Kassbohrer
|
|
« Reply #165 on: July 22, 2014, 00:12:22 » |
|
Evo par novosti iz firme Centro tours, informacije i slike sam dobio od člana "asmir centro tours" pa ih u njegovo ime ovdje postavljam. Na prvoj slici su dva Sprintera 412 CDI, a i 413 CDI je isto prerađivan, samo sjedišta i klima su koštali 8500 KM al kako kaže kolega Asmir, isplatilo se.. Ovo je mala prinova u VP, Sprinter 311 CDI ex. Andžić Pale, i on će uskoro biti siv i sa standardnom šemom. A kao šlag na kraju, evo dugo očekivane 303-ke, odlično je urađena i kako kolega Asmir kaže više je rađena iz ljubavi nego iz potrebe. Super izgleda, kad dobije registracije i natpise biće još slika..
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
boxer
Putnik
|
|
« Reply #166 on: July 22, 2014, 00:19:24 » |
|
Jel ovo zadnje prinova ili je ona njihova jedna prefarbana?
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #167 on: July 22, 2014, 00:31:35 » |
|
Nije prefarban, a nije ni prinova.. Oni su ovaj bus imali duže vrijeme samo im je stajao kod gazdine kuće i bio je u skroz lošem stanju pa su ga sad generalno uredili i dotjerali.. Sad imaju dvije visoke 303-ke i zajedno će izgledati odlično!!
|
|
|
|
Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom. Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
|
|
|
boxer
Putnik
|
|
« Reply #168 on: July 22, 2014, 00:41:15 » |
|
Svaka im cast sto su ga sredili samo je steta sto te tri mece stoje u garazi veci dio godine ako ima kakvog posla za njih vanredno uradi se a sto se tice linija ovih njihovih medjugradskih ovi minibusi su odlicni za vece vozilo potrebe nema :/
|
|
|
|
|
|
|
The_Dubster
Moderator Podforuma
Vozač Autobusa
|
|
« Reply #169 on: July 22, 2014, 12:11:01 » |
|
svaka im čast što su radili iz ljubavi, ali mislim da bi bila još bolja da je bijela pa da bude kao i ostale al i ovako je vrh
|
|
|
|
|
|
|
Ante
Kondukter
|
|
« Reply #170 on: July 22, 2014, 12:36:48 » |
|
http://i43.tinypic.com/2qlycmt.jpg To je ova ex Markus ex Duvno bus a prije toga AUTOBUS OBERBAYERN MÜNCHEN a tima dvije visokim 0303 bi objema trebao biti prvi vlasnik AUTOBUS OBERBAYERN MÜNCHEN ? Jeli im ova Setra 211 ex Konjic bus? Ps čestitam na uređivanju strojeva super su .
|
|
|
|
|
|
|
mirza
|
|
« Reply #171 on: July 22, 2014, 15:20:00 » |
|
E to onda nije ex Markus, to je druga 303 koja je kupljena od Duvno busa. Ona Markusava je otišla u rashod 100% s obzirom na štetu koju je pretrpila u saobraćajki.
|
|
|
|
TOVARNA AVTOMOBILOV IN MOTORJEV
|
|
|
Ante
Kondukter
|
|
« Reply #172 on: July 22, 2014, 16:07:36 » |
|
Ova prva 0303 RHD je ex Markus tako piše u temi tamo je imala Nesreću pa su je oni kupili i napravili a ova druga je bila u Duvno bua (to bi trebala biti ova siva) tamo je imala štetu od granate i oni su je kupili i čekala je obnovu i to je valjda sad ova siva?
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #173 on: July 22, 2014, 16:25:05 » |
|
Mislim Ante da si pobrkao karte Prva visoka 303-ka tj. ona bijela nije kupljena od Markusa, i ja lično ne znam odakle je došla, samo znam da je već dugo dugo kod Centro toursa. E onda je Centro kupio ovu drugu 303-ku, tj. ovu koja je sada siva, i ona je bila u jako lošem stanju tako da ju je dobio skroz povoljno. A onda su kupili onu zelenu 303-ku od Markusa koja je u kratko vrijeme pretrpila dva teža udesa, i sa njega su koristili sve što se moglo iskoristiti za obnovu ove druge 303-ke. Dakle istina je daje jedan bus kupljen od Markusa, ali je kupljen samo za dijelove.
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #174 on: July 22, 2014, 16:32:32 » |
|
Evo usput od mene jedna slika od danas... Mala usporedba ova dva prelijepa autobuska klasika. (Sivi još nema sjedišta)
|
|
|
|
|
|
|
Kassbohrer
|
|
« Reply #175 on: August 30, 2014, 21:04:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #176 on: February 13, 2015, 17:33:35 » |
|
Iveco Daily, prodan nekom u Gračanicu, nisam siguran tačno kome, ali danas sam ga vidio na prevozu radnika s tablom vanredna voznja.
|
|
|
|
|
|
|
asmir centro tours
Pješak
|
|
« Reply #177 on: February 14, 2015, 01:17:50 » |
|
Kalabrija, ako ga on nije dalje nekom prodao .
|
|
|
|
mercedes - benz king in each class
|
|
|
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
|
|
« Reply #178 on: February 17, 2015, 00:10:40 » |
|
Mnogo hvala na informaciji, mislim da ga jos nije proslijedio dalje, jer vec par dana radi na prevozu radnika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|