bhbus.ba
November 23, 2024, 00:47:29 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 53   Go Down
  Print  
Author Topic: Putnik, Bugojno  (Read 201532 times)
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #465 on: April 02, 2012, 14:17:31 »

Ja mislim da neki ovu, omanju, firmicu previše favorizuju. Komentari da malo ko održava autobuse kao oni su suvišni jer ispade da je ovo neka jača firma što ustvari nije slučaj. Uz dužno poštovanje, fanovi ove firme debelo pretjeruju.
Mustafa nisi upoznao osoblje a isto tako se nisi vozio sa njima jer da su jedna od najboljih posada mogu ti potvrditi Enes , Mirza i Tufko , a odrzavanje ovih buseva starih 20 i kusur godina je predobro Wink
Pazi Latiću, ja iskreno nisam puno putovao s njima, najviše dva puta, tako da ne mogu govoriti da jesu ili nisu ok. Sve što znam o njima saznao sam od mojih prijatelja koji su putovali s njima kao i na ovom forumu. Samo ću reći da nije
 mjerilo poslovanja firme samo dobar izgled autobusa ili ljubaznost vozača, ima tu još mnogo drugih stvari, koje su također bitne a koje nisu da se iznose na forumu. I na kraju slažem se s Mustafom 100%, mislim da je malo prenapuhano s hvaljenjem.
- Neka se niko ne nađe uvrijeđen u ovom mom komentaru.
Kantic Toursistik ima Setru staru 3-4 godine pa se opet kvare . Boze moj naravno da je setra 200 serije puno kvarljivije vozilo Wink

The Doctor
jozip
Putnik
*

« Reply #466 on: April 02, 2012, 18:25:07 »

ee mustafa tako i ja mislim znam kako je odrzavat stare buseve na to im dajem cistu 10 i sve to ali kad sam ja spomeno onaj dug nebitno mozda je i laz odmah je se putnik izrazio majmune ili tako nesto  zacepi tu gubicu da je ja nebi zacepio cemu tome zar nije se moglo fino nije istina i gotovo znaci svoje hvale a tude nevalja nista nemam ja nista protiv nikoga ali smirite malo te tenzije i prestat tako hvalit sta bi trebo sad ja hvalit svoju firmu ja napisem kako je nemam sta lagat a tako i je i sta god kazemo mi u krivu pa nismo coravi pisemo sta vidimo toliko od mene i ne vidim razloga nikakvoj ljutnji i svadi zbog toga sve se da mirno rijesiti.pozzz

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #467 on: April 02, 2012, 19:00:44 »

Stvarno djelujete kao mala djeca, nisam ni ja nesto velik, ali barem se trudim da ne ostavim takav dojam .. Ali ako cemo pricati kao odrasli ja zelim dodati, da je firma svakako prenahvaljena .. Slazem se sa konstatacijama, da imaju dobro ocuvana auta, ali imaju svega 3 autobusa u VP i ako bi im to bio problem u odrzavanju onda vala u neku stvar .. Moram uputiti kritiku ako su vec prihvatili da voze djake i dobili na tenderu i njihovo nazovimo ga tako bahato ponasanje necemo slati DD-a, iako su ti djaci platili karte ili im je platilo ministarstvo i vi to nazivate ljubaznoscu.. Svaka iole ozbiljna firma uvijek u garazi ima rezervni autobus i dezurnog vozaca.. Mozda ce te reci sto ja forsiram neke firme tipa Autoprevoz - Bus Mostar ili Bregava - Trans .. Ja iz tih firma jedem hljeb i meni ne pada na pamet reci nesto na njihov racun, a to su svakako respektabilne firme danas, ne samo na podrucju Hercegovine nego i cijele BiH.

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
ecehajic
Mehaničar

« Reply #468 on: April 02, 2012, 19:49:57 »

Haj malo ljudi smirite tenzije. Da li iko od vas zna da li je uopste Setra s228dt u pogonu,ja sam je vidio neki dan u garaži,ljudi sređuju autobus možda. Gledajte ja bih svakom prilikom pohvalio Putnik ne iz ličnih razloga već iz nekih drugih razloga. Ove ovdje setre ma gdje u njima vidite 20 i kusur godina.

borislav
Kondukter
**

« Reply #469 on: April 02, 2012, 19:55:49 »

Dajte ljudi malo pozitivno pisite, sta svi pisete negativno i sve lose za prevoznike. Ljudi se bore kako mogu sta mislite da oni nebi voljeli da imaju nove buseve, a da ne krpe krseve. Zato ko ima nesto lose o prevoznicima neka to ostave za sebe.

SETRA THE BEST
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #470 on: April 02, 2012, 20:00:59 »

Dajte ljudi malo pozitivno pisite, sta svi pisete negativno i sve lose za prevoznike. Ljudi se bore kako mogu sta mislite da oni nebi voljeli da imaju nove buseve, a da ne krpe krseve. Zato ko ima nesto lose o prevoznicima neka to ostave za sebe.

slažem se, baš kao što je bilo rasprave oko busa u temu Trans tours... Mislim da u današnjem vremenu svako vozi ono što može i pokušava da radi najbolje što može. Naravno uvijek ima onih kojim se i sviđa i ne sviđa taj rad. Bože moj...

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #471 on: April 02, 2012, 20:01:23 »

Borislave, treba i hvaliti, ali treba i kritikovati, naravno ako ima razlog za to.. Ovdje smo da prenesmo svoja iskustva kakva god ona bila .. A na firmama je da se potrude da ostave sto bolji utisak.. Jer ako si ti kartu platio i nisi zadovoljan uslugom naravno ces kritikovati Wink

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
borislav
Kondukter
**

« Reply #472 on: April 02, 2012, 20:25:26 »

Znam druze da treba i kritikovati, ali ne treba pregoniti i svasta pisati. I novi bus se moze pokvariti a pogotovo bus star 20 godina. Zato o kvarenju buseva ne treba puno raspravljati.

SETRA THE BEST
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #473 on: April 02, 2012, 20:34:51 »

Slazem se, naravno da ne treba na svaku sitnicu gledati, ni preuvelicavati stvari, kao sto pojedinci rade Wink

ecehajic
Mehaničar

« Reply #474 on: April 02, 2012, 21:12:42 »

Momci otišli ste jako daleko od firme,te ako imate da kažete o firmi recite a ne o busevima razglabati ovdje. Pokrenuli ste temu koja se vodila prije neki dan isto ovako.

ecehajic
Mehaničar

« Reply #475 on: April 06, 2012, 22:23:20 »

ecehajic
Mehaničar

« Reply #476 on: April 08, 2012, 00:14:50 »

Večeras sam vidio Man što je prodan Bugojno toursu kod njih u bazi stoji,pošto je bilo priče da bi ga trebali vratiti onda je vjerovatno uzet od Bugojno toursa.

mirza
Vodič puta

« Reply #477 on: April 08, 2012, 00:26:27 »

Jel Man ispravan, pošto se Bugojno bus/tours baš i ne može pohvalit s održavanjem vozila. A 303ka parkirana noćas kod MGM-a.

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #478 on: April 09, 2012, 15:17:34 »

Setra 228 DT ostala bez tablica .
Nešto novo u voznom parku Smiley

Evo još jedna Man u njihovom v.p Smiley

Izvinite zbog slika ali stvarno nismo mogli na prednj ulaz uci d auslikamo tako da :/

The Doctor
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #479 on: April 09, 2012, 15:21:24 »

A ja neki dan slikao ovog na liniji za Mostar Cheesy

Jesu li sigurno oba MANa Putnikova i šta je sa setrom?

Pages: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 53   Go Up
  Print  

Jump to: