Central
Pješak
|
|
« Reply #105 on: November 26, 2011, 15:21:27 » |
|
Dobti su busevi u Mostar-u
|
|
|
|
CENTRAL COMPANY BL
|
|
|
gogo
Pješak
|
|
« Reply #106 on: November 26, 2011, 16:41:14 » |
|
Dobti su busevi u Mostar-u
ma nigdje veze sve raspaline
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #107 on: November 26, 2011, 16:58:58 » |
|
Pa ja se baš i ne bih složio da su to loši busevi. Dobili ste ih 2002 godine a svi su bez izuzetka u funkciji i rade ko podmazani.
|
|
|
|
|
|
|
gogo
Pješak
|
|
« Reply #108 on: November 26, 2011, 19:53:53 » |
|
molim vas nemojte skidat saa neta slike nego dodite i slikajte hvala
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #109 on: November 26, 2011, 20:09:12 » |
|
A molim te lijepo kao da ja dođem iz Sarajeva i slikam . Ja kad god dođem sliknem barem 5-6 buseva što se vidi iz priloženog. U temi nema niti jedna slika koja je skinuta sa neta sve su slikane rukama forumaša. A na nama nije da uvedemo čarter liniju do Mostara iz Sarajeva li iz bilo kojeg drugog grada da bi smo mogli slikat buseve. Na ljudima koji žive u Mostaru ili često tamo prolaze je da slikaju što više ako im je to u interesu. I još nešto kako možeš tvrditi da su slike skinute sa neta kad nemaš dokaza za to. Bio bih ti zahvalan kada bi mi predočio dokaze o tomu. Prije nego što izneseš bilo kakvu tvrdnju molim te da prvjeriš jeli istinita. Hvala.
|
|
|
|
|
|
|
gogo
Pješak
|
|
« Reply #110 on: November 26, 2011, 20:18:30 » |
|
A molim te lijepo kao da ja dođem iz Sarajeva i slikam . Ja kad god dođem sliknem barem 5-6 buseva što se vidi iz priloženog. U temi nema niti jedna slika koja je skinuta sa neta sve su slikane rukama forumaša. A na nama nije da uvedemo čarter liniju do Mostara iz Sarajeva li iz bilo kojeg drugog grada da bi smo mogli slikat buseve. Na ljudima koji žive u Mostaru ili često tamo prolaze je da slikaju što više ako im je to u interesu. I još nešto kako možeš tvrditi da su slike skinute sa neta kad nemaš dokaza za to. Bio bih ti zahvalan kada bi mi predočio dokaze o tomu. Prije nego što izneseš bilo kakvu tvrdnju molim te da prvjeriš jeli istinita. Hvala. slusajem ti ja tebi uopšte nisam nista ni reko mislim tebi posebno u tvoje ime nego ovo sam reko opcenito jer vidim da ima slika sto su skinuti sa neta
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #111 on: November 26, 2011, 20:28:21 » |
|
A molim te lijepo kao da ja dođem iz Sarajeva i slikam . Ja kad god dođem sliknem barem 5-6 buseva što se vidi iz priloženog. U temi nema niti jedna slika koja je skinuta sa neta sve su slikane rukama forumaša. A na nama nije da uvedemo čarter liniju do Mostara iz Sarajeva li iz bilo kojeg drugog grada da bi smo mogli slikat buseve. Na ljudima koji žive u Mostaru ili često tamo prolaze je da slikaju što više ako im je to u interesu. I još nešto kako možeš tvrditi da su slike skinute sa neta kad nemaš dokaza za to. Bio bih ti zahvalan kada bi mi predočio dokaze o tomu. Prije nego što izneseš bilo kakvu tvrdnju molim te da prvjeriš jeli istinita. Hvala. slusajem ti ja tebi uopšte nisam nista ni reko mislim tebi posebno u tvoje ime nego ovo sam reko opcenito jer vidim da ima slika sto su skinuti sa neta Na forumu u temi Mostar bus - slike 2011 nema niti jedna slika sa neta
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #112 on: May 20, 2012, 18:47:21 » |
|
Prolazio sam kroz Mostar i vidio sam niz novosti 1 sl 223 sa reklamom za čokolade najljepše želje. 1 sl 223 sa reklamom za coca colu 1 sg 313 sa reklamom plave boje ali nisam vidio koja je. Neki su busevi dobili i ratkape ali modernije od ovih naših sarajevskih, ratkape kao kod lions city busevi... Nažalost nema slika jer sam proletio kroz Mostar.
|
|
|
|
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #113 on: May 24, 2012, 20:37:17 » |
|
by Informativni centar Bliži rođak našeg 813
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #114 on: June 09, 2012, 16:39:12 » |
|
Mislim da bi i ovakvu reklamu mogao dobiti i naš 849 ako ga naprave a prave ga.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
sarajlija211
Putnik
|
|
« Reply #115 on: June 22, 2012, 10:10:42 » |
|
Koje godine su nabavili ove MAN-e?? Samo pitam jer sam znatiželjan.
|
|
|
|
|
|
|
Troler
|
|
« Reply #116 on: June 22, 2012, 11:38:52 » |
|
mislim 2002, donacija Japana.
|
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati
|
|
|
man 464
|
|
« Reply #117 on: June 22, 2012, 19:36:28 » |
|
Jeste 2002. Bila je velika zima, imaju neke slike na njihovom sajtu kad su tek došli bio snijeg veliki skroz....
|
|
|
|
|
|
|
Edin MAN
Kondukter
|
|
« Reply #118 on: June 25, 2012, 00:40:10 » |
|
Ma ova vozila bolja od naših sarajevski svih zajedno !!!
|
|
|
|
|
|
|
transformers
|
|
« Reply #119 on: August 04, 2012, 19:08:48 » |
|
Ja ne znam kako bi mi to saznali da nam ti nisi rekao...svaka ti čast, otkrio si "toplu vodu"....
|
|
|
|
|
|
|
|