Ide ReTours, Centrotrans i Kantic.... pa sad kako hočeš. Imaš linije Utorkom u 17 sati iz Sarajeva ( mada trenutno taj Dan ne rade ) i imaš Subotom isto u 17 sati iz Sarajeva.... tamo kod tebe su negdje oko 22 sati. A za Kantiča samo tačno znam da idu Četvrtkom ujutru za Hamburg, isto iz Sarajeva. Pozdrav
Hvala na odgovoru.Kako se kreću cijene?I po tvom mišljenju sa kojim je najkonfornije?Dali bi htjeli stati u Brodu da me pokupe?
Malo su pitanja glupa,ali prvi put hoću ovako da putujem.
Cijene su ti ja mislim identicne.... RT i CTS imaju iste Cijene jer voze oboje za Touring/ Eurolines. Sad ovisi jel kupujes '' jedno smjernu Kartu '' ili '' povratnu Kartu '' !!!! Povratna je naravno jeftinija i izadje te negdje oko maximalno 160€, a u jednom Smjeru je negdje oko 130€. Ovisi Druze
, jel gledas da brze stignes i prodjes bez nekih Presjedanja, onda idi sa CTS- om ili RT- om. A ako hoces da se provozas sa Setrom '' Serije 500 '' sa Panorama Krovom itd. onda idi sa Kanticem
( ali nije Garantirano da ce biti takav kad bi ti isao ). Sto se tice Ulazka u Autobus nemas Problema, jer kad kupis Kartu na Autobuskoj Stanici, bit ces registrovan Putnik, i Vozaci ce te po Dogovoru pokupiti ( bil to bilo na granicnom Prelazu '' Bos. Brod '' ili kod neke Pumpe u Okolini, nije bitno ). Nadam se da sam ti mogao pomoci i zelim ti u svakom Slucaju Sretan Put