bhbus.ba
November 23, 2024, 00:01:28 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 53   Go Down
  Print  
Author Topic: Putnik, Bugojno  (Read 201442 times)
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #435 on: March 13, 2012, 20:27:53 »

ma tako je i u vranici pusila uvijek nemeres iza nj ostat kad ides uz makljen od dima cak ja msm da je vranica dobival ai kazne u hr sto je pusila puno a niko nezna sto toliko pusi
Malo mi to nelogicno sa kaznama za ispustanje dima u prevelikim kolicinama Wink

The Doctor
tufko
Putnik
*

« Reply #436 on: March 13, 2012, 20:31:04 »

ma tako je i u vranici pusila uvijek nemeres iza nj ostat kad ides uz makljen od dima cak ja msm da je vranica dobival ai kazne u hr sto je pusila puno a niko nezna sto toliko pusi
Malo mi to nelogicno sa kaznama za ispustanje dima u prevelikim kolicinama Wink

to u hrvatskoj ima neka eko inspekcija Cheesy

jozip
Putnik
*

« Reply #437 on: March 13, 2012, 21:19:39 »

nema sta bit nelogicno to ti je tako zato je slabo specialka  i isla za zagreb zbog dima a i zbog velike potrosnje isplatilo im se ic dva puta sa higerom nego sa specialkom jednom

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
***** putujte sa najudobnijim autobusom......
Široki Brijeg-Innsbruck
tufko
Putnik
*

« Reply #438 on: March 13, 2012, 22:02:04 »

pa kako onda prodje tehnicki pregled kad ovoliko pusi

ecehajic
Mehaničar

« Reply #439 on: March 13, 2012, 22:15:12 »

dajte ljudi molim vas.svako vozilo ce zapusti kad se tek upali.nakon prvog gasa bice i prvi dim koji poslije nestaje.pa moj megane nakon paljenja kad prebacis u drugu izbaci dim,ali ga poslije nema.neojte dabe da o tome razbijate glavu.

jozip
Putnik
*

« Reply #440 on: March 13, 2012, 23:11:42 »

je enese sve je to tako  kad se tek upali svaki pusi ali specialka uvijek pusi eto ti dokaz na slici ako se nije do bristova zagrijala kad ce se onda zagrijat tako npr i uz makljen ako se ne zagrije dok nabije zrak i jos 6 km voznje ona se ugrije ali uvijek pusi kad je nagazis nije malo nego dobro i dobro pusii samo jednom obrati pozornost na to vidices

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
flatić
Kondukter
**

flatić

« Reply #441 on: March 14, 2012, 07:43:01 »

je enese sve je to tako  kad se tek upali svaki pusi ali specialka uvijek pusi eto ti dokaz na slici ako se nije do bristova zagrijala kad ce se onda zagrijat tako npr i uz makljen ako se ne zagrije dok nabije zrak i jos 6 km voznje ona se ugrije ali uvijek pusi kad je nagazis nije malo nego dobro i dobro pusii samo jednom obrati pozornost na to vidices
Jozipe lupaš Tongue Specialka se ovdje ugasi dok izidju djaci iz skole pa onda pokupi nove (na istom mjestu udju) i onda se pali i ide Wink

The Doctor
jozip
Putnik
*

« Reply #442 on: March 14, 2012, 21:09:26 »

ajde flaticu molim te nemoj pametovat kad neznas nista suti nebi dabe kazne dobijali po hrvatskoj  da ne pusi i nebi je daba vranica prodavala

BRIŠNIK BUS TOMISLAVGRAD
Široki Brijeg-Innsbruck
ecehajic
Mehaničar

« Reply #443 on: March 14, 2012, 21:20:29 »

Haj molim vas prestanite se o tome raspravljati.Jozip-e kad je specialka dosla tek iz Vranice govorio si''a setra je odlicna,odrzavana,nije bilo problema,Najbolji autobus,nema sta
Putnik se nije pokajao'' a sada mjenjas misljenje ko da ne valja,pusi ovo ono.Ja cu zadrzati svoj stav o Putniku da ce postati jedna respektabilna firma na podrucju SBK,pogledajmo kroz Bugojno svi ih cijene.Zasto?Zato sto momci znaju da rade posao.Sire se,dok drugi pokusaju da se rijese onog sto imaju,ili su propali.Momcima svaka cast,i ja ostajem tog misljenja.Nisam kao neki koji mjenjaju misljenje o firmi ako im se ne svida ratkapa o busu,ili ako im se bus vise ne svida.Imao sam iskustava sa svakakvim vozacima u podosta firmi,bilo je i losih i dobrih,ali u Putniku su uvijek susretljivi,sto te interesuje momci ti odgovore.Sto se tice setre okanite se vi nje.Uredno radi svoj posao i radit ce ga aBd jos dugo dugo vremena,Putniku sve najbolje od mene sa njom.

mirza
Vodič puta

« Reply #444 on: March 14, 2012, 21:34:55 »

Haj molim vas prestanite se o tome raspravljati.Jozip-e kad je specialka dosla tek iz Vranice govorio si''a setra je odlicna,odrzavana,nije bilo problema,Najbolji autobus,nema sta
Putnik se nije pokajao'' a sada mjenjas misljenje ko da ne valja,pusi ovo ono.Ja cu zadrzati svoj stav o Putniku da ce postati jedna respektabilna firma na podrucju SBK,pogledajmo kroz Bugojno svi ih cijene.Zasto?Zato sto momci znaju da rade posao.Sire se,dok drugi pokusaju da se rijese onog sto imaju,ili su propali.Momcima svaka cast,i ja ostajem tog misljenja.Nisam kao neki koji mjenjaju misljenje o firmi ako im se ne svida ratkapa o busu,ili ako im se bus vise ne svida.Imao sam iskustava sa svakakvim vozacima u podosta firmi,bilo je i losih i dobrih,ali u Putniku su uvijek susretljivi,sto te interesuje momci ti odgovore.Sto se tice setre okanite se vi nje.Uredno radi svoj posao i radit ce ga aBd jos dugo dugo vremena,Putniku sve najbolje od mene sa njom.
Svaka čast!!! A koje vozilo ne dimi???

TOVARNA  AVTOMOBILOV  IN MOTORJEV
ecehajic
Mehaničar

« Reply #445 on: March 14, 2012, 21:38:27 »

svako vozilo dimi.cak i ono sto ima euro 5 i euro 6 motor,samo sto manje dimi.ja sam svoje rekao.respect za firmu Putnik Bugojno.

Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #446 on: March 14, 2012, 22:05:15 »

Pa vidi se da vi pojma nemate o autima i mehanici .. Autobus se grije, ako ga patis(tj vozis u vecoj brzini nego sto bi trebao), ako fali vode u hladnjaku, ako mu je slab motor.. Prema ovome sto ste vi napisali, pretpostavljam da su mu otisle karike i motor je pri kraju ..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
*

« Reply #447 on: March 14, 2012, 22:47:13 »

Dečki malo ste se razmahali o općenitim tehničkim stvarima autobusa, koje nemaju baš veze sa Putnikom i temom. Zato ovdje prestanite sa tom pričom, a priču možete nastaviti npr. u temu Setra - Serija 200 Smiley

Almir
Mehaničar

« Reply #448 on: March 15, 2012, 22:52:42 »

Momci udaljavate se sa teme i dosta je tog prepucavanja, nas na forumu ne zanimaju te stvari, ko je kome bio zirant, krediti, dugovanja itd i mislim da to nema potrebe iznosit na forum, drzi te se teme i pazite sta pisete, svaki naredni post vezan za ovo prepucavanje se brise !!!

ecehajic
Mehaničar

« Reply #449 on: March 16, 2012, 23:01:36 »

evo da vam dokazem da setra ne pusi kada krene.donosim cisti dokaz kojeg sam dans uslikao pri njenom prvom kretanju,na nekih 10 -20 sekundi od paljenja i nakon predenih 4 metra

Pages: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 53   Go Up
  Print  

Jump to: