The_Dubster
|
|
« Reply #165 on: August 08, 2011, 11:16:58 » |
|
Pomalo je i tužna
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #166 on: August 08, 2011, 14:55:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #167 on: August 15, 2011, 00:38:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #168 on: August 29, 2011, 14:55:04 » |
|
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #169 on: September 11, 2011, 23:56:00 » |
|
Stari Velim u ličkom okruženju
|
|
|
|
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #170 on: September 13, 2011, 16:51:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #171 on: September 13, 2011, 18:31:11 » |
|
jedva čekam snijeg... Svi smo se ispucali sa ovim ljetnim slikama i travom, a sad će i snijeg
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #172 on: September 13, 2011, 21:36:04 » |
|
E da moras vozat po njemu nebi tako govorio al za fotke se slazem
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #173 on: September 14, 2011, 11:16:19 » |
|
Otkako sam počeo da se zanimam za ovo, ni jednog trenutka me želja nije povukla da kažem "volio bih voziti bus". Ja se zadovoljim dobrom slikom i uživam u ljepoti busa, al vozač... ne... a kad vidim šta se dešava, i bolje mi je tako... Pogotovo nakon posljednih dešavanja
|
|
|
|
|
|
|
Scania_Bird730
Putnik
King of the road
|
|
« Reply #174 on: September 14, 2011, 21:06:02 » |
|
Meni sve manje zanimaju autobusi.... ... Uskoro objavljujem kreativnu sliku na moj nacin
|
|
|
|
Na ovom forumu se osecam lepo,jer ljudi ipak uzmu da pogledaju temu kad pise da je moj post zadnji, i iako ih ne interesuje,prokomentarisu moj rad hvala svima puno! Meet up The King
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #175 on: September 14, 2011, 21:14:24 » |
|
Otkako sam počeo da se zanimam za ovo, ni jednog trenutka me želja nije povukla da kažem "volio bih voziti bus". Ja se zadovoljim dobrom slikom i uživam u ljepoti busa, al vozač... ne... a kad vidim šta se dešava, i bolje mi je tako... Pogotovo nakon posljednih dešavanja iskreno volio bih da u zivotu imam para srece da mi nije tesko i da se ne umaram previse,al i to ce doci jednog dana aBd.otprilike posto volim putovanja da mi je kako dobiti jedno milion KM pa da kupim kakav dobar autobus,firmica,agenicija i polahko pa kad hocu vozim kad mi se ne radi dam vozacu i tako....al to je samo jedan od snova a drugi najveci je naravno elektrotehnika i tu ce da bude nesto...
|
|
|
|
|
|
|
MART
Kondukter
KÄSSBOHRER SETRA
|
|
« Reply #176 on: September 14, 2011, 21:28:21 » |
|
Ja postiva cak me i fascinira vasa ljubav prema autobusim a nezelite bit vozaci autobusa ,ja sam u pocetku govorio posto sam automehanicar po struci dacu malo vozit bus i vratit se svojoj struci i vikendom iz hobija vozat ,al ne to tako neide slatko u pcetku isto dulije traje vise se navlacis gore od HEROINA od toga hobija ostade 10 punih godina soferiranja i x00 000km i neka boze zdravlja vama ljubiteljima i puno srece u fotografiranju i nama u poslu i da zajedno obogacivamo nas forum slikama i i kojekavim informacijama ZIVILI VI MENI SVI FORUMASI I LJUBITELJI AUTOBUSA
|
|
|
|
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil
|
|
|
tomo
|
|
« Reply #177 on: September 14, 2011, 21:36:57 » |
|
Ja postiva cak me i fascinira vasa ljubav prema autobusim a nezelite bit vozaci autobusa ,ja sam u pocetku govorio posto sam automehanicar po struci dacu malo vozit bus i vratit se svojoj struci i vikendom iz hobija vozat ,al ne to tako neide slatko u pcetku isto dulije traje vise se navlacis gore od HEROINA od toga hobija ostade 10 punih godina soferiranja i x00 000km i neka boze zdravlja vama ljubiteljima i puno srece u fotografiranju i nama u poslu i da zajedno obogacivamo nas forum slikama i i kojekavim informacijama ZIVILI VI MENI SVI FORUMASI I LJUBITELJI AUTOBUSA A ti si doista rijetka osoba - mada ima jako puno interesa i od drugih vozača za ovakve stvari, ali nekad se nema vremena , nekad se nema jednostavno volje... uglavnom, svaka čast tebi - a onaj susret ćemo napraviti tamo što smo danas spominjali, jednog lijepog dana.... Malo za promjenu...
|
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
|
|
« Reply #179 on: September 22, 2011, 22:54:08 » |
|
Pokušaj kreativne, al sunce i saobraćaj su me zeznuli, pa je ostalo na pokušaju...
|
|
|
|
|
|
|
|