bhbus.ba
November 24, 2024, 07:33:51 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Go Down
  Print  
Author Topic: Karupović, Turbe  (Read 79052 times)
Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #30 on: June 25, 2011, 10:28:44 »

Prelijepe buseve posjeduje !

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #31 on: July 19, 2011, 17:39:18 »

doboj restoran dalas

tuzla

sami ulaz u bus

kontrolna tabla

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #32 on: July 19, 2011, 17:41:51 »

omw pumpa u srbiji

turska na trajektu

naravno ima slika ovog predobrog citylinera n1116.postavljacu pomalo jer mi se posebno bus svida kao i posada koja je vozila ovog puta....

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #33 on: July 19, 2011, 18:47:58 »

I meni je prelijep, jedva čekam da postaviš ostale slike...

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #34 on: July 20, 2011, 13:30:43 »

Amar
Administrator
Glavni Mehaničar
*

« Reply #35 on: July 21, 2011, 02:55:41 »

Zadnja slika cehajicu prejako ti ispala !

Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #36 on: July 21, 2011, 10:27:37 »

Krov i ovaj dio oko klime prvi kod autobusa počne propadati, hrđati i crniti. Ovaj je još uvijek kao nov...

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #37 on: July 21, 2011, 10:36:11 »

Krov i ovaj dio oko klime prvi kod autobusa počne propadati, hrđati i crniti. Ovaj je još uvijek kao nov...
vidite da na ovom busu nema packe,jer ga vozaci kao i gazda odlicno paze...autobus je tokom citavog putovanja bio ekstra,pod time podrazumjevam da nije bilo kvarova..a bogami putnici se nisu imali na sto pozaliti,imali su sve u busu od kafe,kapucina,nescafe,pa do raznih sokova.znaci ponuda  je ekstra....ja za ovu firmu nemogu reci ni jednu jedinu ruznu rijec,mogu ih samo hvaliti i hvaliti.jos jednom svaka im cast...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #38 on: July 21, 2011, 17:39:39 »

jedan moj profesor je radio par tura za njih kao vodič i on kaže da je sve organizovano do u najsitnije detalje Wink

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #39 on: July 21, 2011, 21:29:35 »

jedan moj profesor je radio par tura za njih kao vodič i on kaže da je sve organizovano do u najsitnije detalje Wink
sef mi je govorio da ce se priljuciti forumu.pa cu viditi ovo koji dan da ga napomenem da se registruje,ako covjek bude imao vrmena jer imaju dosta posla sto je za pohvaliti...

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #40 on: July 27, 2011, 23:54:53 »

u bursi
gazda za volanom.....jedan jako veliki covjek,koji hoce svima pomoci.a i zna svoj posao da obavlja besprijekorno

Almir
Mehaničar

« Reply #41 on: July 28, 2011, 00:11:57 »

Cehajic bez ljutnje, ali mislim da si vec postavio dosta slika ovog autobusa pa bi bilo ljepo da ih ne postavljas vise barem neko vrijeme, jer se bezze tema utusi slikama jednog autobusa, ovo nemoj shvatit kao losu kritiku ovo je samo da savijet da se tema ne tusi puno.

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #42 on: August 21, 2011, 17:32:59 »

njega jednostavno moram postavit i predstaviti.
on je Fadil Karupovic gazda i vlasnik firme karupovic d.o.o Turbe.brine se o svojim vozilima odlicno,profesionalno.kako kaze prvi autobus mu je bio nakon rata neoplan n116 sto je sada kod sudexa i vidi se da je pravo dobro odrzavan busKako kaze prvo je pisao kartepa tek poslije i postao vozac autobusa.sada su u voznom parku samo neoplani,mada kako sam razumio moglo bi se i sto drugo naci ako bi bila sljedeca kupovina u skorije vrijeme.i jedna zanimljiva recenica kojom je dokazao svoju profesionalnost jeste 'da privuces ljude moras sa njima malo razgovarati i ucinit im putovanje ljepsim'-kada je sipao kafu putnicima.
vozaci puta u Tursku su bili Fadil Karupovic i Adnan.kako kaze Fadil ovo mu je bila prva voznja sa citylinerom n1116,dok Adnana imamo vec za volanom kada pozdravlja Adina na auto putu...

The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #43 on: August 21, 2011, 19:45:33 »

dragi su mi otkako sam saznao za njih zbog vozila, a sad su mi još draži jer ima imenjak u firmi Cheesy

ecehajic
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #44 on: August 21, 2011, 20:56:46 »

i meni su prije bili dragi jer sam bas jednom uhvatio adnana za volanom n1116  i pricao sam mu za to,ali poslije turske su mi prirasli srcu,sa svojom pazljivoscu kako rade posao.za fadila i adnana mogu reci da su vozaci ekstra,jer tokom citavog putovanja nisu napravili ni jednu gresku.a ako bude srece da idem sa njima u spaniju bit ce slika.u svakom slucaju dok se sezona zavrsi trebao bi i fadil da nam se priddruzi jer sam pricao sa njim dosta o forumu.imam ja i slika untrasnjosti pa vidjet cu da postavim,unutar nema ni jedne neispravne stvari a razlog tome je zato sto voze samo vanredne linije.i ako ih negdje sretnete slobodno ako zelite da slikate unutar okolo bus slobodno i pozdravite ih od enesa(enći) iz bugojna...

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20   Go Up
  Print  

Jump to: