dreiachser
Putnik
|
|
« Reply #30 on: May 27, 2011, 14:04:19 » |
|
A trenutno je u Španiji, banjalučki fakultet odvukao na apolventsku ekskurziju
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #31 on: June 02, 2011, 22:45:15 » |
|
poajasnjenje naziva firme.davno je firmu osnovao covjek,koji je prije nekoliko godina prepisao firmu na svoja dva sina.necu da im navodim imena,jer je to protiv pravila zakona.i po tome su dali firmi naziv adino tours,ali nisu htjeli da skidaju dagoja jer im je to prezime...
|
|
|
|
|
|
|
saledoboj
Putnik
|
|
« Reply #32 on: June 02, 2011, 23:25:34 » |
|
Vozio mi kolege sa fakulteta na apsolventasku sad ganjam imal ko slike al koda njih busevi zanimaju :S
|
|
|
|
Neka vladajuće klase drhte pred komunističkom revolucijom. U njoj proleteri nemaju što da izgube osim svojih okova. A dobit će čitav svijet.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #33 on: June 02, 2011, 23:40:36 » |
|
Vozio mi kolege sa fakulteta na apsolventasku sad ganjam imal ko slike al koda njih busevi zanimaju :S
A valjda će se naći bar jedna slika na kojoj ima autobus
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
|
|
« Reply #34 on: June 02, 2011, 23:41:22 » |
|
Evo baš sam gledao slike na fejsu, niko se skoro nije sjetio da uhvati ni djelić busa...stvarno ih ne zanimaju :S
|
|
|
|
....od nas ne možete pobjeći, BHBus team
|
|
|
bussoliner
Putnik
|
|
« Reply #35 on: June 13, 2011, 15:09:22 » |
|
Evo baš sam gledao slike na fejsu, niko se skoro nije sjetio da uhvati ni djelić busa...stvarno ih ne zanimaju :S
Vidio sam ga ja u Spaniji,ali eto,nisam ga ni ja slikao ..
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #36 on: June 13, 2011, 22:00:42 » |
|
kolega bussoliner da li si imao ikakav kontakt sa vozacima,kakavi su sto se tice slikanja.da li su culi za forum.kako se tebi cini sky s obzirom da je 2000-to godiste,i da li si pricao sa njima da li su zadovoljni...
|
|
|
|
|
|
|
bussoliner
Putnik
|
|
« Reply #37 on: June 14, 2011, 13:03:31 » |
|
kolega bussoliner da li si imao ikakav kontakt sa vozacima,kakavi su sto se tice slikanja.da li su culi za forum.kako se tebi cini sky s obzirom da je 2000-to godiste,i da li si pricao sa njima da li su zadovoljni...
Pa nisam ga nesto posebno ni zagledao,jer samo u prolazu sam ga vidio .. A bio je sin od gazde,sreli smo se u diskoteci,a drugi vozac je bio ovaj sto vozi TEMSU od BiH Tours,kratko smo se pozdravili,nekad smo i zajedno vozili CH .. Takoo da,ne znam sta bih rekao ..
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #38 on: June 14, 2011, 19:14:57 » |
|
Pričao sam ja gazdinom sinu Elvedinu o forumu. Bio iznenađen što ima i njegov autobus. Nema ništa protiv slikanja autobusa i postavljanju slika na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufko
Putnik
|
|
« Reply #41 on: September 01, 2011, 01:13:51 » |
|
ove sam slike po sudio sa faebook-a Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #42 on: September 01, 2011, 13:41:27 » |
|
Kako Neoplan izgleda finije kad je ofarbano crnom bojom oko farova.
|
|
|
|
|
|
|
ecehajic
|
|
« Reply #43 on: September 05, 2011, 21:48:31 » |