio sam se novim aparatom,slike nesto kasnije.... Neka je sa srećom, i neka što bolje služi... O kojem fotiću se radi?
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #73 on: November 10, 2011, 22:02:23 » |
|