bhbus.ba
November 24, 2024, 05:31:56 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20   Go Down
  Print  
Author Topic: Karupović, Turbe  (Read 78977 times)
doBUS
VIP Član
Vodič puta
*

« Reply #45 on: August 26, 2011, 03:32:43 »

Koje godine je osnovana ova firma,posto ima izuzetno dobar vozni park.Koje su prije autobuse imali
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #46 on: August 26, 2011, 15:50:56 »

Koje godine je osnovana ova firma,posto ima izuzetno dobar vozni park.Koje su prije autobuse imali
firma je osnovana krajem rata koliko ja znam.od autobusa su prije imali neoplan cityliner(Sudex bus) koji je kupljen nakon rata i bio im je prvi autobus,neoplan cityliner platinum edition koji je sada u Oceanicu to je sto ja znam sa ova cetiri vbusa 2 neoplan cityliner,starliner,skyliner....Smiley

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #47 on: August 27, 2011, 01:23:35 »

firma je osnovana krajem rata koliko ja znam.od autobusa su prije imali neoplan cityliner(Sudex bus) koji je kupljen nakon rata i bio im je prvi autobus,neoplan cityliner platinum edition koji je sada u Oceanicu to je sto ja znam sa ova cetiri vbusa 2 neoplan cityliner,starliner,skyliner....Smiley
i koliko se sjecam,ali ovu info nemojte uzeti kao 100% tacnu info da je bijeli bih tours neoplan cityliner isto njihov bio....

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #48 on: September 02, 2011, 15:27:33 »

Posebno mi se sviđa ova rečenica gazde Ferida (citiram ecehajic-a) :
"jedna zanimljiva recenica kojom je dokazao svoju profesionalnost jeste 'da privuces ljude moras sa njima malo razgovarati i ucinit im putovanje ljepsim'-kada je sipao kafu putnicima."
Od srca mu želim još puno uspješno prevezenih punika i pređenih kilometara, kad ovako nešto lijepo kaže, vidi se da mu nije u cilju samo profit već i zadovoljstvo putnika... Svaka čast!

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #49 on: September 06, 2011, 11:27:20 »

Posebno mi se sviđa ova rečenica gazde Ferida (citiram ecehajic-a) :
"jedna zanimljiva recenica kojom je dokazao svoju profesionalnost jeste 'da privuces ljude moras sa njima malo razgovarati i ucinit im putovanje ljepsim'-kada je sipao kafu putnicima."
Od srca mu želim još puno uspješno prevezenih punika i pređenih kilometara, kad ovako nešto lijepo kaže, vidi se da mu nije u cilju samo profit već i zadovoljstvo putnika... Svaka čast!
evo tek sad vidoh ovaj komentar,da te ispravim gazda nije Ferid vec Fadil sigurno ti je nesto zapelo to ferid za jezik pa si i napisao tako,al hajde nema veze to.a ako zelis dobar profit bogami moras zadovoljiti putnike.pa ko bi se vozio u autoubsu u kojem ne smijes vozacu reci ni promijeni pjesmu.ovdje je sve bilo na svom mjestu.ako neko treba vc,ili da kupi nesto staje se na prvu benzinsku pumpu.prije izlaska,posebno u Srbiji je bilo nekih 30 i nesto stepeni,a kad smo krenuli iz Bosne 15 odmah je najavio da se spremimo za vruci talas.kafa sokova si mogao popiti kad si zelio.uglavnom pokazali su se kao pravi profesionalci,a to dokazuje i njihov vozni park.pa da nisu neka firma ne bi imali jedinog neoplana citylinera n1116,onda starlinera kojeg malo firmi u BiH ima.sve u svemu sve najbolje im zelim.cak je bilo i savjetovanja u vezi zenskih kako da ne hodaju po istanbulu jer je navecer to opasan grad,do kada bi bilo dobro da se vrate.ma uglavnom zelio je svima najbolje...

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #50 on: September 06, 2011, 11:46:28 »

Ma jest zapelo, hehe, ne znam zašto vjerovatno nisam pažljivo pročitao Fadil... Cheesy Cheesy Cheesy
Ma bio on Fadil ili Ferid, svaka njemu čast... kapa do poda Wink

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #51 on: September 23, 2011, 23:16:35 »

Danas su ponovo otišli u Tursku Smiley
Vozači i vodič

dobio i nove table i ode za Tursku Cheesy

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #52 on: September 24, 2011, 09:56:17 »

amel im je vodic,voze preko lambade iz bugojna.a mislim da je i jedan od vozaca karupovic a mozda su oba jer su to braca sve.inace veoma lijep cityliner.mogao si pitati i za fadila hoel' navracati u sarajevo i da nam se javi....

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #53 on: September 24, 2011, 09:58:25 »

Ovaj "brko s naočalama" je nekada u GRAS-u vozio turizam. Otišao u penziju prije par godina i evo još uvijek je "aktivan". Inače jako dobar vozač, vozio zeleno-plavog skylinera dok je još bio u "životu"....
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #54 on: September 24, 2011, 10:05:09 »

ma rade momci (covjek) punom parom.ne staje se samo se vozi.i oni nam se trebaju prikljuciti al neznam sto ih nema.al pricom od gazde rekao je da ces se prikljuciti.jer i nama ce biti ljepse i bolje kad imas nekog ko ti daje info iz prve ruke.....Wink

transformers
Voditelj Voznog Parka

« Reply #55 on: September 24, 2011, 10:17:16 »

ma rade momci (covjek) punom parom.ne staje se samo se vozi.i oni nam se trebaju prikljuciti al neznam sto ih nema.al pricom od gazde rekao je da ces se prikljuciti.jer i nama ce biti ljepse i bolje kad imas nekog ko ti daje info iz prve ruke.....Wink

Neka hvala Bogu neka imaju posla bilo bi šteta da ovako lijepo održavani autobusi stoje a o ovoj firmi sam i do sada čuo sve najbolje tako da me ne iznenađuje tvoje mišljenje
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #56 on: September 24, 2011, 20:52:16 »

mogao si pitati i za fadila hoel' navracati u sarajevo i da nam se javi....

Mogao i jesam i jesam, ali nažalost gazda nije bio sa njima ovaj put Cheesy

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #57 on: September 24, 2011, 21:19:01 »

mogao si pitati i za fadila hoel' navracati u sarajevo i da nam se javi....

Mogao i jesam i jesam, ali nažalost gazda nije bio sa njima ovaj put Cheesy
nema ga meni pred oci da malo popricamo,uz kaficu iz busa...svugdje sam mu se nadao al ga nisam odavno sreo..al nadam se da ce me on voziti u spaniju,bio bih najslobodniji sa njim...

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #58 on: September 24, 2011, 22:14:54 »

i ovaj city je noviji msm cak da je negdje na prelazu od n116 na n1116,jer mi nesto tako govori untrasnjost sa slika.a krajem augusta pocetkom septembra je u spaniju otisao cityliner ,a poslije njega neoplan skyliner otisao mozda sedmicu ili 10 dana poslije.vratili su se dosad i odmah na put za tursku...

bussoliner
Putnik
*

« Reply #59 on: September 24, 2011, 22:31:18 »

i ovaj city je noviji msm cak da je negdje na prelazu od n116 na n1116,jer mi nesto tako govori untrasnjost sa slika.a krajem augusta pocetkom septembra je u spaniju otisao cityliner ,a poslije njega neoplan skyliner otisao mozda sedmicu ili 10 dana poslije.vratili su se dosad i odmah na put za tursku...

Tacna informacija za Spaniju ecehajicu .. Tongue
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20   Go Up
  Print  

Jump to: