Vozio sam se u Setri specijalki od Autoprevoza Kozarska Dubica i mogu reci da je bus dok je vozio stvarno isao dobro i nije imao mehanickih problema... Bila je linija KD-Sarajevo.... Od autoprevoza sam se vozio i sa Setrom S215hd na liniji Kostajnica-BG i isto je bila bas dobra a na istoj liniji sam isao i s S215hdh, za ovaj bus nemam reci nego vrh vrhova stvarno... Zatim sam se vozio i sa njihovim Tourqizom zelenim i stvarno je bio los a na istoj liniji, kocnice nisu radile, skripalo je sve, amortizera nigdje...
Vozio sam se u Dodik toursovim svim busevima, od 215h, obe 215hd, sprinteru i sanosu i sve su ekstra busevi, nema se sta reci... Posebno nemam sta reci o ovoj sad s215hd koja ima 8 brzina i stvarno se cuva i ide i motor fino radi, nema sta
Meni licno najbus u kom sam se vozio...
Vozio sam se u Kondorovom Mercedesu o404 na liniji Prijedor-BG sto je kod Mrdje sad i isto ekstra bus, nema sta....
Vozio sam se u Milinovicevoj sivoj setri s215hd na liniji NS-BL i isto nemam zamjerke za taj bus...
Vozio sam se u Centrotransovim isuzuima i nisu losi al ne svidjaju mi se ti busevi, linija KD-Sarajevo...
Vozio sam se i u Milinovicevom Higeru i isto nije los al isto mi se ne svidja bus generalno... linija KD-BL
Vozio sam se u Vukovicevom Manu prve generacije i bus je eksta ocuvan i ide bez ikakvih problema, sve pohvale za bus... I naravno u tamu sam se vozio njihovom
... Na more sam isao sa njihovom s328dt i bus je dobar samo su sicevi na spratu dosta potrgani al bus ide dobro i fino radi, nema sta...
Na ekskurziju sam isao s setrom s417hdh od Zelje toursa i nemam rijec za bus, nema dalje znaci, od busa do vozaca, sve naj...
Vozio sam u setri s315gt hd od Bocac toursa sto je kod MB reisena sad na linij KD-NS i nemam rijec, sjedista od cetvorke, svi znamo kakvi su boccevi busevi
...
Vozio sam se sigurno u jos buseva al se ne mogu sjetiti