bhbus.ba
April 19, 2025, 13:30:00 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Go Down
  Print  
Author Topic: Čestitke  (Read 94694 times)
MAN Lions coach
Mehaničar

M R Š !!!!!!!!!

« Reply #75 on: June 21, 2011, 11:26:21 »

Avdo Vatrić o Centrotransu: Ne možemo ulaziti u utakmicu s nelegalnim prijevoznikom
kilometar
VIP Član
Kondukter
*

« Reply #76 on: June 21, 2011, 11:36:43 »

Sretna Vam godišnjica foruma!!.................................................Music Video by The Dubster
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IcaW3fn_iZ0[/youtube]
Setra 417 HDH
Vodič puta

« Reply #77 on: June 21, 2011, 11:37:00 »

Sretna godisnjica foruma. Nadam se druzenju i u budunocsti..

Svi komentari sadržavaju moj lični stav i moje lično mišljenje. Tako da iza mene ne stoje nikakvi pravni subjekti!
dusan
Putnik
*

« Reply #78 on: June 21, 2011, 13:45:22 »

Sretna godišnjca foruma Grin

tomo
Vozač Autobusa

« Reply #79 on: June 21, 2011, 14:07:12 »

Dragi forumaši,

današnji dan možda djeluje kao i svi ostali, no on to ipak nije. Ne za nas, ne za članove ovog foruma. Jer na današnji je dan osnovan ovaj forum na kojem već punih godinu dana njegujemo svoju strast i ljubav prema autobusima  sudjelujući u raznim raspravama , pišući vlastite reportaže, birajući fotografiju mjeseca, sudjelujući u ostalim aktivnostima iz svijeta autobusa.

Sretan sam što vam mogu čestitati prvu godišnjicu našeg BHBus.net foruma i zaželjeti nam svima još mnogo njih! Od dana osnivanja uživamo u dobrim vremenima i prošli kroz nekoliko kriza iz kojih smo izašli kao pobjednici. Neki se sjećaju početnih koraka ovog foruma, što ja osobno ne mogu za sebe reći jer sam se tek kasnije priključio, ali oni koji su tu od prvog dana uvijek će se sjećati te prvotne ekipe, velikih reformi i samog nastajanja te napretka koji traje sve do danas. Kako i sam sam se kasnije pridružio, također je došlo kasnije i  novih članova i naše se članstvo, naša forumska BHBus.net obitelj, iz dana u dan povećava. Vjerujem da će ovdje nastati brojna prijateljstva koja će uvijek ostati u dobrom sjećanju, pa makar i bila samo online karaktera. Pravim prijateljima to nije ni bitno, a bit foruma proizlazi iz toga - zajedničkog druženja.  

Forum je trenutno u punoj radnoj snazi, no kad se sjetite početaka možemo samo po ne znam koji puta potvrditi istinitost one poznate mudre izreke o tome kako je svaki početak težak. Puno nam je trebalo da postignemo sve ovo što danas imamo, no upravo zbog toga trebamo cijeniti svaku sekundu i trud uložen u cijeli ovaj veliki projekt. Zato se danas možemo pohvaliti vrlo uspješnom suradnjom sa Sejari i mnogim prijevoznicima koji su nam otvorili svoja vrata, omogućili da se napravi reportaže o njima i prezentiramo ih u ovom našem malom, zajedničkom, virtualnom kutku svemira

Čestitam svim članovima, sada aktivnim i onima koji su to nekada bili i koji će to tek postati, jer bez vas ne bi mogli proslaviti ovu prvu godišnjicu!

Hvala!
« Last Edit: June 21, 2011, 14:09:40 by tomo » Logged

Mihael_2646
Vodič puta

« Reply #80 on: June 21, 2011, 14:22:10 »

Sretna godišnjica!!!

Haris
Kondukter
**

« Reply #81 on: June 21, 2011, 17:20:21 »

Srecna godisnjica.
The_Dubster
Vozač Autobusa

« Reply #82 on: June 21, 2011, 21:13:11 »

Hvala svima! Meni je pogotovo nekako drago danas, kad vidim sta smo pregurali i postigli za ovih 365 dana! ne bi da posebno nikom zahvaljujem, ali se samo zelim zahvaliti prvim clanovima koji su se registrovali, a znaju oni ko su i oni su nam pomogli da preživimo početak, koji je uvijek težak...

A posebno mi je drago da vidim ovaj napredak na forumu, jer kako ja volim često reći "Amar ga je stvorio, ja sam mu dao dušu"

Hvala opet, i nadam se da će biti još puno godišnjica Cheesy

Mustafa YJM
VIP Član
Mehaničar
*

« Reply #83 on: June 21, 2011, 22:58:07 »

Ne bih da pravim nikakve govore i predavanja kad su me već cijenjene poštovane kolege i suradnici prestigli...Cheesy

Reći ću samo hvala svima koji su nas podržali i koji nas podržavaju. Naravno, zna se ko je sve na leđima ovaj forum iznio i doveo ga do ovog stanja u kakvom je sada.

....od nas ne možete pobjeći, BHBus team Wink
Sashco
Pješak
*

« Reply #84 on: June 21, 2011, 23:11:56 »

Srećan prvi rođendan!!! Puno uspeha u daljem radu!
aka
Pješak
*

« Reply #85 on: June 22, 2011, 19:00:14 »

Pridruzujem se cestitkama!! Samo tako dalje nastavite! Wink
Kassbohrer
Vodič puta

« Reply #86 on: June 23, 2011, 10:12:46 »

Čestitke svima, a posebno pokretačima Foruma i onima koji se brinu da sve bude u redu 

Kud vozite zdravo bili, sretno stigli cilju željenom.
Na vas misle vaši mili, vratite se dragom domu svom.
zeyd_96
Kondukter
**

« Reply #87 on: August 03, 2011, 19:40:24 »

Posti li iko Cheesy  Roll Eyes
Adin_Zne
Glavni Mehaničar

www.BHBus.net

« Reply #88 on: August 03, 2011, 19:46:44 »

Napokon je BISS na reklame ubacio Scanie umjesto MAN-ova. Cheesy

Neoplan VIP Class
Almir
Moderator Podforuma
Mehaničar
*

« Reply #89 on: August 03, 2011, 21:39:13 »

Ramazan Serif Mubarek Olsun svim muslimanima islamske vjeroispovijesti !

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Go Up
  Print  

Jump to: