Nije loša sličica, mada sam od tebe druže vidio i dosta dosta bolje i kvalitetnije fotografije, i znam da ti to možeš, kada si nas prije određenoga vremena obavjestio da si postavo vlasnik digitalnog foto aparata, većina nas je očekivala da ćemo od tebe dobiti dosta dosta dobrih fotki, pogotovo jer si se ponovio sa aparatom... Barem sam ja u krajnjem slučaju tako mislio, no od tada po meni si veoma mali broj fotografija veoma dobrih postavio... A znam da znaš i možeš, znači nije do toga
Sad jedino moguće je, a predpostavljam da bi moglo najvjerovatnije to biti, je to da sigurno veoma slabo sa sobom nosiš fotoaparat, jer ti je "peglancija" ga "šlepati" za sobom, već slike kao i ova gore zadnja načiniš svojim mobilnim aparatom koji je uvijek tu uz tebe
Barem to predpostavljam, jer ovo gore mi ne liči na sliku koja je uslikana fotoaparatom...
I meni je ispočetka mrsko bilo nositi fotoaparata, ali nisam želio ni slikati i postavljati slike sa mobitela, jer mi se nisu sviđale radi kvaliteta i izgleda krajnjeg, pa sam se nafurao i navikao da nosim fotoaparat, i već duže vrijeme ne mogu izaći napolje, ukoliko aparat nije smnom... Znam i osjećam ako krenem bez njega, da mi nešto fali
Pokušaj se i ti nafurati i navići na to , ako je u tome problem/štos
... U svakome slučaju nemam ti šta reći, ti si od velike važnosti za naš kolektiv i do sada si to X puta pokazao, doprinosom informacija i fotografija ... Svaka čast, nego ovo gore napisano samo shvati kao vid prijedloga, sugestije, a prvi dio posta shvati kao kritikovanje, ocjenjivanje tvoje fotografije u predhodnome postu
Jer mislim da sam kompetentan da bi ocjenio neku fotografiju, jer se kužiram u tim fazonima i dugo dugo radim na tome polju